![:P :P](./images/smilies/7.gif)
Poza tym zawsze możecie po prostu oddać im Kanadę i wrócić do Europy
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
Klasyka gatunkuTurtles pisze:Wyślijcie do rezerwatów koce po ludziach, którzy umarli na tyfus.
This.Voo pisze: Poza tym zawsze możecie po prostu oddać im Kanadę i wrócić do Europy
To wyślijcie kilku czarnych z ebolą, chyba nawet skuteczniejszaMatthias[Wlkp] pisze:
BTW. wiesz jak ciężko znaleźć kogoś chorego na tyfus?
ja tezLLothar pisze:Przez moment się przestałem ze jakiś Twój cytaty z fsgk.pl jest
I to w nagłówku biczyz!SithFrog pisze:Crowley też jest w tym artykule cytowany, tak btw
No właśnie te szczegóły mnie interesują, bo mam wrażenie, że to "porozumienie" to poddanie sprawy i danie górnikom wszystkiego, co chcą.LLothar pisze:Jeszcze bez szczegolow, ale rzad sie poddal, wszystkie kopalnie zostaja...
Dokładnie. Znów cham ze sztachetą pokazał siłę, drżyjcie yntelygenci ze Stolycy. Dramat kurwa.Turtles pisze:Duda mnie rozpierdala.
Co jest w porozumieniu? Nie wiem, chuj z porozumieniem, ważne ze rząd dostał lekcje pokory. Z 5 razy to powtórzył. Najważniesza sprawa dla związkowca. Dać lekcję pokory.
Turtles pisze:Duda mnie rozpierdala.
Porozumienie my ass...Crowley pisze:http://bi.gazeta.pl/im/2/17271/m1727181 ... NIKAMI.pdf
To zrobia nowyTurtles pisze:Taka konsekwencja, że kasy nie dostaną za ten okres chyba