pierwotny miks Roots Bloody Roots brzmi jak inny kawałek.
http://www.metalinjection.net/av/this-e ... -different
Pewnie niewielu to zainteresuje, ale przynajmniej będzie nowy temat
![:P :P](./images/smilies/7.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Pquelim, Voo
Ja od razu włączyłem premium, bo czułem że reklamy mogą mnie mocno zniechęcić.Crowley pisze:Ja darmowej wersji poużywałem chwilę i sobie odpuściłem z powodu denerwujących reklam. No i nie mają King Crimson.![]()
Gregor pisze:Przypomniało mi się ostatnio świetne Sweet Noise - the triptic i tak patrzę z którego roku jest ta płyta... oni nic nowego nie robią, czy coś?
W Torruniu i na Chomiku wszystko w normie, nie zauważyłem żadnych braków.Tylko ja mam taki zrypany gust muzyczny, czy wy też zanotowaliście zmiany in minus, w którymś z używanych przez was serwisów?
+ pierdyliardCrowley pisze:Świetne jest to dorabianie jakiejkolwiek filozofii do tego "nurtu muzycznego". Jak nie w Teleexpressie, to w Faktach, czy innym Kręcącym Świecie mądre głowy pieprzą głupoty o "prostym przekazie", "bezpretensjonalności", "skocznym rytmie" i "nieskrępowanej zabawie", a to po prostu zła muzyka jest. Bardzo zła pod każdym względem. Co w niczym nie umniejsza ludziom, którzy lubią jej słuchać, tylko niech nie mówią, że to sztuka, której ja nie rozumiem. Performens DaeLa z Flashów też podobno był sztuką.
Smuci mnie trochę, że ogromnej rzeszy ludzi to się autentycznie podoba. Ja jestem może muzycznie wypaczony ale muszę przyznać, że muzyka biesiadno-weselna, tudzież dyskotekowo-ludyczna mnie odpycha. Nie jestem w stanie nawet nie tyle czerpać przyjemności z jej słuchania, co wręcz puścić jej mimo uszu. Irytuje mnie i drażni, czuję dyskomfort, kiedy gdzieś ją słyszę. I to nie chodzi o jakieś zamykanie się na gatunki. Jest mnóstwo elektroniki i disko-techno rytmów, które naprawdę lubię, o co mało kto mnie podejrzewa. Niestety na weselach nasłuchałem się disco polo w takich ilościach, że mam odruch obronny, jak tylko to słyszę. I nie ma takiej ilości alkoholu, która by we mnie ten odruch zagłuszyła. Prędzej padnę z przepicia, niż zacznę tupać nogą do "Jesteś szalona". Ale mnóstwo ludzi to lubi, tak wygląda ich dobra zabawa: wódka i prosta melodyjka.