Gratuluję i zazdroszczę

Tylko po co ta podpórka?Alpha_Gear pisze:Wygląda jak dynks do mierzenia własnego dynksa... lub cudzego![]()
Sobies pisze:Tylko po co ta podpórka?Alpha_Gear pisze:Wygląda jak dynks do mierzenia własnego dynksa... lub cudzego![]()
mam tylko taki maly dywanik metr na dwa, mam wrazenie ze po nim slabo jezdzi bo sie przesuwa z racji malego rozmiaru.. ale potem jak jezdze normalnym odkurzaczem to uwazam ze syfu w szczotce jest mniej niz wtedy kiedy roomba nie opanowala podlogi! Dominick ! pisze:Wow. Ja zawsze myślałem, że to po prostu bezużyteczny gadżet jest. Normalnie dywan odkurza?
Ja dokladnie wiem z czego się tworzą. Biega mi po domu takie coś co rozśiewa wszędzie kłakiVoo pisze:Zajebisty, konkretny gadżet. Jak ktoś nie ma dywanów lub wykładzin to wie jak się "koty" mnożą z niczego po kątach.
+1Kalten pisze:U mnie te kulki są już po trzech dniach. Po tygodniu mam dodatkowe dywany
to jest 870, 880 rozni sie tym ze ma pilota i 2 wirtualne latarnieMatthias[Wlkp] pisze:To jest model 880? Kurcze, jeśli to faktycznie działa, to może warto...