Ciekawe, wciągnęło mnie, ale tak oglądam i niektóre miejsca jakieś znajome mi się wydały. Okazuje się że serial kręcony był u nas czyli w Twierdzy ModlinHalaster pisze:Dzis w TVP Dzwony Wojny, polecam
Jutro 3 następne odcinki.
Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
Ciekawe, wciągnęło mnie, ale tak oglądam i niektóre miejsca jakieś znajome mi się wydały. Okazuje się że serial kręcony był u nas czyli w Twierdzy ModlinHalaster pisze:Dzis w TVP Dzwony Wojny, polecam
Którą rolę grała pani Halasterowa? Tylko się nie migaj bo Polek w obsadzie malutko. Dorosłych.Halaster pisze:Dzis w TVP Dzwony Wojny, polecam
eee... Obejrzalem pilota. Pal licho tekturowe miasto, w koncu to nie HBO, widac budzet poszedl na nazwiska. Ale dawno nie widzialem wiekszej sztampy. Toz to taka dr Quinn na koksie. Jedyne, co po pilocie bylo zagadka, to ktory z lekazy okaze sie gejem. Ogromny zawod.DaeL pisze:Cherryy - The Knick. Obejrzyj 15 minut i już się nie będziesz w stanie oderwać.
Na starym, dobrym dysku talerzowymVoo pisze:w chmurze?
Na 1:18 jest odgłos przeładowywaniaVoo pisze:3 naboje w dwulufowym shotgunie
Pierwszy odcinek to był afair odcinek Family Guya. Ten nie jest jakiś swietny, ale było kilka niezłych motywów, mój ulubionyO co chodzi w Simpsonach, że już drugi odcinek jest wraz z bohaterami innej kreskówki? Brak pomysłów? Czy może myśl autorów, że to genialne urozmaicenie? (NOT!)
o kur... to Klan i inne G jak Gówno to nie są czysto komercyjne przedsięwzięcia?!TVP musi kierować się rachunkiem ekonomicznym i z wyjątkiem pozycji i programów mieszczących się w definicji misji nie może dopłacać do emitowania serialu, który jest przedsięwzięciem czysto komercyjnym - tłumaczy tę decyzję.
No jak za klan płacą sami sobie to jak się ma nie zwracać?Turtles pisze:Może Klan itp sie zwracają. No i mają misje - dać zarobić polskim filmowcom.
Haha! Mamy Cię! Oglądałeś Modę na sukcesz tego, co kojarzę
jedyny film jakiego niedooglądałem w ostatnich latach... a czasem lubię na kicz popatrzeć czy zdzierżyć transformersy żeby im pierdzielnąć notkę 1 z pełną świadomością, że do samego końca było równie głupie.Green Hornet
Jestem na 4 albo 5 z pierwszego sezonu. To poczekam z oglądaniem.Turtles pisze:Hmm. A gdzie jesteś? AFAIR nabijają się tam z rzeczy, które dzieją się jakos w połowie pierwszego sezono. Może w 2/3.
SithFrog pisze:Pytanie do fanów Homeland: nie razi was wątek choroby psychicznej Carrie? W sensie laska pracuje dla topu CIA, byle frajer znalazł jej pigułkę, ojciec ma to samo i jest to oficjalna informacja, ale agencja nic nie wie?
Na razie serial całkiem mi się podoba ale ten wątek jakoś tak odstaje.