Metro jak Metro, Lego Harry Potter. Dokupiłem sobie drugą część do kolekcji. Wahałem się nad drugim Batmanem jeszcze ale nie miałem gotówki.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Mój komputer pewnie by się usmażył przy próbie uruchomienia. Gra wygląda świetnie ale ma chyba bardzo wysokie wymagania.
About Mankind
Na 2 letnim laptopie dałem radę grać, co prawda na jakichś niskich ustawieniach, ale szło. Na kompie z jakąś budżetową grafiką gf 520 czy coś takiego też dało radę grać.
DaeL pisze:Humble Store mi się coraz mniej podoba. Tzn. promocje fajne, ale im dłużej działa, tym gorsze są ich normalne bundle.
No ja w tym roku kupiłem tylko jedno humble weekly sale, a zwykłe humble bundle to same rozczarowania póki co. Może we wtorek nas zaskoczą czymś fajnym?
DaeL pisze:Humble Store mi się coraz mniej podoba. Tzn. promocje fajne, ale im dłużej działa, tym gorsze są ich normalne bundle.
Bo w sumie głównego humble, czyli indykowego, to już od dłuższego czasu nie ma. Był Android, potem Mobile, teraz komiksy, a nie wiem czy gdzieś pomiędzy jeszcze się ebookowy nie trafił. Może we wtorek w końcu coś fajnego rzucą.
W sumie weekly poprzedni był ok, tylko większość gier z niego miałem.
http://www.reddit.com/r/GameDeals/comme ... in_limited - pełna lista przecenionych gier wraz z cenami. Teraz leci druga tura i do tej pory były: Themed Park, Luftrausers, Deadly Preminition, Entomorph, Teslagrad i teraz leci Full Spectrum Warriors: Ten Hammers (mogło coś jeszcze być).
Po jednym dolarze za każde pięć minut mojego (wyciętego z ostatniego podcastu) monologu o Crusader Kings 2. A tak na serio - bez wątpienia najlepsza gra z gatunku grand strategy. A moim skromnym zdaniem to w ogóle najlepsza gra ever
Łe tam, Napoleon za co najmniej $7. Paczka z większością gier to co najmniej $25. Za co łaska są tylko obrazki.
About Mankind
Jak ktoś nie ma Battlefielda 3, to może wbić się na Origin i otrzymać go za darmo. Jak na razie EA daje cały czas fajne gry za darmo. A tak się czepiali promocji Valve, że szkodzą rynkowi gier
,,Semper homo bonus tiro est"-Dobry człowiek jest wiecznym nowicjuszem
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
Sim City 4 z dodatkiem na GOGu. Z okazji premiery po $5 do końca weekendu.
About Mankind
Stalker1984.pl pisze:Jak ktoś nie ma Battlefielda 3, to może wbić się na Origin i otrzymać go za darmo. Jak na razie EA daje cały czas fajne gry za darmo. A tak się czepiali promocji Valve, że szkodzą rynkowi gier
Pograłem trochę w BF3 jak było w humble bundle i mnie odrzuciło niesamowicie nieczytelną grafiką (a przeszkadzajek nie można wyłączyć), brakiem normalnego menu i krypto abonamentem w postaci DLC...
Za to SP można przejść i zapomnieć jak się komuś nudzi
Gregor pisze:Da się pograć w tego MOH: Warfighter?
Gorsze niż zrimejkowany MoH, dużo gorsze od Battlefielda. Poziom Call of Duty mniej więcej. Na Twoim miejscu wziąłbym Bulletstorma albo Battlefield: Bad Company 2.
Komp za słaby może być dziś, ale za 2 lata jego nowsza reinkarnacja powinna dać radę pociągnąć Injustice Zresztą kupujemy gry na Steamie, by je mieć, a nie by w nie grać
,,Semper homo bonus tiro est"-Dobry człowiek jest wiecznym nowicjuszem
"Szczęście ma się wtedy, gdy przygotowanie spotyka się z okazją" - Seneka
Being a game tester is a crucial and important job. It’s not about eating pizza, drinking beer and playing computer games, so sorry guys.
"Sometimes people deserve to have their faith rewarded" - Dark Knight
A tam, mój komp ma 4 lata z wymienioną grafiką tylko i dał Injustice radę bez problemów. Chociaż starsze mogą mieć problem, Piccolo coś narzekał, ze on ma slowmo na ekranie.