1 - z uwagi na wadliwy system komputerowy głosy sa zliczane ręcznie.
2 - nom. ale zdanie wczesniej pisałeś, zeby to pominąć
3 - nom, należałoby powtórnie przeliczyć głosy może
4 - nie mam pojęcia, ciężko to nazwać jednak jakąś manipulacją, kiedy po prostu mamy dwa jawne przeciwstawne twierdzenia, prawda?
5 - to jest argument na co?
6 - ale to jest wina wadliwego systemu informatycznego? Wobec wad którego zdecydowano sie na reczne zliczanie?
Razorblade pisze:latego ze za kazdym razem bawisz sie w pania Olejnik albo pana Lisa "chyba Was pojebalo, wszystko jest cacy".
Pewnie mówisz tak o każdym, kto odważa się na rewolucyjne tezy o żołnierzach rosyjskich na Ukrainie.
Razorblade pisze:Tak bylo przy tasmach, tak bylo przy byle "bzdurze".
AFAIR zdarzyło się tak, że miałem w pewnych kwestiach inne zdanie niż Ty, czy Sith. Ola Boga.
Razorblade pisze:Tak tez bylo przy Wiplerze chocby, rowniez na samym starcie... Olala, to tylko wipler, nie lubie go wiec wyjebane sam sobie winien
Przykro mi, ze uważasz, że tak myślę. Śmiałem się i będę się smiał z tej porannej sesji zdjęciowej. Zresztą o niedosżłym prezydencie Warszawy Przemysławie Wiplerze już napisałem co miałem do napisania.
Razorblade pisze:Bo dla Ciebie jak ktos ma inny poglad niz Ty to juz powinien ladowac w zakladzie zamknietym bo jest PiSowcem, prawicowcem i spiskowcem.
No. W Berezie Kartuskiej. No przecież. Szkoda, że nie ma starego forum. Strasznie bym się ucieszył gdybyś znalazł chociaż pół mojego posta gdzei domagam się zamykania w więzieniach kogokolwiek za poglądy. Płakac mi sie chce jak czytam takie posty. Troche nad sobą, bo jeżeli widzisz w moich postach domagania się systemu totalitarnego to muszę mieć większy problem z wyrażaniem myśli niz Ziemkiewicz. Ale troche też nad moimi szacownymi adwersarzami, że widzą w każdym głosie innym niż swój takie rzeczy.