Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Larofan
- Social Media Ninja
Re: Luźny I
ta fota powinna byc na samym szczycie piramidki...
trzeba budowac od poczatku
Zrobimy to dla mistrza? Kto ze mną zaniesie pierścień?Larofan pisze:ThimGrim pisze: Combo break:
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-31858156
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Larofan
- Social Media Ninja
ThimGrim pisze:Zrobimy to dla mistrza? Kto ze mną zaniesie pierścień?Larofan pisze:ThimGrim pisze: Combo break:
Miałeś napisać "masz mój topór"....Larofan pisze:ThimGrim pisze:Zrobimy to dla mistrza? Kto ze mną zaniesie pierścień?Larofan pisze:ThimGrim pisze: Combo break:
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Counterman
- Waniaaa!
Wielka, wielka szkoda i strata. Nie tylko dla fanów fantasy.ThimGrim pisze:Miałeś napisać "masz mój topór"....Larofan pisze:ThimGrim pisze:Zrobimy to dla mistrza? Kto ze mną zaniesie pierścień?Larofan pisze:ThimGrim pisze: Combo break:
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
To są te cztery słonie czy co to tam byłoZolt pisze:Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
+4k postów since 02/2005
- Larofan
- Social Media Ninja
ile do żółwia?alonzo pisze:To są te cztery słonie czy co to tam byłoZolt pisze:Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
to aby na pewno jest właściwe?Larofan pisze:ile do żółwia?alonzo pisze:To są te cztery słonie czy co to tam byłoZolt pisze:Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
Co jest z wami?Dragon_Warrior pisze:to aby na pewno jest właściwe?Larofan pisze:ile do żółwia?alonzo pisze:To są te cztery słonie czy co to tam byłoZolt pisze:Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
Co tu się dzieje w ogóle? Tak poza tym to wydawało mi się, że ponoć się nie da rozwalić forum piramidką, ale poczwórny ziggurat widzę, że dał radęcns pisze:Co jest z wami?Dragon_Warrior pisze:to aby na pewno jest właściwe?Larofan pisze:ile do żółwia?alonzo pisze:To są te cztery słonie czy co to tam byłoZolt pisze:Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
Yggor.
Przecież nic nie zostało rozwalone, nie rozumiem o co chodzi ?!Yggor pisze:Co tu się dzieje w ogóle? Tak poza tym to wydawało mi się, że ponoć się nie da rozwalić forum piramidką, ale poczwórny ziggurat widzę, że dał radęcns pisze:Co jest z wami?Dragon_Warrior pisze:to aby na pewno jest właściwe?Larofan pisze:ile do żółwia?alonzo pisze:To są te cztery słonie czy co to tam byłoZolt pisze:Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
a, to ok.Sobies pisze:Przecież nic nie zostało rozwalone, nie rozumiem o co chodzi ?!Yggor pisze:Co tu się dzieje w ogóle? Tak poza tym to wydawało mi się, że ponoć się nie da rozwalić forum piramidką, ale poczwórny ziggurat widzę, że dał radęcns pisze:Co jest z wami?Dragon_Warrior pisze:to aby na pewno jest właściwe?Larofan pisze:ile do żółwia?alonzo pisze:To są te cztery słonie czy co to tam byłoZolt pisze:Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
Yggor.
No i koniec piramidy.... bo można tylko 35 razy quotować. Chyba, że...
Sobies pisze:Przecież nic nie zostało rozwalone, nie rozumiem o co chodzi ?!Yggor pisze:Co tu się dzieje w ogóle? Tak poza tym to wydawało mi się, że ponoć się nie da rozwalić forum piramidką, ale poczwórny ziggurat widzę, że dał radęcns pisze:Co jest z wami?Dragon_Warrior pisze:to aby na pewno jest właściwe?Larofan pisze:ile do żółwia?alonzo pisze:To są te cztery słonie czy co to tam byłoZolt pisze:Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
Sobies pisze:Przecież nic nie zostało rozwalone, nie rozumiem o co chodzi ?!Yggor pisze:Co tu się dzieje w ogóle? Tak poza tym to wydawało mi się, że ponoć się nie da rozwalić forum piramidką, ale poczwórny ziggurat widzę, że dał radęcns pisze:Co jest z wami?Dragon_Warrior pisze:to aby na pewno jest właściwe?Larofan pisze:ile do żółwia?alonzo pisze:To są te cztery słonie czy co to tam byłoZolt pisze:Szkoda Pratchetta...Matthias[Wlkp] pisze:Udało się nam rozwalić format forum pomimo ograniczeń admina!ThimGrim pisze:Poczwórny ziggurat, dobre!Sobies pisze:Może zróbmy tak, jak rozmach to rozmach!!ThimGrim pisze:Ale na pewno Sith nie przyjdzie?Matthias[Wlkp] pisze:Kręci mi się w głowie od tych fal...Sobies pisze:Pozdrawiam fszystkich polakufZolt pisze:Zostawić Was na chwilę...cns pisze:yeaaaaaLarofan pisze:piramids on piramids! piramiception !Piccolo pisze:ŁAAAAAA, Wszędzie piramidki!LLothar pisze:Co tutaj sie kurde dzieje? Piramidki robia oszusty finansowe!Larofan pisze:to samo pomyslalemJutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:O! Dwie pary piersiDragon_Warrior pisze:jak to ma eskalować wykładniczo to trzeba by od początku zacząć, żeby się pobawićalonzo pisze:Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:1111Dragon_Warrior pisze:Taką?Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:Larofan pisze:czy probowano juz robic piramidke o dwoch szczytach?Pquelim pisze:Aha, no i jeszcze zauwazylem ze pod Sitha nieobecnosc wrócił stary avatar. Heil to the Dry KingPquelim pisze:+1skoob pisze:O, teraz dobrzesnt pisze:Muszę jeszcze raz, bo mnie pominiętoGregor pisze:Pomożecie?Razorblade pisze:Zolt pisze:no a jak inaczej?Piccolo pisze:To co, znowu do limitu forum ?Larofan pisze:budujemy pamiątkowy zigguratPquelim pisze:
+4k postów since 02/2005
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Można jeszcze ze screenów poskładać i wrzucić środkową część piramidki jako obrazek, wtedy możemy iść w nieskończoność, ale ja tam nie będę adminowi narażał
- Larofan
- Social Media Ninja
to the infinity and beyond
Robimy piramidę z Putinem w środku?
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Ale ten... tapatalk i tak nie ogarnia
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
BEST Piramidka EVER!
Szkoda Pratchetta .
Mam pytanie techniczne do ludzi ogarniających Linuxa (wierzę, że istnieją u nas tacy ).
Mam laptopa z 3 dyskami:
- 500GB podzielony na partycje 100GB i 400GB
- 2x60GB w RAID0 dające razem 120GB
Na partycji 100GB postawiłem linuxa Ubuntu, który uruchamia się tak długo jak albo nie ma RAID0 albo RAID0 nie ma ustawionego systemu plików. W momencie rozpoznawania RAID0 jako dysku on z uporem maniaka stara się bootować z tego RAID0, nie znajduje tam punktu rozruchu więc dostaję czarny ekran i mrugającą, do porzygu, kreseczkę. Oczywiście w BIOSie ustawić kolejności dysków nie mogę a grub rescue też nie kwapi się do odpalenia. W jaki sposób mam go zmusić, żeby sprawdzał 100Gigową partycją i odpalał system?
Szkoda Pratchetta .
Mam pytanie techniczne do ludzi ogarniających Linuxa (wierzę, że istnieją u nas tacy ).
Mam laptopa z 3 dyskami:
Na partycji 100GB postawiłem linuxa Ubuntu, który uruchamia się tak długo jak albo nie ma RAID0 albo RAID0 nie ma ustawionego systemu plików. W momencie rozpoznawania RAID0 jako dysku on z uporem maniaka stara się bootować z tego RAID0, nie znajduje tam punktu rozruchu więc dostaję czarny ekran i mrugającą, do porzygu, kreseczkę. Oczywiście w BIOSie ustawić kolejności dysków nie mogę a grub rescue też nie kwapi się do odpalenia. W jaki sposób mam go zmusić, żeby sprawdzał 100Gigową partycją i odpalał system?
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
http://fakty.interia.pl/polska/news-pul ... Id,1698122
Chyba było wcześniej tutaj, więc daję tutaj. Ma być więcej ćwiczeń wojskowych, także dla tych, co nie byli do tej pory w wojsku.
Chyba było wcześniej tutaj, więc daję tutaj. Ma być więcej ćwiczeń wojskowych, także dla tych, co nie byli do tej pory w wojsku.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Ugh... Chyba nie znajdziesz odpowiedzi tutaj... Myslalem ze odpowiem, przeczytalem i sie przeliczylem...Piccolo pisze:Mam pytanie techniczne do ludzi ogarniających Linuxa (wierzę, że istnieją u nas tacy
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Piccolo, do maidena chyba musisz napisać
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Jedyne co moblym poelcec to skolowac sobie live cd z linuxem, z tego poziomu probowac to naprawic, kiedys tez mialem podobne kwiatki ze ubuntu. Uparlo sie bootowac z innego dysku niz byl fizycznie zainstalowany. Bylo to dawno i juz nie pamietam zadobrze tergo, weic za duzo ci nie pomoge.Piccolo pisze:BEST Piramidka EVER!
Szkoda Pratchetta .
Mam laptopa z 3 dyskami:
100 PLN i cztery punkty... Shieeeeeet
All you need is pork!
Pork.
Pork is all you need...
Pork.
Pork is all you need...
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Nom, studenci nie mają kasy i dają mało punktów. Następnym razem rozjeżdżaj tych w garniturach, może nie dają punktów, ale przynajmniej dropią więcej kasy.
Szczerże, to się doigrał. Czym innym są słowa wypowiedzane na ekranie, a czym innym, jak donoszą media, uderzenie producenta tak, że ma złamany nos z powodu zimnej kolacji... I piszę to, choć Top Gear uwielbiam.
Yggor.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Przecież ten producent mógł być jakimś małym, wkurwiającym chujkiem. Nie wiemy tego Naprawdę myślisz, że po tych wszystkich programach kręconych na wszelkich zadupiach zdenerwowałaby go po prostu "zimna kolacja"?
P.S. Wątek TG poruszamy w "Królach szos"
P.S. Wątek TG poruszamy w "Królach szos"
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Żona widziała dzisiaj, jak jakaś matka przywiozła dziecko na plac zabaw samochodem. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że jest to mały, osiedlowy placyk. Chyba jak ktoś wsiada w auto, to chyba woli jechać na jakiś wypasiony, nie? Kanada schodzi na psy...
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
A może jak dziecko wysiadało to matka powiedziała mu na ucho "uważaj, tu się kręci dużo Polaków"?
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Tu jest jakaś ironia, czy czegoś nie rozumiem?Matthias[Wlkp] pisze:Żona widziała dzisiaj, jak jakaś matka przywiozła dziecko na plac zabaw samochodem. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że jest to mały, osiedlowy placyk. Chyba jak ktoś wsiada w auto, to chyba woli jechać na jakiś wypasiony, nie? Kanada schodzi na psy...
Słuchajcie, prozaiczna sprawa: czy w Windowsie da się ustawić... alarm, jak w zegarku?
Since 2001.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Cherry, da się. Task scheduler się nazywa chyba. Popup dostaniesz albo plik możesz odpalić
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
całkiem niezłeJutsimitsu pisze:Nom, studenci nie mają kasy i dają mało punktów.
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Wiecie jak to fajnie, jak przychodzisz do domu, krecisz zamkiem, a drzwi sie nie otwieraja? Bo ja wiem...
15 minut krecilem zamkiem zeby sie dostac do srodka...
15 minut krecilem zamkiem zeby sie dostac do srodka...
No tak. Polak w Norwegii i już trzeba drzwi na klucz zamykać...
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Larofan
- Social Media Ninja
a za drzwiami glodny kot
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Jak mi stary zostanie, to rozkrece
A za drzwiami naprawde byl kot, i skakal na klamke . Niewykluczone ze dzieki temu (przesunieciu pokretla od wewnatrz) udalo mi sie wczoraj wejsc.
A za drzwiami naprawde byl kot, i skakal na klamke . Niewykluczone ze dzieki temu (przesunieciu pokretla od wewnatrz) udalo mi sie wczoraj wejsc.
- Larofan
- Social Media Ninja
pamietam jak raz kumpel po pijaku zgubil klucze do chaty i pozyczal ode mnie kase na slusarza nastepnego dnia rano - slusarz wiercil w gerdzie a po drugiej strony cale dobrodziejstwo inwentarza - dwa psy i kot robily raban szczeki miauki szurania pazurkami
mina faceta od zamkow byla zaniepokojona 'czy w domu jest pies?' spytal
tak ale to nie byl najgrozniejszy zwierz.. ani jedno ani drugie ani trzecie futro nie chcialo nic ponad siku i jesc i dawalo temu wokalny wyraz
mina faceta od zamkow byla zaniepokojona 'czy w domu jest pies?' spytal
tak ale to nie byl najgrozniejszy zwierz.. ani jedno ani drugie ani trzecie futro nie chcialo nic ponad siku i jesc i dawalo temu wokalny wyraz
Jaki raid? Software, mdadm z gnu/linux czy pseudo sprzętowy na kontrolerze płyty głównej?Piccolo pisze:BEST Piramidka EVER!
Szkoda Pratchetta .
Mam laptopa z 3 dyskami:
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Facet przyszedl, stwierdzil ze w istocie zepsute. Wlozy mi dzis/jutro nowa czesc w doniczke i sobie sam wymienie. Najs.
Beret is alive!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!111111jedenjeden
Beret is alive!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!111111jedenjeden
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
LLo poszedł do roboty a Eddina zamki zmieniła
Demawend się cieszy
Demawend się cieszy
LLo, zasadź ten zamek, podlewaj, wyrośnie Ci drzewko z mnóstwem nowych.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024