Coming soon
Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
- Stalker1984.pl
- zielony
Re: Coming soon
Gdyby Power Rangers byli kręceni na poważnie, wyglądaliby tak:
,,Semper homo bonus tiro est"-Dobry człowiek jest wiecznym nowicjuszem
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
"Night Stalkers Don't Quit"
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
"Night Stalkers Don't Quit"
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Ciekaw jestem na czym opiera się zysk z takich produkcji. Nie jest amatorska zabawa, tylko produkcja kolesia, który zrobił m.in. Pralnię z Punisherem i sporo całkiem znanych pełnometrażowych filmów. Czy np. 5 mln odsłon ja YT daje temu zarobić, czy też pieniądz płynie jeszcze z innych źródeł.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Zazwyczaj to produkcje przy okazji, hobbystycznie. Koleś może taśmowo realizować np. filmy reklamowe. No i miliony na YT to jest konkretna kasa.
Sami aktorzy też pewnie robią to przez znajomość i po taniości.
Ale naprawdę dobry short. Gdyby dzisiaj ktoś (HBO ) puścił taką serię, oglądałbym.
Ale naprawdę dobry short. Gdyby dzisiaj ktoś (HBO ) puścił taką serię, oglądałbym.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Biorąc pod uwagę jak różna były dwie pierwsze odsłony - nadal nie wiadomo czego się spodziewać.
Coś jakby chcieli się na jedynce bardziej wzorować...- Chcę, aby nasz film sprawiał wrażenie genetycznego rodzeństwa pierwszego „Obcego”. Dlatego też w ciągłości jest „Obcy”, „Obcy: Decydujące starcie” i nasz film – mówi reżyser.
http://naekranie.pl/aktualnosci/pierwsz ... lmu-obcy-5
Spekuluje się, że Hicks może wrócić
Ja nie lubię trójki za fabułę, która mówi wszystkiemu z zakończenia Aliens "LOL, nope", a 4 za rozwalenie całego tego piękna rozwoju alienów. Ja tam jestem optymistyczny jak przy Star Warsach JJ. Dwie moje ulubione serie wracając pod skrzydłami świetnie pasujących reżyserów nowszego pokolenia
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
hm?Ja nie lubię trójki za fabułę, która mówi wszystkiemu z zakończenia Aliens "LOL, nope"
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
aaaa no w ten sposób to tak ale to mi nawet do mocno mrocznej konwencji pasowało.
Nie wierze, że takie coś powstało i będzie w kinach...
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Najlepszy pomysł na film jaki widziałem od dawna
Film z Sandlerem. Szkoda.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Yop, całość była dla mnie zachęcająca aż pokazali Adama. Chociaż scena, jak mówi, że żartował i mówi jak będzie - całkiem ok.Zolt pisze:Film z Sandlerem. Szkoda.
To jest właśnie ta podpucha. W trailerze zawsze dają tę jedną scenę, w której da się go oglądać.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
MI zawsze były fajne na trailerach, a same filmy mnie nudziły, to tym razem sobie odpuszczę
Trójki nie pamiętam. Jedynka rewelacyjna, dwójka ujdzie, a Ghost Protocol wbrew oczekiwaniom - świetny dokotletowiec.
Dwójka? Dwójka była tragiczna z tymi spowolnionymi scenami w walkach a'la hong-kongijskie produkcje karate z lat 70. Śmieszy mnie to po dziś dzień.
Since 2001.
Dwójka Johna Woo niszczyła system!
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Dwójka była straszna, trójka prawie tak dobra jak jedynka, ostatnia gdyby miała fabułę, byłaby świetna. W sumie jestem za.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
a dla mnie ta ostatnia część była nie do przełknięcia. dwa razy już próbowałem, ale za długa i za nudna się okazywała.
W ogóle to Tom Cruise... ileż mozna. Zagrałby coś poważniejszego w końcu.
W ogóle to Tom Cruise... ileż mozna. Zagrałby coś poważniejszego w końcu.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Przecież to aktor znany głównie z kina akcji. A Edge of tomorrow było zajebiste.Pquelim pisze:Zagrałby coś poważniejszego w końcu.
Zagrał we Few Good Man i Rain manie i kolorze pieniędzy... no i w Vanilla Sky nie było tyle akcji. Czego jeszcze od niego chcesz ?
Ostatnio zmieniony 24 marca 2015, o 11:23 przez Turtles, łącznie zmieniany 1 raz.
#sgk 4 life.
No kaman, przecież zagrał nawet dobrego nazistę bez oka!
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
ma 53 lata i jakos nie przyrownałbym go do Bruce'a Willisa. Aktorem tez jest bardziej wszechstronnym, a tutaj klepie kupony od ładnych paru lat.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Rain man i Few good men to prehistoria. Cruise zupełnie nie kojarzy mi się z poważnym kinem, dlatego zdziwiłem się zarzutami Pq.
To jest taki filmik, żeby zainteresować wytwórnie do zrobienia go w wersji pełnometrażowej. Ponoć dość popularny teraz zabieg (patrz Deadpool).Voo pisze:Ciekaw jestem na czym opiera się zysk z takich produkcji. Nie jest amatorska zabawa, tylko produkcja kolesia, który zrobił m.in. Pralnię z Punisherem i sporo całkiem znanych pełnometrażowych filmów. Czy np. 5 mln odsłon ja YT daje temu zarobić, czy też pieniądz płynie jeszcze z innych źródeł.
Albo wspomniany dopiero co Pixels.boncek pisze:To jest taki filmik, żeby zainteresować wytwórnie do zrobienia go w wersji pełnometrażowej. Ponoć dość popularny teraz zabieg (patrz Deadpool).
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Aha, wczoraj właśnie przeczytałem, że podobnie jest z tym filmikiem:
https://www.youtube.com/watch?v=s-45NTlgp-o
Film kinowy wyprodukuje Blomkamp.
https://www.youtube.com/watch?v=s-45NTlgp-o
Film kinowy wyprodukuje Blomkamp.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
jak dopiszą do tego fabułę z Pacific Rim, to będzie idealny blockbuster.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Usyfiony statek, muzyka, efekty dzwiękowe, nawet wygląd tego potwora... czy ktoś szykuje się do zrobienia pełnometrażowego filmu z tej sceny
me likey.
me likey.
#sgk 4 life.
Wygląda zarąbiście klimatycznie... tylko co w przyszłości się stało z radarami itp. że kosmicznego wieloryba trzeba namierzać oczoleptycznie?
- PIOTROSLAV
- Parmezan
No sklad chemiczny chmur sprawia, ze nie da sie ich spenetrowac falą radaru...
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Nie wiem o czym piszesz, ale to śmiesznie brzmiPIOTROSLAV pisze:No sklad chemiczny chmur sprawia, ze nie da sie ich spenetrowac falą radaru...
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Ja jestem ślepy, czym wy się tak podniecacie?
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Może tym, że jakiś kolo zrobił krótkometrażowy, niskobudżetowy filmik ze świetnymi efektami na poziomie blockbusterów i teraz ktoś przerobi to na holyłodzkie widowisko?
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Ej, u mnie w filmie Turtlesa jest zajawka zremasterowanej przez jednego gościa wersji Imperium kontratakuje. Magic?
All the good in the world
About Mankind
About Mankind