Zrobiliśmy z Dogym wczoraj strike'a na księżycu. Fajowa sprawa. Zupełnie inaczej się gra jak można pogaworzyć w trakcie strzelania i biegania. Chociaż nie można przesadzać - kilka razy zamiast sobie mówić gdzie leżymy czekając na pomoc to konwersacja schodziła na tematy ogólne
W każdym razie - poczułem się jak za "starych dobrych" z Voo w Borderlands...
...no, może poza jedną małą sprawą. W zasadzie to dużą. PARTY CHAT BITCH! Największa wada PS3, super zaleta w PS4. Robimy sobie voice chat poza grą, zapraszamy nawzajem. Jakość rewelacyjna (korzystałem z tej słuchawki z mikrofonem podłączanej do pada), gadamy bez problemu, dźwięki z gry mam na TV więc nie przeszkadzają, a koleś, który grał z nami (przypadkowy ziom, na strajki chodzi się zawsze trójkami) nie musiał słuchać naszej paplaniny. Bosko.
Dziś po 21:30 znów mogę łupać, możemy zrobić strajka albo pociągnąć dalej fabułę. Jak nie zdążysz Dogy zrobić Venusa do wieczora to mogę pobiegać z tobą fabularne na tej planecie. Mam bount na 10 ultrasów/majorów od Vexów.
Jedyna wada wczorajszej łupanki - pierwsze niebieskie przedmioty jakie dostałem okazały się albo ozdobne (emblem) albo dobre ale dla poziomów 8-10
Można przekazywać przedmioty między postaciami? Tzn. wiem, że nie da się handlować ale czy jak zrobię sobie inna postać to mogę jej dać przedmioty zdobyte na obecnej?