Kącik Joke'ów
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Stalker1984.pl
- zielony
Re: Kącik Joke'ów
Pewna firma zatrudniła nowego pracownika. Miał zacząć od poniedziałku, ale rano zadzwonił do swojego szefa:
- Jestem chory - oświadczył. Szef go usprawiedliwia.
Facet pojawia się w pracy we wtorek i pracuje ciężko przez cały tydzień, zadziwiając wszystkich swoją pracowitością i umiejętnościami. W następny poniedziałek znów dzwoni do szefa i oświadcza mu:
- Jestem chory.
Szef niechętnie usprawiedliwia go, zaznaczając jednak, że to już drugi poniedziałek z rzędu. I znów we wtorek facet przychodzi do pracy i pracuje do końca tygodnia, nawet szybciej i lepiej niż poprzednio.
W następny poniedziałek pracownik znów dzwoni.
- Jestem chory - powtarza. Szef go usprawiedliwia, postanawia jednak porozmawiać z nim we wtorek.
Następnego dnia facet pojawia się w pracy i zostaje wezwany do gabinetu szefa.
- O co chodzi? - pyta ten. - Widzę, że jesteś świetnym pracownikiem, ale jesteś tu dopiero trzy tygodnie i w każdy poniedziałek twierdzisz, że jesteś chory?
- Chodzi o to, że moja siostra ma fatalne małżeństwo i w każdy poniedziałek przed pracą jadę do niej ją pocieszyć - tłumaczy pracownik. - Od słowa do słowa i zawsze kończy się to tym, że przez cały dzień uprawiamy seks.
- Z siostrą?! - krzyczy szef. - Przecież to obrzydliwe.
- Mówiłem panu, że jestem chory.
- Jestem chory - oświadczył. Szef go usprawiedliwia.
Facet pojawia się w pracy we wtorek i pracuje ciężko przez cały tydzień, zadziwiając wszystkich swoją pracowitością i umiejętnościami. W następny poniedziałek znów dzwoni do szefa i oświadcza mu:
- Jestem chory.
Szef niechętnie usprawiedliwia go, zaznaczając jednak, że to już drugi poniedziałek z rzędu. I znów we wtorek facet przychodzi do pracy i pracuje do końca tygodnia, nawet szybciej i lepiej niż poprzednio.
W następny poniedziałek pracownik znów dzwoni.
- Jestem chory - powtarza. Szef go usprawiedliwia, postanawia jednak porozmawiać z nim we wtorek.
Następnego dnia facet pojawia się w pracy i zostaje wezwany do gabinetu szefa.
- O co chodzi? - pyta ten. - Widzę, że jesteś świetnym pracownikiem, ale jesteś tu dopiero trzy tygodnie i w każdy poniedziałek twierdzisz, że jesteś chory?
- Chodzi o to, że moja siostra ma fatalne małżeństwo i w każdy poniedziałek przed pracą jadę do niej ją pocieszyć - tłumaczy pracownik. - Od słowa do słowa i zawsze kończy się to tym, że przez cały dzień uprawiamy seks.
- Z siostrą?! - krzyczy szef. - Przecież to obrzydliwe.
- Mówiłem panu, że jestem chory.
,,Semper homo bonus tiro est"-Dobry człowiek jest wiecznym nowicjuszem
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
"Night Stalkers Don't Quit"
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Larofan
- Social Media Ninja
Wyśmienite
- Larofan
- Social Media Ninja
nigdy nie widzialem tego filmu
now i know why
i also ask myself why i dont have a jar of gypsy tears when i sleep :<
now i know why
i also ask myself why i dont have a jar of gypsy tears when i sleep :<
- Larofan
- Social Media Ninja
zlosci mnie ten udawany wschodni akcent
JAK MOŻNA NIE OBEJRZEĆ BORATA ?! SĄ TACY LUDZIE ?!
Jestem w szoku, autentycznie
Jestem w szoku, autentycznie
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Counterman
- Waniaaa!
Ja też nie oglądałem.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
ja też jakby co
ja urywki Borata widziałem kiedyś, śmieszny.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Tomasz Terlikowski: ciekawe, czy Angelina Jolie wie, że istnieje rak mózgu
To się mu udało
To się mu udało
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Terlikowski to dowcip sam w sobie.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
scoredThimGrim pisze:ciekawe, czy Angelina Jolie wie, że istnieje rak mózgu
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Razorblade
- Mr. Kroper
Znaczy wiecie... ja wiem ze sposob wypowiedzi Terlikowskiego jest jaki jest, ze to glab, oszolom i to co mowi to jego pseudomysli, ale... z punktu stricte humorystycznego zwyczajnie to weszlo no... gdyby to mial byc dowcip to bylby bezczelnie udany
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
no coś w tym jestgdyby to mial byc dowcip to bylby bezczelnie udany
- Larofan
- Social Media Ninja
ja tego dowcipu totalnie nie kumam - o co chodzi?
- Razorblade
- Mr. Kroper
Wiesz... brzmi to troche jak z zartami o zydach... a najwazniejsze to ich zwyczajnie nie spalicSithFrog pisze:Wystarczy minimalnie znać sprawę samej aktorki, żeby dowcip nie śmieszył
A żydzi/cyganie/czarni/martwe płody już są śmieszne?SithFrog pisze:Wystarczy minimalnie znać sprawę samej aktorki, żeby dowcip nie śmieszył
IMO nie trzymajcie tak mocno spiętej pupy... co by nie mówić to jest zabawne
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Tak to bywa jak ktoś kawał interpretuje faktami.SithFrog pisze:Wystarczy minimalnie znać sprawę samej aktorki, żeby dowcip nie śmieszył
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Angelina Jolie ze strachu przed rakiem (na to zmarła jej matka, babcia i ciocia) wycięła sobie jakiś czas temu piersi (potem zrekonstruowała oczywiście), a niedawno jajniki i jajowody.Larofan pisze:ja tego dowcipu totalnie nie kumam - o co chodzi?
Zrobiła to zapobiegawczo, bo tez posiada jakiś chujowy gen BHcośtam cośtam, który daje spore szanse, że też zapadanie na tego raka.
Świętojebliwy Terlikowski chciał być zabawny i zasugerował też usunięcie mózgu, bo rak mózgu też istnieje, ale wystarczy mieć jedną szarą komórkę więcej od niego, żeby doczytać o tym wadliwym genie. Powoduje tylko raka piersi/jajników/jajowodów.
Dlatego napisałem, że to może być zabawne, jak niczego się nie wie o sprawie.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Niedługo znajdę jajniki Angeliny w lodówce, skoro nawet na Froum i to do tematu dżołków dotarły.
- Halinko pamiętasz jacy byliśmy szczęśliwi 10 lat temu?
- Ale my się wtedy jeszcze nie znaliśmy.
- No właśnie, no właśnie...
- Halinko pamiętasz jacy byliśmy szczęśliwi 10 lat temu?
- Ale my się wtedy jeszcze nie znaliśmy.
- No właśnie, no właśnie...
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
Otóż to. Największe audytorium dla takich dowcipów to dwa zsunięte ze soba stoły w pubie. Nie dowcip, który opowiada się publicznie.Sobies pisze:A żydzi/cyganie/czarni/martwe płody już są śmieszne?
#sgk 4 life.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
A pamiętacie jak Lepper opowiadał dowcip o gwałceniu prostytutki?
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
A one-hump camel marries a two-hump camel, and they have a baby, but the baby didn't have a hump.
So they called it Humphrey.
Ba-dum-tssss.
Taking a wee break from the golf course, Rory McIlroy drives his new Mercedes into an Irish gas station. An attendant greets him in a typical Irish manner, unaware who the golf pro is... "Top o’ the mornin to ya" As Rory gets out of the car, two tees fall out of his pocket. "What are those things, laddie?" asks the attendant. "They're called tees," replies Rory. "And what would ya be usin 'em for, now?" inquires the Irishman. "Well, they're for resting my balls on when I drive," replies Rory. "Aw, Jaysus, Maryan' Joseph!" exclaims the Irish attendant. "Those fellas at Mercedes think of everything..."
Co wspólnego mają ze sobą krótkowzroczny ginekolog i szczeniak?
Mokry nos.
Grabarz do męża w żałobie:
- Kiedy zorientował się pan, że żona nie żyje?
- Seks był jak zwykle, tylko przestało ubywać naczyń w zlewie.
So they called it Humphrey.
Ba-dum-tssss.
Taking a wee break from the golf course, Rory McIlroy drives his new Mercedes into an Irish gas station. An attendant greets him in a typical Irish manner, unaware who the golf pro is... "Top o’ the mornin to ya" As Rory gets out of the car, two tees fall out of his pocket. "What are those things, laddie?" asks the attendant. "They're called tees," replies Rory. "And what would ya be usin 'em for, now?" inquires the Irishman. "Well, they're for resting my balls on when I drive," replies Rory. "Aw, Jaysus, Maryan' Joseph!" exclaims the Irish attendant. "Those fellas at Mercedes think of everything..."
Co wspólnego mają ze sobą krótkowzroczny ginekolog i szczeniak?
Mokry nos.
Grabarz do męża w żałobie:
- Kiedy zorientował się pan, że żona nie żyje?
- Seks był jak zwykle, tylko przestało ubywać naczyń w zlewie.
All the good in the world
About Mankind
About Mankind
- Razorblade
- Mr. Kroper
No ale dalej - wiadomo ze Terlikowski to debil itd, ale z punktu czysto humorystycznego zwyczajnie to... weszlo (tak, wiem ze nie takie było jego zalozenie). Choc mozna oczywiscie uwazac to za obrzydliwe... tak samo jak dowcipy o holokauscie itd. Moga byc dobre i "wejsc" i tak samo mizna uwazac je za obrzydliwe.SithFrog pisze:Angelina Jolie ze strachu przed rakiem (na to zmarła jej matka, babcia i ciocia) wycięła sobie jakiś czas temu piersi (potem zrekonstruowała oczywiście), a niedawno jajniki i jajowody.Larofan pisze:ja tego dowcipu totalnie nie kumam - o co chodzi?
Zrobiła to zapobiegawczo, bo tez posiada jakiś chujowy gen BHcośtam cośtam, który daje spore szanse, że też zapadanie na tego raka.
Świętojebliwy Terlikowski chciał być zabawny i zasugerował też usunięcie mózgu, bo rak mózgu też istnieje, ale wystarczy mieć jedną szarą komórkę więcej od niego, żeby doczytać o tym wadliwym genie. Powoduje tylko raka piersi/jajników/jajowodów.
Dlatego napisałem, że to może być zabawne, jak niczego się nie wie o sprawie.
I mozna wiedziec o sprawie i nadal uwazac ze weszlo... sorry Zabski, ale jak twierdzisz inaczej to ja moge tak samo twierdzic ze nie masz prawa smiac sie z "zydowskich" i "niemowlakowych" zartow.
Rozpierdalasz mnie chłopczeTurtles pisze:Otóż to. Największe audytorium dla takich dowcipów to dwa zsunięte ze soba stoły w pubie. Nie dowcip, który opowiada się publicznie.Sobies pisze:A żydzi/cyganie/czarni/martwe płody już są śmieszne?
...i klasyczny Razor kontratakujeRazorblade pisze:I mozna wiedziec o sprawie i nadal uwazac ze weszlo... sorry Zabski, ale jak twierdzisz inaczej to ja moge tak samo twierdzic ze nie masz prawa smiac sie z "zydowskich" i "niemowlakowych" zartow.
Wg mnie nie weszło czyli uważam, że nie macie prawa się z tego śmiać. Tak, właśnie taki sens mają moje wypowiedzi!
Czyli w Twojej ocenie, nie powinno się z tej całej okoliczności żartować? STALKER!!! kasuj swoje żarty !!SithFrog pisze:...i klasyczny Razor kontratakujeRazorblade pisze:I mozna wiedziec o sprawie i nadal uwazac ze weszlo... sorry Zabski, ale jak twierdzisz inaczej to ja moge tak samo twierdzic ze nie masz prawa smiac sie z "zydowskich" i "niemowlakowych" zartow.
Wg mnie nie weszło czyli uważam, że nie macie prawa się z tego śmiać. Tak, właśnie taki sens mają moje wypowiedzi!
Nie chcę tu obierać żadnej strony, ale robicie niesamowitą aferę z niczego
Sobieś, błagam cię. Napisałem: "Wystarczy minimalnie znać sprawę samej aktorki, żeby dowcip nie śmieszył " i tyle. A jak kogoś mimo to śmieszy to CO MNIE TO OBCHODZI Nigdy nie pisałem, że ktoś nie ma prawa się z tego śmiać. Jeeeeeeeeeeeeezu.
No właśnie ja nie ogarniam tu panującej kłótni, bo niby o co ? Ktoś napisał, że żart nie śmieszny a od razu wrzucamy sobie od największych skurwysynówSithFrog pisze:Sobieś, błagam cię. Napisałem: "Wystarczy minimalnie znać sprawę samej aktorki, żeby dowcip nie śmieszył " i tyle. A jak kogoś mimo to śmieszy to CO MNIE TO OBCHODZI Nigdy nie pisałem, że ktoś nie ma prawa się z tego śmiać. Jeeeeeeeeeeeeezu.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Classic Zaba.SithFrog pisze:...i klasyczny Razor kontratakujeRazorblade pisze:I mozna wiedziec o sprawie i nadal uwazac ze weszlo... sorry Zabski, ale jak twierdzisz inaczej to ja moge tak samo twierdzic ze nie masz prawa smiac sie z "zydowskich" i "niemowlakowych" zartow.
"Wystarczy minimalnie znac sprawe zeby dowcip nie smieszyl"
"Moze byc zabawne jak niczego nie wie sie o sprawie"
- Stalker1984.pl
- zielony
Mówiłeś żebym dorzucił do pieca? Spoko, dajęSobies pisze:Czyli w Twojej ocenie, nie powinno się z tej całej okoliczności żartować? STALKER!!! kasuj swoje żarty !!SithFrog pisze:...i klasyczny Razor kontratakujeRazorblade pisze:I mozna wiedziec o sprawie i nadal uwazac ze weszlo... sorry Zabski, ale jak twierdzisz inaczej to ja moge tak samo twierdzic ze nie masz prawa smiac sie z "zydowskich" i "niemowlakowych" zartow.
Nie chcę tu obierać żadnej strony, ale robicie niesamowitą aferę z niczego
Skąd nekrofil wie, że martwe się fajnie r*cha?
- z autopsji
,,Semper homo bonus tiro est"-Dobry człowiek jest wiecznym nowicjuszem
Analizując poziom drągala w dupie i bycia nieskazitelnym na tym forum... zasłużyłeś na ban
- Razorblade
- Mr. Kroper
2:Sobies pisze:Analizując poziom drągala w dupie i bycia nieskazitelnym na tym forum... zasłużyłeś na ban
Kto? Ja?Sobies pisze:Analizując poziom drągala w dupie i bycia nieskazitelnym na tym forum... zasłużyłeś na ban
Nie nie, to dotyczyło nowego żartu Stalkera... choć i tak jestem zdania, że czasem należy spojrzeć na rzeczywistość w sposób żartobliwy. Trudna sprawa ale możliwa, polecamSithFrog pisze:Kto? Ja?Sobies pisze:Analizując poziom drągala w dupie i bycia nieskazitelnym na tym forum... zasłużyłeś na ban
- Razorblade
- Mr. Kroper
Chuja tam... Forum traci klimat...Cherryy pisze:Forum odzyskuje klimat.
Tak, bo ja jestem znany ze spoglądania na rzeczywistość śmiertelnie poważnie. Dzięki za radę, spróbuję czasem zażartowaćSobies pisze:czasem należy spojrzeć na rzeczywistość w sposób żartobliwy. Trudna sprawa ale możliwa, polecam
- Razorblade
- Mr. Kroper
Finally
Czyżby kończyła się era sucharów? Mam nadzieję!SithFrog pisze:Dzięki za radę, spróbuję czasem zażartować