Jesli chcesz korzystac z mp3, to mozesz. Prosimy jednak zasubskrybuj nasz kanal
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
BeyondPod uses its own directory. An easy way to submit your podcasts to BeyondPod's directory it to subscribe to them in BeyondPod using the ITunes URL. When somebody subscribes to a feed using the iTunes URL of the feed, BeyondPod will try to convert the iTunes url to the URL of the original feed and if that works, will also automatically submit the feed to be included in the BeyondPod directory.Boncek czy masz sugestie na co wrzucać w wersji mp3 żeby można było przez BeyondPod ściągnąć? Wiem że mógłbym googlować, ale no...
PrzepraszamyCrowley pisze:A tak w ogóle: cojasłucham!
Nie mow ze juz przesluchales caloscCrowley pisze:Ale to pozytywnie było.Serio.
LLothar pisze:Boncek - a zobacz czy to mozesz dodac do BeyondPod - http://gdata.youtube.com/feeds/mobile/u ... uA/uploads
Przesłuchałem kawałek ale przerwałem, bo muszę dokończyć nowy odcinek Warsaw Shore najpierw.LLothar pisze:Nie mow ze juz przesluchales caloscCrowley pisze:Ale to pozytywnie było.Serio.
Ja dawno za granica wyjechal, jezyka nie pamietac juz tak dobry...Turtles pisze:korzystać.... er zet!
uch, suszszszszszszDW Sucharem pozamiatał .
Też mnie to zaskoczyło. To tak trochę jak powiedzieć, że Corvette jest Volkswagena.Halaster pisze:Call of Duty nie jest grą EA tylko Activision
i wyciąć wybrzmiewanie, niepotrzebne zupełnie.Master pisze:-Ale jak już ktoś wspomniał, można ściszyć dżingle lekko.
DaeL pisze:4. Błędów popełniliśmy masę. Dla mnie problemem okazały się najprostsze liczebniki. Jutsi dwa razy rypnął się (ciągnąc mnie za sobą:)) przy podawaniu firm (Activision nie EA, no a Ghosts zrobił Infinity Ward, nie Sledgehammer).
2. Trochę chaotycznie było, quiz zupełnie imho niepotrzebny (znaczy pomysł fajny, ale za dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie), za dużo przeskakiwania z wątku na wątek.<boncek> "jeden pies, znaczy jedna malpa"
<boncek> czekam na banik z YT
<Zolt> nooo
<Zolt> tez tak przyuwazylem to o Murzynach
<Zolt> jak sie robi dla szerokiej publiki to trzeba uwazac na takie pierdoly
<boncek> no wlasnie
<boncek> geje, ok
<boncek> choc tez slisko
<boncek> ale tutaj przeginka imgo
<boncek> imho
Ups. Myślałem że "to się wytnie". Zwłaszcza że pojechałem tam z grubej.Piccolo pisze:- tekst o murzynach był zdecydowanie w klimacie forum. Było jeszcze kilka ale ten najbardziej mi utkwił w pamięci. Ogólnie wiem, że puszczamy to w świat, ale, jak już wszyscy się przyzwyczają do mikrofonów, liczę na więcej forumowego klimatu
Oj tam oj tam, podcast musi mieć klimat jak forumJutsimitsu pisze: Ups. Myślałem że "to się wytnie". Zwłaszcza że pojechałem tam z grubej.