P.S. Gregor - poradniki to tutaj mogą pisać Sith i Dominick
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Sith, pomyśl - Lego Gwiezdne Wojny, hot-wheelsy, kolejka, zdalnie sterowane samochody, łuki, wiatrówki, lornetki, modele - to wszystko będzie TWOJE
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Za to, jak czasem wkurwiają mężczyzn, to i tak taki poród trwa o kilka dni za krótko.
Gratki Sith
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Przypomniałem sobie, że muszę jeszcze becikowe załatwić. Ktoś może w tym roku odbierał? Prawda to, że liczą się dochody za 2012 rok?
About Mankind
W tych oczach można wyczytać zapowiedź łomotu w FIFA 2022 jaki zostanie spuszczony ojcu...
colgatte pisze:ale i jest mi przykro, ze przez kolejny rok Monika sie nie wyspi..
A to dlaczego? Nie ma reguły na nocne spanie/niespanie.
About Mankind
Bo jak tak no to chyba naturalne, że się nie wyśpi. No przecież Sith nie nawali, młody chłopak, zdrowy, jurny, nasz forumowicz, nie da się żonie wyspać a co!
Tylko nie wiem czemu colgatte się z tego powodu martwi...
Alexa: nie bój żaby. Biologia tak działa, że potem niewiele pamiętasz. Co innego mąż/partner, który jest na sali. My nie mamy hormonalnych mechanizmów obronnych
Thim: lepiej mów co masz na sumieniu, brzmisz jak człowiek z grzechem. Niejednym
Niech rośnie zdrowo i szybko - tyle fajnych gier w co-opie czeka i się kurzy
Gratulacje i JESZCZE JEDEN
"Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" - Alexis de Tocqueville
"Wszyscy mamy dwa życia. Drugie zaczyna się, kiedy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
SithFrog pisze:Biologia tak działa, że potem niewiele pamiętasz. Co innego mąż/partner, który jest na sali. My nie mamy hormonalnych mechanizmów obronnych
So fuckin' true. Moja żona chociaż próbowała oderwać mi rękę i pozabijać pół szpitala, dzień po porodzie stwierdziła, że było fajnie i ona chętnie drugi raz urodzi.
About Mankind
SithFrog pisze:Biologia tak działa, że potem niewiele pamiętasz. Co innego mąż/partner, który jest na sali. My nie mamy hormonalnych mechanizmów obronnych
So fuckin' true. Moja żona chociaż próbowała oderwać mi rękę i pozabijać pół szpitala, dzień po porodzie stwierdziła, że było fajnie i ona chętnie drugi raz urodzi.