Siedzę właśnie na klopie i oglądam gameplay z Dooma. O mamo jak to dobrze wygląda!
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Znaczy bedzie grywalny po 20 patchach i 200 modach. Chociaż w sumei jakby wyszedł w przyszłym roku to pewnie wymagał by już "tylko" 15 patchySobies pisze:Ja osobiście jestem milutko zaskoczony, że jeszcze w tym roku zagramy w Fallouta 4![]()
Boże uchowaj przed egipskimi ciemnościami Dooma 3Sobies pisze:zbyt jasno
musisz mi odbierać nadzieję?Crowley pisze:więc finalna gra będzie słabiutka, do tego to MMO, więc zamiast takich fajnych akcji jak w filmie, będą hordy "siema pl" i innych debili.
Na XOne mają chodzić gry z X360. Rozumiem, że cyfrowe wersje, bo przecież napęd inny.PIOTROSLAV pisze:o co chodzi z ta wsteczna kompatybilnościa? Że jakaś konsola będzie robić porty gier z poprzedniej generacji?
SithFrog pisze: Coś ciekawego poza Uncharted 4 było na konferencji Sony? Jest gdzieś jakieś streszczenie?
Dla mnie ok, zapachniało mi Firefly.Crowley pisze:Mass Effect - wszystko fajnie ale country?![]()
To sobie zobacz nowe Halo.SithFrog pisze:Dla mnie ok, zapachniało mi Firefly.
YAY!!!!Turtles pisze:
To w ogóle nie powinno się nazywać Mass effect, bo to była historia ShepardaSithFrog pisze:Dla mnie ok, zapachniało mi Firefly.Crowley pisze:Mass Effect - wszystko fajnie ale country?![]()