To dlatego, że LLothar mnie zwyzywał w przerwie.Halaster pisze:Szumów za bardzo nie było, dla mnie tylko DaeL buczał
Badum-tss.
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
To dlatego, że LLothar mnie zwyzywał w przerwie.Halaster pisze:Szumów za bardzo nie było, dla mnie tylko DaeL buczał
Tak. Chociaż i tak było lepiej, niż myślałem że będzie.Halaster pisze:A jeszcze jedna uwaga - ja wiem że to baaaardzo trudno zwalczyć, ale niektóre osoby używają sporo EEEE - to jest męczące.
a dziękuję - jak go usłyszałem to od razu wiedziałem gdzie trafiSithFrog pisze:Dotrwałem do końca. Suchar dramatyczny. Musi wam ktoś pisać te pointy
Kot mnie na dobre kilka sekund zdekoncentrował bo zaczął szarpać za kable od komputera. Poza tym to nawet nie mój kot, tylko rodziców. U mnie jest tylko na przechowaniu dopóki rodzice nie skończą remontu w domu. Także nie powinien tak sobie fikać.Killashandra pisze:Czemu kota odganiają od podcastu!!!
Voo, z pozostałymi Twoimi uwagami się z grubsza zgadzam, ale to jest jedna rzecz nie do ruszenia. Występując pod nazwiskiem ryzykujemy, że kiedyś nas usłyszy kontrahent, pracodawca, przyszły teść, itd... Forum jest fajne, bo - stosunkowo - anonimowe. Dlatego możemy się tu zachowywać - stosunkowo - niepoprawnie. Chciałbym, żeby podcast też miał tę zaletę. Poza tym, ktoś tu już przywoływał Co-optional Podcast (dawniej TGS Podcast). Tam też jadą na ksywkach. Fakt, to są ksywki rozpoznawalne ciut bardziej niż nasze, ale myślę, że i u nas to nie razi.używac imion i nazwisk, ewentualnie z nickiem np imię-ksywka-nazwisko. Sam nick z forum oderwany od forum hmm... Dragon Łorior, Jutsimutsiputsi, czujecie to?![]()
Ale chyba nie fikał za bardzo bo zachowales zimna krew, brzmiało jak wyreżyserowaneDaeL pisze:Kot mnie na dobre kilka sekund zdekoncentrował bo zaczął szarpać za kable od komputera. Poza tym to nawet nie mój kot, tylko rodziców. U mnie jest tylko na przechowaniu dopóki rodzice nie skończą remontu w domu. Także nie powinien tak sobie fikać.Killashandra pisze:Czemu kota odganiają od podcastu!!!