![:P :P](./images/smilies/7.gif)
Pewnie dlatego
![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
bardziej mnie zastanawia z czego on żyje, jak ogląda 30 meczy w miesiącuCherryy pisze:Facet zwiedza polskie i zagraniczne kartofliska od bardzo dawna (żeby nie powiedzieć "od lat", bo to by była przesada). Jak możecie go nie znać?
W chwili obecnej to chyba zostaje im liczyć tylko na cud typu dwa zespoły nie dostaną licencji na kolejny sezon.SithFrog pisze:W depresję to nie wiem ale jeśli Zawisza nie spadnie - będę w szoku.
Ja profilaktycznie dałem jeszcze na mszę, żeby spadliSithFrog pisze:W depresję to nie wiem ale jeśli Zawisza nie spadnie - będę w szoku.
Byłem na Zawiszy w Białymstoku tydzień temu. Obadać stadion. Fajny, ale po 20 minutach nie dałem rady oglądać tego piekła. A po meczu sprawdziłem, że odczuwalna była -14Cherryy pisze:Byłem wczoraj na Zawisza - Śląsk.
No, i na którym miejscu tam jest piłka pod kątem popularności?Bambusek pisze:Żaba, tylko Indie to drugi najludniejszy kraj świata
Jak Wiśnia, plus popularnosć tutaj ma mniejsze znaczenie, bo jeżeli na jednego Polaka przypada koło 30 Hindusów (w 2011 roku mieli 1,21 mld ludności, my wciąż jesteśmy w okolicach 40 milionów) to zaczyna działać statystykaSithFrog pisze: No, i na którym miejscu tam jest piłka pod kątem popularności?
W ogóle to ostatnio chyba Ci się humor wyostrzył. Dawno chyba nikt Ci wpierdol nie spuścił