Religia, etyka, światopogląd - ogólny
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Religia, etyka, światopogląd - ogólny
Terrorysta sjp pwn
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
a tak zmieniając nieco temat
https://www.facebook.com/events/1572716 ... mall_reply
trochę mi ręce na naiwność ludzką opadają
w skrócie - gdzieś w jakiejś wioseczce ktoś ponoć psa zatłukł
ponoć nie właściciel
teraz jakaś babka udająca jakieś stowarzyszenie czy inną fundację robi wydarzenie na FB polegające na poszukiwaniu sprawcy i zbieraniu datków na nagrody (penie dla łowców nagród).
Jak zobaczyłem że ktoś z moich znajomych to 'lajknął' i spytałem jaki jest sens zbierania tysięcy osób w wydarzeniu z wioski mającej 500 mieszkańców to jeszcze mi się oberwało ;D
Czy tylko ja jestem dziwny czy ludzie są pojebani zwyczajnie?
Czy może to tylko mój ból dupy że jak ja coś organizuje społecznie to kilkunastu chętnych do pracy nie ma, nie mówiąc o drastycznie mniejszej ilości lajków czy udostępnień - a tu proszę - ktoś z nikąd rzuca niepotwierdzoną historię o psie - podpartą plakatami z painta i już prawie 4tyś zł deklaracji na nagrody i tysiące zaproszonych ludzi... w wiosce 500 mieszkańców oczywiście a nie dawnym mieście wojewódzkim
Zresztą z protestami przeciw uznawaniu śmierci mózgu było podobnie
https://www.facebook.com/events/1572716 ... mall_reply
trochę mi ręce na naiwność ludzką opadają
w skrócie - gdzieś w jakiejś wioseczce ktoś ponoć psa zatłukł
ponoć nie właściciel
teraz jakaś babka udająca jakieś stowarzyszenie czy inną fundację robi wydarzenie na FB polegające na poszukiwaniu sprawcy i zbieraniu datków na nagrody (penie dla łowców nagród).
Jak zobaczyłem że ktoś z moich znajomych to 'lajknął' i spytałem jaki jest sens zbierania tysięcy osób w wydarzeniu z wioski mającej 500 mieszkańców to jeszcze mi się oberwało ;D
Czy tylko ja jestem dziwny czy ludzie są pojebani zwyczajnie?
Czy może to tylko mój ból dupy że jak ja coś organizuje społecznie to kilkunastu chętnych do pracy nie ma, nie mówiąc o drastycznie mniejszej ilości lajków czy udostępnień - a tu proszę - ktoś z nikąd rzuca niepotwierdzoną historię o psie - podpartą plakatami z painta i już prawie 4tyś zł deklaracji na nagrody i tysiące zaproszonych ludzi... w wiosce 500 mieszkańców oczywiście a nie dawnym mieście wojewódzkim
Zresztą z protestami przeciw uznawaniu śmierci mózgu było podobnie
- Razorblade
- Mr. Kroper
SithFrog pisze:Nie jesteś dziwny. Ludzie są głupi.
Razorblade pisze:SithFrog pisze:Nie jesteś dziwny. Ludzie są głupi.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Jesteś głupi. Ludzie są dziwni.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Spodobałoby sie na Wykopie
Birmingham - miasto w pełni muzułumańskie! Fox News
+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Since 2001.
Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- PIOTROSLAV
- Parmezan
C-C-C-C-COMBO BREAKER!
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Forum traci klimat.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Może Sith wie coś czego my nie wiemyJutsimitsu pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyJutsimitsu pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyJutsimitsu pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyJutsimitsu pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
- Razorblade
- Mr. Kroper
NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyJutsimitsu pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyJutsimitsu pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyJutsimitsu pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyJutsimitsu pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Re: Odp: Religia, etyka, światopogląd - ogólny
Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Już skończmy, bo co chwilę komórka bzyczy.peterpan pisze:Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Since 2001.
Albo nie...Cherryy pisze:Już skończmy, bo co chwilę komórka bzyczy.peterpan pisze:Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Since 2001.
Gratuluje Cherryy tak perfidnego nabicia 2 postówCherryy pisze:Albo nie...Cherryy pisze:Już skończmy, bo co chwilę komórka bzyczy.peterpan pisze:Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Przed chwilą miałem errora przy ładowaniu "odpowiedz". Wyczuwam kłopoty. Swoją drogą Sith nigdy nie napisał, że jestem pizdą. Kto mu podmienił tekst?Sobies pisze:Gratuluje Cherryy tak perfidnego nabicia 2 postówCherryy pisze:Albo nie...Cherryy pisze:Już skończmy, bo co chwilę komórka bzyczy.peterpan pisze:Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Korzystajmy zanim przyjdzie Llo i rozpędzi imprezę .Cherryy pisze:Albo nie...Cherryy pisze:Już skończmy, bo co chwilę komórka bzyczy.peterpan pisze:Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2015, o 19:56 przez Piccolo, łącznie zmieniany 1 raz.
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Jakie Wy macie kłopoty? Na komputerze wszystko działa. Dodatkowo sprawdziłem na telefonie i też bez zastrzeżeń.ThimGrim pisze:Przed chwilą miałem errora przy ładowaniu "odpowiedz". Wyczuwam kłopoty. Swoją drogą Sith nigdy nie napisał, że jestem pizdą. Kto mu podmienił tekst?Sobies pisze:Gratuluje Cherryy tak perfidnego nabicia 2 postówCherryy pisze:Albo nie...Cherryy pisze:Już skończmy, bo co chwilę komórka bzyczy.peterpan pisze:Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Potwierdzam.Sobies pisze:Jakie Wy macie kłopoty? Na komputerze wszystko działa. Dodatkowo sprawdziłem na telefonie i też bez zastrzeżeń.ThimGrim pisze:Przed chwilą miałem errora przy ładowaniu "odpowiedz". Wyczuwam kłopoty. Swoją drogą Sith nigdy nie napisał, że jestem pizdą. Kto mu podmienił tekst?Sobies pisze:Gratuluje Cherryy tak perfidnego nabicia 2 postówCherryy pisze:Albo nie...Cherryy pisze:Już skończmy, bo co chwilę komórka bzyczy.peterpan pisze:Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
Since 2001.
Ciekawe jak ta piramida wyglądałaby na monitorze z wyświetlaniem w 3D (rozkmina mode/on)Cherryy pisze:Potwierdzam.Sobies pisze:Jakie Wy macie kłopoty? Na komputerze wszystko działa. Dodatkowo sprawdziłem na telefonie i też bez zastrzeżeń.ThimGrim pisze:Przed chwilą miałem errora przy ładowaniu "odpowiedz". Wyczuwam kłopoty. Swoją drogą Sith nigdy nie napisał, że jestem pizdą. Kto mu podmienił tekst?Sobies pisze:Gratuluje Cherryy tak perfidnego nabicia 2 postówCherryy pisze:Albo nie...Cherryy pisze:Już skończmy, bo co chwilę komórka bzyczy.peterpan pisze:Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
You may embed only 35 quotes within each other.Cherryy pisze:Potwierdzam.Sobies pisze:Jakie Wy macie kłopoty? Na komputerze wszystko działa. Dodatkowo sprawdziłem na telefonie i też bez zastrzeżeń.ThimGrim pisze:Przed chwilą miałem errora przy ładowaniu "odpowiedz". Wyczuwam kłopoty. Swoją drogą Sith nigdy nie napisał, że jestem pizdą. Kto mu podmienił tekst?Sobies pisze:Gratuluje Cherryy tak perfidnego nabicia 2 postówCherryy pisze:Albo nie...Cherryy pisze:Już skończmy, bo co chwilę komórka bzyczy.peterpan pisze:Napierdala. Wyswietla jednak tylko trzy cytowania, reszta quoteMatthias[Wlkp] pisze:Pytam, bo chciałem gdzieś podkleić LLothara, żeby jemu też wyskakiwało... Dobra, widzę, że muszę to zrobić the hard way...ThimGrim pisze:Widać, że nie bierzesz udziału w tej dyskusji od początku...Matthias[Wlkp] pisze:Wiadomość cytowana musi być prawdziwa, czy wystarczy, że zmienię ksywkę w Quote="" na kogoś innego?ThimGrim pisze:To prawda, mi też napierdala. Ale w sumie, to fajne uczucie kiedy "ktoś odpowiedział na twoją wiadomość".Razorblade pisze:NieMatthias[Wlkp] pisze:A napierdala dwa razy, jeśli dwa Twoje posty są cytowane, tak jak powyżej?Razorblade pisze:Wam sie nudzi a mi tapatalk napierdala ze ktos mnie cytujeMatthias[Wlkp] pisze:To może być jakiś ukryty przekaz... Może nie chodziło o "ssie pauke", ale "die Pauke". Fraza "Thimm die Pauke" odsyła nas do jakiejś sztuki "Women in Brass"...Sobies pisze:Może Sith wie coś czego my nie wiemyLLothar pisze:Nie chodzi o to, że ciężko zmienić. Tylko zastanawia mnie dlaczego akurat "Thim ssie pauke". Ot taka luźna myśl.Pquelim pisze:to cieżko zmienić?Jutsimitsu pisze:Czy tylko ja się zastanawiam, dlaczego... a może raczej nad tym, że z nami musi być coś zdecydowanie źle, że robimy piramidę z tekstem: "Thim ssie pauke.".Pquelim pisze:Myślę, że w opórCrowley pisze:Długo tak można na tym forumie?koobik pisze:fane toMatthias[Wlkp] pisze:Do sufitu jeszcze trochę zostało...peterpan pisze:Zolt pisze:Pquelim pisze:Wszystkiego Najlepszego!Jutsimitsu pisze:Matthias[Wlkp] pisze:Mogę pomóc jakby co.Sobies pisze:Ktoś wołał do pomocy przy budowie noworocznej piramidy?Cherryy pisze:+100SithFrog pisze:ThimGrim pisze:Piccolo pisze:Razorblade pisze:SithFrog pisze:Pomidor. Thim ssie pauke. Forum traci klimat.
NOOOOOOOOOOOO .
- Razorblade
- Mr. Kroper
No i zjebali zabawe... chuje...
Osiągnęliśmy limit internetów na FSGK....
- Larofan
- Social Media Ninja
Na faptaku i tak się nie wyświetla
:'(
Sent from my microwave using Tapatalk
:'(
Sent from my microwave using Tapatalk
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Może to jest jakieś ustawienie forum? Poprośmy LLo, żeby zdjął tą blokadę.
- Razorblade
- Mr. Kroper
Mysle ze dzis popoludniu LLo zalozyl to ograniczenieMatthias[Wlkp] pisze:Może to jest jakieś ustawienie forum? Poprośmy LLo, żeby zdjął tą blokadę.