1 - z uwagi na wadliwy system komputerowy głosy sa zliczane ręcznie.
2 - nom. ale zdanie wczesniej pisałeś, zeby to pominąć
3 - nom, należałoby powtórnie przeliczyć głosy może
4 - nie mam pojęcia, ciężko to nazwać jednak jakąś manipulacją, kiedy po prostu mamy dwa jawne przeciwstawne twierdzenia, prawda?
5 - to jest argument na co?
6 - ale to jest wina wadliwego systemu informatycznego? Wobec wad którego zdecydowano sie na reczne zliczanie?
Razorblade pisze:latego ze za kazdym razem bawisz sie w pania Olejnik albo pana Lisa "chyba Was pojebalo, wszystko jest cacy".
Pewnie mówisz tak o każdym, kto odważa się na rewolucyjne tezy o żołnierzach rosyjskich na Ukrainie.
Razorblade pisze:Tak bylo przy tasmach, tak bylo przy byle "bzdurze".
AFAIR zdarzyło się tak, że miałem w pewnych kwestiach inne zdanie niż Ty, czy Sith. Ola Boga.
Razorblade pisze:Tak tez bylo przy Wiplerze chocby, rowniez na samym starcie... Olala, to tylko wipler, nie lubie go wiec wyjebane sam sobie winien
![:( :(](./images/smilies/22.gif)
Przykro mi, ze uważasz, że tak myślę. Śmiałem się i będę się smiał z tej porannej sesji zdjęciowej. Zresztą o niedosżłym prezydencie Warszawy Przemysławie Wiplerze już napisałem co miałem do napisania.
Razorblade pisze:Bo dla Ciebie jak ktos ma inny poglad niz Ty to juz powinien ladowac w zakladzie zamknietym bo jest PiSowcem, prawicowcem i spiskowcem.
No. W Berezie Kartuskiej. No przecież. Szkoda, że nie ma starego forum. Strasznie bym się ucieszył gdybyś znalazł chociaż pół mojego posta gdzei domagam się zamykania w więzieniach kogokolwiek za poglądy. Płakac mi sie chce jak czytam takie posty. Troche nad sobą, bo jeżeli widzisz w moich postach domagania się systemu totalitarnego to muszę mieć większy problem z wyrażaniem myśli niz Ziemkiewicz. Ale troche też nad moimi szacownymi adwersarzami, że widzą w każdym głosie innym niż swój takie rzeczy.