Mortal Kombat X
Mortal Kombat X
Ktoś gra w wersję PC ?
Bo kusi mnie by sobie kupić tylko nie wiem jak bardzo (bez)sensowne jest granie bez pada...
Bo kusi mnie by sobie kupić tylko nie wiem jak bardzo (bez)sensowne jest granie bez pada...
Re: Mortal Kombat X
Kurdę, ładny ten nowy Mortal, fajnie też połączyli mechanikę z MK9 z Injustice. Na razie lecę wątek fabularny, któru jest głupi jak but, ale i tak mam radochę.
Ja pograłem trochę w PadBarze, fatality są zabawniejsze i bardziej przegięte niż kiedykolwiek wcześniej (polecam "Selfie" młodej Cage ). Ogólnie słyszałem, że port na PC jest tragiczny ale sama gra jest bardzo spoko.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Na PC chyba już wiekszość połatali. Ale na premierę faktycznie było źle.
Potwierdzam. U mnie wszystko chodzi bardzo płynnie, nie miałem żadnych problemów, nawet z włączonym SLI.
W Mortalu? Nie wierzęboncek pisze: Na razie lecę wątek fabularny, któru jest głupi jak but, ale i tak mam radochę.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Ja mam i gram. Początkowo postacie mi się jakieś takie za bardzo wykadrowane wydawały ale już mi przeszło. Pyka się w miarę przyjemnie tylko pad od PS4 czasem potrafi się przyciąć na kilka ciosów. W każdym razie zaskakująco dobrze znoszę widok większości nowych postaci, z wyjątkiem może Kung Jina i robienie a Kenshiego "starej gwardii". Czasem mam też wrażenie że przy całej tej mnogości postaci i stylów są spore dysproporcje, ale może to kwestia tego, że w tego typu grach jestem noobem i dla mnie 3-4 hitowe kombo to absolutny maks jakiego potrzebuję do szczęścia.
W kwestii fatalitek to jest trochę klasyki i jest trochę nowego gore... oraz są Brutality, których nijak nie jestem w stanie zrobić Dyspoporcja w trudności pomiędzy fatalitką a Brutality jest naprawdę potężna jak dla mnie.
W kwestii fatalitek to jest trochę klasyki i jest trochę nowego gore... oraz są Brutality, których nijak nie jestem w stanie zrobić Dyspoporcja w trudności pomiędzy fatalitką a Brutality jest naprawdę potężna jak dla mnie.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
bez komentarzy Jutsiego i Zolta za plecami to już nie to samo
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Dokładnie!
#SUPERCIOS!
(ale w SSF4 i SoulCalibura to nie chcieli ze mną grać ;()
#SUPERCIOS!
(ale w SSF4 i SoulCalibura to nie chcieli ze mną grać ;()
bo wkurwiałeś ludzi Voldo
#SUPERCIOOOOOOS!
#420blejzytfagot
#SUPERCIOOOOOOS!
#420blejzytfagot
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Oj tam oj tam, Voldo op shit i tyle.