Turtles pisze:
No i Dropkicki będą w stodole. Na ile na nich mozna w morde zebrac od skinów rozeznaje sie ktoś?
W ogóle. Byłem na ostatnim koncercie w Stodole, bardzo mi się podobało. Atmosfera świetan, grali super, nawet przy drugim bisie (już przy zapalonych światłach) zeszli ze sceny do publiczności. Rewelka.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
Ozric Tentacles 05.10.2014 w warszawskiej Progresji!
Bilety po 65 zł, więc jak za darmo!
No i dołożyli jeszcze drugi występ Kansas. Zagrają w Sopocie 23.07, co mnie bardzo cieszy, bo do Warszawy nie dam rady dotrzeć, a do Sopotu najprawdopodobniej tak.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
O mateczko, ale wczoraj się wybawiłem na Summer Dying Loud Wstałem dzisiaj bez głosu (ledwo co mogę powiedzieć) a kark od pogo nakurwia mnie niemiłosiernie
4 lipca Santana w Charlottcie
25 lipca ACDC na Narodowym
23/24 czerwca Toto w Warszawie i Wrocławiu
9 maja Scorpionsi w Łodzi
27 czerwca Judas Priest też w Łodzi (dwa ostatnie chyba trzecią pożegnalną trasę już będą grać )
21 lutego w Krakowie Queen
A w Trójmieście tylko Lenny Kravitz.
About Mankind
Na Dwójce leci właśnie ledwo co wydany koncert Leonarda Cohena. HD, szmery, bajery.
About Mankind
A ja w sobotę byłam na Kabanosie w Progresji. Tradycyjnie pośpiewaliśmy Fasolki Kawał dobrego koncertu, podobnie zresztą jak w zeszłym roku. Tłum szalejący do wtóru piosenki o zupie kalafiorowej - bezcenne...
Fajnie że się chłopaki wybili.
"Żal, że sie coś zrobiło, przemija z czasem. Żal, że się czegoś nie zrobiło, nie przemija nigdy." Na Pograniczu
ooo, Hollywood Undead. Słuchałem tych drapichrustów kiedyś.
Sobieś - tam sobie pojedź. Mnie to by mózg rozjebało od tych kapel - zdecydowanie za dużo zajebistości w jednym miejscu. Organizacja tego musi kosztować jakieś biliardy euro, ale przynajmniej Francuzi pokazuja jak robić prawdziwy festiwal
Pquelim pisze:ooo, Hollywood Undead. Słuchałem tych drapichrustów kiedyś.
Sobieś - tam sobie pojedź. Mnie to by mózg rozjebało od tych kapel - zdecydowanie za dużo zajebistości w jednym miejscu. Organizacja tego musi kosztować jakieś biliardy euro, ale przynajmniej Francuzi pokazuja jak robić prawdziwy festiwal
OOOO FAK
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Pewnie śmierdzi tam serem spod sceny ale Billy Idola to bym posłuchał na żywo.
About Mankind
21 lipca Robert Plant w Charlotcie(!!!!!!). Pewnie znowu drogo jak diabli. Skąd brać kasę na bilety? Jak żyć?
About Mankind
Ja chyba też. To jest super wiadomość, nie sądziłem, że ktoś ich do nas ściągnie, bo faktycznie nie są aż tak popularni, ale koncerty grają świetne, widziałem ich pięć lat temu w Kolonii i było mega (zresztą Big Whiskey to fantastyczny album). Z amerykańskiego grania to jeszcze na Johna Mayera u nas czekam i będę kontent
19.07.2015 POZNAŃ, MTP2, 20:00
20.07.2015 KRAKÓW, ICE Congress Hall, 20:00
About Mankind
Jakby to kogoś interesowało, to pojawiła się opcja kupna dwóch biletów w cenie jednego na koncert Adamsa w Gdańsku 28 marca. Pewnie słabo schodzą, bo ceny zaporowe ale jak by ktoś planował dwuosobowy wypad, to wychodzi po stówie na głowę. Ja już kupiłem.
About Mankind
The Godfather Live, czyli pierwsza część Ojca Chrzestnego + 60 osobowa orkiestra symfoniczna prosto z Ju Es Ej.
W Polsce w Krakowie 11 Października, oraz Warszawa (8) i Wrocław(9) w Listopadzie.
Idę na Torwar, bo mi najbardziej pasuje. IMO absolutny must see dla każdego fana światowej kinematografii.
Tegoroczny Folk Fest zapowiada się miodnie (przynajmniej dla mnie). Najważniejsze że koncert w Wawce jest w sobotę, więc można normalnie kulturalnie pójść. Support też zacny.
Ensiferum
3.10 - Warszawa, "Progresja Music Zone" (+ Netherfell i Valkenrag)
Dziś cały dzień poluję na jakieś dobre video z wczorajszego koncertu Slipknota, i jak narazie wygrywa to (Reakcja Coreya była bezcenna ) Ogólnie chyba zrobiliśmy mega dobre wrażenie nad nimi