![Crying or Very Sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Komorowski pyta Dudę o stałość poglądów. Sam w dwa dni zmienił zdanie na temat JOWów, referendów, chodzenia na debaty, udziału rodziny w kampanii itp. Żenada.
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
Może istnieje, ale za dużo ludzi chciało wejść, a pewnie wisi na jakimś tanim koncie, zamiast we własnej serwerowni. Ja w każdym razie wklepałem ją sekundy po tym jak wymienił ją Komorowski, i już nie banglało.snt pisze:Strona o której mówił Bronek nie istnieje.
Pff, nigdzie nie pisałem, że zagłosuję.SithFrog pisze:Czyli kłamałeś??? Nie zagłosuję na ciebie!
Komorowski pyta Dudę o stałość poglądów. Sam w dwa dni zmienił zdanie na temat JOWów, referendów, chodzenia na debaty, udziału rodziny w kampanii itp. Żenada.
PrawdopodobnieDaeL pisze:Może istnieje, ale za dużo ludzi chciało wejść, a pewnie wisi na jakimś tanim koncie, zamiast we własnej serwerowni. Ja w każdym razie wklepałem ją sekundy po tym jak wymienił ją Komorowski, i już nie banglało.snt pisze:Strona o której mówił Bronek nie istnieje.
SPISEKDaeL pisze:Może istnieje, ale za dużo ludzi chciało wejść, a pewnie wisi na jakimś tanim koncie, zamiast we własnej serwerowni. Ja w każdym razie wklepałem ją sekundy po tym jak wymienił ją Komorowski, i już nie banglało.snt pisze:Strona o której mówił Bronek nie istnieje.
Nie wiem. Na początku chciałem napisać, że coś za dobrze idą PBK pytania od dziennikarzy. Zwłaszcza w porównaniu z pytaniami od Dudy. Ale myślę, że to jednak nie żaden spisek, tylko dobry coaching. Bo różnica nie była aż tak rażąca.peterpan pisze:To jak jedziesz z tą swoją teorią spiskową Dael?
Znaczy się: wybierzcie swoją truciznę. Podziękuję.ThimGrim pisze:
Ps. Ale powtarzam za kandydatami - idźcie na któregoś zagłosować. Bo siedzieć okrakiem na płocie przez pół życia i zlewać z jednej czy drugiej strony (tzn. nie głosować albo wrzucać pusty głos) każdy umie. A przeważająca część tego forum to właśnie takie kałboje...
Bez jaj, brakuje mi kropki po obrazku.DaeL pisze:Jedynym z czym mogę się zgodzić w poście ThimGrima jest interpunkcja.
Wciąż czekasz na swojego bohatera?grel3gargamel pisze: Znaczy się: wybierzcie swoją truciznę. Podziękuję.
To ci dopiero wymogi. Jeden z kandydatów musi być psycholem żebyś zdecydował się oddać głos na tego drugiego. Albo jeden musi być centymetr bliżej twoich poglądów żebyś dostrzegł wystarczającą różnicę na jego korzyść. Powodzenia i do zobaczenia za 50 lat - zobaczymy ile wtedy będziesz miał aktywnych głosowań za sobą, obywatelu kałboj.grel3gargamel pisze:Jeśli wobec obydwu kandydatów dzieli mnie w miarę równy dystans, a żaden z nich nie sprawia wrażenia szaleńca, to dlaczego mam na siłę się zastanawiać czy jest mi milimetr bliżej do jednego czy drugiego?
Jak obydwaj mi się nie podobają w najmniejszym stopniu to tak. W przeciwnym wypadku jest to za przeproszeniem mieszanie w gównie, czyli mało produktywne zajęcieThimGrim pisze:grel3gargamel pisze:
To ci dopiero wymogi. Jeden z kandydatów musi być psycholem żebyś zdecydował się oddać głos na tego drugiego.
I pewnikiem nie ma też znaczenia, które z tych gówien będzie rządzić... Masz pecha, że urodziłeś się w państwie demokratycznym, bo widzę, że bardziej odpowiadała by Ci monarchia. Ale tam z kolei nie można za bardzo krytykować, więc też źle...grel3gargamel pisze:Jak obydwaj mi się nie podobają w najmniejszym stopniu to tak. W przeciwnym wypadku jest to za przeproszeniem mieszanie w gównie, czyli mało produktywne zajęcieThimGrim pisze:grel3gargamel pisze:
To ci dopiero wymogi. Jeden z kandydatów musi być psycholem żebyś zdecydował się oddać głos na tego drugiego.
ThimGrim pisze:
I pewnikiem nie ma też znaczenia, które z tych gówien będzie rządzić... Masz pecha, że urodziłeś się w państwie demokratycznym, bo widzę, że bardziej odpowiadała by Ci monarchia.
No to ma znaczenie, który będzie prezydentem czy nie?grel3gargamel pisze:![]()
![]()
![]()
A skąd wyciągnąłeś taki absurdalny wniosek, bo chyba nie z moich postów? To, że w przypadku Polski 2015 wybór jest żaden, nie oznacza, że zawsze w demokracji wybór jest żaden
No to ma znaczenie, który będzie prezydentem czy nie?grel3gargamel pisze:![]()
![]()
![]()
A skąd wyciągnąłeś taki absurdalny wniosek, bo chyba nie z moich postów? To, że w przypadku Polski 2015 wybór jest żaden, nie oznacza, że zawsze w demokracji wybór jest żaden
Ty chcesz mi wmowic ze to byla... oficjalna grafika?snt pisze: już wzięli i skasowali, ale internety nie zapominają
Duda owszem ogólnikowo "kiełbasił", ale że Komorowski przedstawił jakąś koncepcję? W sensie inną niż "bo PiS was zje"?W jej opinii, Komorowski był dobrze przygotowany i po raz pierwszy w tej kampanii przedstawił swoją koncepcję prezydentury; Duda zaś, choć mówił ciekawie, zaproponował mnóstwo "kiełbasy wyborczej".
Oplułem monitor herbatąThimGrim pisze:Widzę Andrzejka więc wiadomo o co chodzi: miał wziąć pół tabletki, wziął całą...
Nie. Wyciągnęli z kontekstu.grel3gargamel pisze:Znaczy się sfałszowali odpowiedzi Dudy do ich ankiety czy co?
Wierzę na słowo. Słuchałem jednym uchem, a Dudy prawie przestałem słuchać po tym debilnym pytaniu o Jedwabne.boncek pisze:Ale przecież Duda też używał wypowiedzi BK wyciągniętych z kontekstu.
Widzę, że wersja tl/dr potrzebna. Duda napisał, że jest za restrykcjami emisyjnymi ALE w innym pytaniu odpowiedział, że restrykcje nie powinny być takie same w całej UE. Sprawa jest dość klarowna. Można polemizować, że to jest koncepcja życzeniowa, ale nie można mu zarzucać, że zmienił w tej sprawie zdanie.ThimGrim pisze:No to nie dość, że zmienia zdanie z wyborów na wybory, to robi to dodatkowo w jednym kwestionariuszu...
W sumie masz rację, to jednak bardziej schizofrenia...DaeL pisze: Widzę, że wersja tl/dr potrzebna. Duda napisał, że jest za restrykcjami emisyjnymi ALE w innym pytaniu odpowiedział, że restrykcje nie powinny być takie same w całej UE. Sprawa jest dość klarowna. Można polemizować, że to jest koncepcja życzeniowa, ale nie można mu zarzucać, że zmienił w tej sprawie zdanie.
Właśnie, to mnie zmartwiło. Już myślałem, że spokojnie* będę mógł zagłosować na Dudę, a tu takie rzeczywiście debilne pytanie. I to zadane przez kandydata przywołującego co chwila Jana Pawła II... ciekawe czy papież miałby coś przeciwko przepraszaniu za popełnioną przez Polaków zbrodnię. Komorowski dobrze odpowiedział, że taka jest prawda.SithFrog pisze:Dudy prawie przestałem słuchać po tym debilnym pytaniu o Jedwabne.