Luźny I
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Luźny I
Naprawdę zrobiłbyś to innym ludziom, którzy musieliby jego wiecznej paplaniny na każdy temat?Gregor pisze:Może wyślemy Sitha na jakąś terapie i przez ten czas pospamujemy?
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Jeszcze zatęsknisz.ThimGrim pisze:Naprawdę zrobiłbyś to innym ludziom, którzy musieliby jego wiecznej paplaniny na każdy temat?
- PIOTROSLAV
- Parmezan
przecie to samo co na forum i tak piszesz na pejsbuku
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Skonczyla mi sie sielanka, dzis rozstalem sie z dziewczyna po 4 latach zwiazku
osz kurna
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
No co zrobisz, nic nie zrobisz
- Larofan
- Social Media Ninja
All the feels
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
czym się teraz internetowe ankiety robi?
takie nieszczególnie skomplikowane ale żeby jednak zbierały wyniki do jakiejś bazy
takie nieszczególnie skomplikowane ale żeby jednak zbierały wyniki do jakiejś bazy
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Strawpoll.me
A tak na poważnie, to poszukaj. Dużo tego w netsach.
A tak na poważnie, to poszukaj. Dużo tego w netsach.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Wiem że dużo - ale to jak z quizami - jest sporo ale pewnie tylko część ma ręce i nogi. Jak kiedyś quiz robiłem do dopiero miesiąc później zauważyłem, że strona ma problemy i raz na jakiś czas miksuje kolejność pytań np... a w chwili kiedy w tym dłubałem wydawał mi się najsensowniejszy z darmowych.
Skupiamy się na pracy i nie zapieprzamy tego tematu. Teraz to najważniejsze trzymaj się chłopie ING'a i skup się na tym.Halaster pisze:No co zrobisz, nic nie zrobisz
Ja przez takie skupienie w efekcie spraw życiowych zostałem Dyrektorem. To chyba przynajmniej tyci tyci dobre pocieszenie, które mogę Ci sprzedać.
No, ale swoje musisz przetrawić.
W razie czego możesz na mnie liczyć, howgh!
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Koob +1. Jak zmieniac prace to na zdecydowanie lepsza albo na wyzsze stanowisko. Skoki w bok nie maja za bardzo sensu.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
fix'dHalaster pisze:Skonczyla Zaczęła mi sie sielanka, dzis rozstalem sie z dziewczyna po 4 latach zwiazku
A mówiłem - nie dawaj jej meblować salonu czy tam innej kuchni. Teraz będziesz musiał przemalować. A tak serio lepiej po 4 latach, niż po 10, ślubie i dzieciach.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Mają, wiesz jak zmieniasz dział np. z takiego gdzie już niewiele będzie się działo i są małe szanse na awans, na nowy gdzie będzie potrzeba kadry na wyższych stanowiskach. Ja mam to szczęście że trafiłem do nowego działu i wiem że w miarę szybko mogę awansować, a była opcja że trafię do działu, który istnieje już 15 lat i tam nie miałbym takich opcji.LLothar pisze:Koob +1. Jak zmieniac prace to na zdecydowanie lepsza albo na wyzsze stanowisko. Skoki w bok nie maja za bardzo sensu.
Trudno, żebyś napisał inaczej skoro eddina czyta forumLLothar pisze:Skoki w bok nie maja za bardzo sensu.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Ale ciekawe skąd wie, że nie mają sensu! Ha! Czyli próbował!
Halu, poznała jakiegoś przystojnego aktora? (jestem podły, hihihi)
Halu, poznała jakiegoś przystojnego aktora? (jestem podły, hihihi)
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Counterman
- Waniaaa!
Mój znajomy miał taki przypadek, że najpierw jego (była) laska naciskała na ślub, dostała ślub, po roku stwierdziła "że to jednak nie to" i wzięli rozwód. Kobiet nie zrozumiesz.
Ale Halu mam nadzieję, że dajesz tam radę i skoro już możesz się szlajać po barach to można się umówić na piwko w Wawie - jeżeli jest czas i ochota.
Ale Halu mam nadzieję, że dajesz tam radę i skoro już możesz się szlajać po barach to można się umówić na piwko w Wawie - jeżeli jest czas i ochota.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
Życie nie znosi próżni, ledwo skończył się jeden związek, a Counter już kombinuje jak tu poderwać Hala. Ta dzisiejsza młodzież...Counterman pisze: Ale Halu mam nadzieję, że dajesz tam radę i skoro już możesz się szlajać po barach to można się umówić na piwko w Wawie - jeżeli jest czas i ochota.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
przynajmniej teraz bezkarnie będzie mógł opowiadać pedo dowcipy o 12stolatkach w towarzystwie...
- Counterman
- Waniaaa!
Kretynie! Spłoszyłeś ją...go!ThimGrim pisze:Życie nie znosi próżni, ledwo skończył się jeden związek, a Counter już kombinuje jak tu poderwać Hala. Ta dzisiejsza młodzież...Counterman pisze: Ale Halu mam nadzieję, że dajesz tam radę i skoro już możesz się szlajać po barach to można się umówić na piwko w Wawie - jeżeli jest czas i ochota.
Kto wie z czego to cytat? Dla podpowiedzi ciąg dalszy:
- Po co ten wnerw? Zobacz lepiej co mam w spodniach.
IRON MAIDEN are KINGS
Z Twojej wycieczki do Tajlandii?
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Czy to nie kolejna podobna historia na forum? Wniosek: nie pozwalaj babie jechać za granice robić karierę!
Wysłałem to Twojej dziewczynie.Gregor pisze:Czy to nie kolejna podobna historia na forum? Wniosek: nie pozwalaj babie jechać za granice robić karierę!
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Też znam podobne historie. Jedną widziałem na własne oczy na szkoleniu w Szwecji - dziewczyna miała chłopaka w PL, a dwóch żonatych już do niej startowało (Hindus i Niemiec). Najpierw chciała, żeby jej pomagać hamować zapędy amantów, ale ostatecznie Hindus wygrał...Gregor pisze:Czy to nie kolejna podobna historia na forum? Wniosek: nie pozwalaj babie jechać za granice robić karierę!
Kilka tygodni po powrocie się rozeszła się z chłopakiem, a byli razem dłuższy czas.
- Larofan
- Social Media Ninja
swiat sie waliMatthias pisze:ale ostatecznie Hindus wygrał...
w krykieta też są nieźliLarofan pisze:swiat sie waliMatthias pisze:ale ostatecznie Hindus wygrał...
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Niemiec miał wygrać?
Hindus uwiódł ją łzawą historią, jak to jego małżeństwo zostało okrutnie zaaranżowane, a potem żona kazała mu się zapłodnić, bo dzieci chciała i w ogóle jak to jego romantyczna dusza cierpi... Poza tym miał na sobie dużo złota.
Niemiec tylko próbował upić... Poza tym wyobraź sobie komplementy z niemieckim akcentem
Hindus uwiódł ją łzawą historią, jak to jego małżeństwo zostało okrutnie zaaranżowane, a potem żona kazała mu się zapłodnić, bo dzieci chciała i w ogóle jak to jego romantyczna dusza cierpi... Poza tym miał na sobie dużo złota.
Niemiec tylko próbował upić... Poza tym wyobraź sobie komplementy z niemieckim akcentem
Co Wam powiem, chujnia jest - ale to tak już bywa jak się człowiekowi podobają tylko dziewczyny z problemami.
Halu, uważaj, bo nawet nie zauważasz, ze zaczynasz ja tłumaczyć, a winę przypisywać sobie
Since 2001.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
np Żabie podobają się tylko dowcipy z problemami i on nie robi z tego wielkiego problemu...
Spoko, nikt tu nie mówi o mojej winie. Po prostu niestety jest tak, że normalne fajne dziewczyny interesują mnie daleko mniej niż popieprzone laski ze spierdolonym dziecinstwem i niestabilnoscia emocjonalna
Oczywiście że to wszystko jej wina, a ja jestem ideałem. Ale widziały galy co brały
Oczywiście że to wszystko jej wina, a ja jestem ideałem. Ale widziały galy co brały
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Bezwzględny ŻabaSithFrog pisze:Yop.Halaster pisze:ja jestem ideałem
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Tak, bęzwzględnie zasłonił kawał kadru swoją łysiną
uch, post Jutsiego ocieka jadem i wylanymi za Sithem łzami.
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Counterman
- Waniaaa!
Z Osiedla Swoboda Śledzia! Jełopy!Zolt pisze:Z Twojej wycieczki do Tajlandii?
IRON MAIDEN are KINGS
That's ok. He'll get over it eventuallyZolt pisze:uch, post Jutsiego ocieka jadem i wylanymi za Sithem łzami.
- ! Dominick !
- Człowiek-Fotel
Ja mialem kiedys dziewczyne, ktora po 5 latach zwiazku pojechala na roczne stypendium do Szwecji i tam, chyba na miesiac przed powrotem, dala dupy pewnemu Australijczykowi i juz nie wrocila. Nic lepszego nie moglo mnie spotkac.Matthias[Wlkp] pisze:Też znam podobne historie. Jedną widziałem na własne oczy na szkoleniu w Szwecji - dziewczyna miała chłopaka w PL, a dwóch żonatych już do niej startowało (Hindus i Niemiec). Najpierw chciała, żeby jej pomagać hamować zapędy amantów, ale ostatecznie Hindus wygrał...Gregor pisze:Czy to nie kolejna podobna historia na forum? Wniosek: nie pozwalaj babie jechać za granice robić karierę!
Kilka tygodni po powrocie się rozeszła się z chłopakiem, a byli razem dłuższy czas.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
SithFrog pisze:That's ok. He'll get over it eventuallyZolt pisze:uch, post Jutsiego ocieka jadem i wylanymi za Sithem łzami.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
z cyklu "Drogi gejlogowy pamiętniczku - porozmawiajmy o ludzkiej głupocie"
dziś mi do roboty wpadł gość z mordą że mu za druki policzyłem dużo za dużo dzień wcześniej... a w międzyczasie w domu przeliczył jak bardzo mu się nie zgadza...
a teraz zagadka:
Czemu gość był debilem?
Podpowiedź 1
Podpowiedź 2
Odpowiedź
dziś mi do roboty wpadł gość z mordą że mu za druki policzyłem dużo za dużo dzień wcześniej... a w międzyczasie w domu przeliczył jak bardzo mu się nie zgadza...
a teraz zagadka:
Czemu gość był debilem?
Podpowiedź 1
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Czyli wniosek jest taki, ze zeby kogos poznac, to trzeba juz kogos najlepiej miec?
A tak serio, to Halu,
nie wiem czy wiesz, ale moje zycie jest strasznie popieprzone...
A tak serio, to Halu,
nie wiem czy wiesz, ale moje zycie jest strasznie popieprzone...
Czyje życie nie jest popieprzone, niech pierwszy rzuci kamieniem...
W ogóle, ludzie... kurwa, jak ja zacząłem łysieć. Porównuję zdjęcia z ubiegłorocznych wakacji i patrzę na siebie teraz. Niecałe 26 lat.
W ogóle, ludzie... kurwa, jak ja zacząłem łysieć. Porównuję zdjęcia z ubiegłorocznych wakacji i patrzę na siebie teraz. Niecałe 26 lat.
Since 2001.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Moje nie jest szczegó♦lnie popieprzone, ale pracuję nad tym
Co sie nagle wszyscy reklamujecie.
Spadowa ze swoimi problemami!
Spadowa ze swoimi problemami!
Mam 24 i już golę głowę na łyso bo walka z zakolami była nie do wygrania.Cherryy pisze: W ogóle, ludzie... kurwa, jak ja zacząłem łysieć. Porównuję zdjęcia z ubiegłorocznych wakacji i patrzę na siebie teraz. Niecałe 26 lat.
Co do poziomu popieprzenia życia, pamiętajcie o głównej prawdzie życiowej, "Życie jest do dupy a później się umiera". Dziękuję dobranoc .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.