Prawdziwy FLEP - ankieta
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Prawdziwy FLEP - ankieta
Już od dłuższego czasu miałem w głowie plan stworzenia dużego konkursu w którym co tydzień obstawialibyśmy najciekawsze mecze w europejskich ligach. Po bardzo krótkiej i merytorycznej rozmowie z Cherrym, który również jest "za" mojej inicjatywie + jego wolnej duszy, która opisywałaby przebieg konkursu (a czasem może robiła ciekawe analizy ) Jestem skłonny podjąć się zadania zrobienia pełnoprawnej FORUMOWEJ LIGI EKSPERTÓW PIŁKARSKICH 2016
Dlatego zakładam ten temat z pytaniem: Czy chcielibyście wsiąść udział w tej grze ?
Prowadziłem na gamelogu FLEP z okazji Mistrzostw Świata w RPA oraz EURO 2012. Jestem gotów prowadzić dużo większy projekt, który trwałby cało rok (albo pół sezonu - proszę o dyskusję).
Najbardziej mnie denerwował fakt, że w ostatnich grach zwycięzca...nic nie otrzymał. Dlatego moim najważniejszym postulatem w tej zabawie jest mała zbiórka pieniędzy. Chciałbym, aby zwycięzca konkursu (oraz miejsce 2 i 3) otrzymały autentyczny puchar z specjalnym grawerem. Koszt takiego kompletu nie jest duży (około 120 zł komplet 3 pucharów z grawerami) i jeżeli ten pomysł dostanie duże poparcie to rozdzieli się koszty.
W grze obstawialibyśmy co tydzień najciekawsze mecze z lig europejskich + specjalne kolejki w ramach Ligi Mistrzów oraz Ligi Europejskiej. (Tak uprzedzam: polska liga również jest brana pod uwagę w tej zabawie).
Proszę was o dyskusję i głosowanie nad pomysłem. Jeżeli jest to możliwe to również możnaby zainteresować ludzi poza forum. Im więcej chętnych tym lepiej. Głosujcie.
Projekt ruszyłby jesienią wraz z startem wszystkich europejskich lig.
Dlatego zakładam ten temat z pytaniem: Czy chcielibyście wsiąść udział w tej grze ?
Prowadziłem na gamelogu FLEP z okazji Mistrzostw Świata w RPA oraz EURO 2012. Jestem gotów prowadzić dużo większy projekt, który trwałby cało rok (albo pół sezonu - proszę o dyskusję).
Najbardziej mnie denerwował fakt, że w ostatnich grach zwycięzca...nic nie otrzymał. Dlatego moim najważniejszym postulatem w tej zabawie jest mała zbiórka pieniędzy. Chciałbym, aby zwycięzca konkursu (oraz miejsce 2 i 3) otrzymały autentyczny puchar z specjalnym grawerem. Koszt takiego kompletu nie jest duży (około 120 zł komplet 3 pucharów z grawerami) i jeżeli ten pomysł dostanie duże poparcie to rozdzieli się koszty.
W grze obstawialibyśmy co tydzień najciekawsze mecze z lig europejskich + specjalne kolejki w ramach Ligi Mistrzów oraz Ligi Europejskiej. (Tak uprzedzam: polska liga również jest brana pod uwagę w tej zabawie).
Proszę was o dyskusję i głosowanie nad pomysłem. Jeżeli jest to możliwe to również możnaby zainteresować ludzi poza forum. Im więcej chętnych tym lepiej. Głosujcie.
Projekt ruszyłby jesienią wraz z startem wszystkich europejskich lig.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Re: Prawdziwy FLEP - ankieta
Ja się nie znam na piłce ale mnie to nie przeszkadza w dobrej zabawie. Na pewno obstawiałbym.
Nie wiem tylko czy tak długo trwająca zabawa nie znudzi uczestników, czy za wcześnie nie utworzy się czołówka "poza zasięgiem" i czy obstawianie ogórkowych lig ma sens. Od udziału w ankiecie na razie wstrzymuję się bo jest mi to w sumie obojętne czy będzie nagroda czy nie, zrzucić się zawsze mogę jakby co na pucharek albo jakąś nagrodę rzeczową.
Nie wiem tylko czy tak długo trwająca zabawa nie znudzi uczestników, czy za wcześnie nie utworzy się czołówka "poza zasięgiem" i czy obstawianie ogórkowych lig ma sens. Od udziału w ankiecie na razie wstrzymuję się bo jest mi to w sumie obojętne czy będzie nagroda czy nie, zrzucić się zawsze mogę jakby co na pucharek albo jakąś nagrodę rzeczową.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Jestem za
Co do nagród to fajny pomysł ale może niekoniecznie od razu puchary, ale np jakieś sygnaturki, albo dyplomy dla pierwszej trójki.
Jak kiedyś dawno temu był "duży" FLEP na gamelogu, to z tego co pamiętam walka o 1 miejsce była do samego końca. Z frekwencją też nie było problemu, w końcu to niezła okazja do nabicia paru postówVoo pisze:Nie wiem tylko czy tak długo trwająca zabawa nie znudzi uczestników, czy za wcześnie nie utworzy się czołówka "poza zasięgiem"
Co do nagród to fajny pomysł ale może niekoniecznie od razu puchary, ale np jakieś sygnaturki, albo dyplomy dla pierwszej trójki.
11.XI.2006
Co prawda to prawda, może z tymi pucharami to od razu mnie poniosło, jednak nadal jestem zdania, że jakaś nagroda rzeczowa dla TOP 3 powinna być
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
A może jedna nagroda za pierwsze miejsce - imienna koszulka wybranego klubu?
Since 2001.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Też fajny pomysł!
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Jestem za ale tylko jeśli nie będzie polskiej ligi. Koszulka dobry pomysł.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
- Razorblade
- Mr. Kroper
+1hat pisze:Jestem za koszulką i jakąś ładną sygnaturką na forum.
+ sygi dla calego podium
-
- sraczkowaty
Też jestem za
Pomysł koszulki jest naprawdę fajny i warto będzie walczyć o taką nagrodę
Sygnatury to już nie bardzo moja działka, bo nie mam takich uprawnień, ale nie sądzę, aby nasz kochany admin był przeciwny.
Co by nie mówić nadal Was wszystkich proszę o udział w ankiecie. Jest ona dla mnie ważną informacją, ilu potencjalnych uczestników może nasz konkurs liczyć (za chęć udziału uznaję pierwsze 2 odpowiedzi).
GŁOSOWAĆ!!!
Sygnatury to już nie bardzo moja działka, bo nie mam takich uprawnień, ale nie sądzę, aby nasz kochany admin był przeciwny.
Co by nie mówić nadal Was wszystkich proszę o udział w ankiecie. Jest ona dla mnie ważną informacją, ilu potencjalnych uczestników może nasz konkurs liczyć (za chęć udziału uznaję pierwsze 2 odpowiedzi).
GŁOSOWAĆ!!!
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
To chodzi o zrobienie sygnaturki i przesłanie jej zwycięzcy. Sam sobie wsadzi... tfu wstawi.Sygnatury to już nie bardzo moja działka, bo nie mam takich uprawnień
Pamiętam jak kiedyś mieliśmy mistrzostwa w DSJ to ktoś wtedy zrobił świetne sygnaturki w gifie. Szkoda, że sobie tego gdzieś nie zachowałem
Podbiję jeszcze tą ankietę. Nadal liczę na większą frekwencję. Chciałbym, żeby było przynajmniej z 13 uczestników Wierzę w Was !!