Aniekta dla rookiego
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Aniekta dla rookiego
Szanowni, Kochani.
Sprawa jest. Przeprowadzamy na uczelni pewne badanie kwestionariuszowe, oparte na ankiecie internetowej. Mniejsza o szczegóły, bo pytania są proste i raczej przyjemne. Problem polegan a tym, że w tydzien musze zebrać minimum 500 głosów - dlatego zwracam się do Was z serdeczną prośbą o wypełnienie ankiety, ewentualne przesłanie znajomym w miarę możliwości. Wiadomo, że nie licze na piec stów od Was, mam jescze studenciaków i inne środowiska, ale pomyślałem że tak niereprezentatywna grupa jak fsgk.pl może fajnie namieszać w ostatecznych wynikach.
Ankieta jest finansowana z grantu europejskiego i jej wyniki będą miały w miarę realny wpływ na dalszy keirunek badań, tym bardziej gorąco zachęcam do wzięcia udziału.
Niestety nie należy ona do "onetowych", szybkich sondaży. Wypełnienie jej zajmuje jakieś 5-10 minut. Niemniej, mam nadzieję że chociaż kilku z Was znajdzie chwilę, żeby nam pomóc.
link do ankiety ---> https://www.soscisurvey.de/EU-election2014/?r=pol
z góry bardzo Wam dziękuje!
Sprawa jest. Przeprowadzamy na uczelni pewne badanie kwestionariuszowe, oparte na ankiecie internetowej. Mniejsza o szczegóły, bo pytania są proste i raczej przyjemne. Problem polegan a tym, że w tydzien musze zebrać minimum 500 głosów - dlatego zwracam się do Was z serdeczną prośbą o wypełnienie ankiety, ewentualne przesłanie znajomym w miarę możliwości. Wiadomo, że nie licze na piec stów od Was, mam jescze studenciaków i inne środowiska, ale pomyślałem że tak niereprezentatywna grupa jak fsgk.pl może fajnie namieszać w ostatecznych wynikach.
Ankieta jest finansowana z grantu europejskiego i jej wyniki będą miały w miarę realny wpływ na dalszy keirunek badań, tym bardziej gorąco zachęcam do wzięcia udziału.
Niestety nie należy ona do "onetowych", szybkich sondaży. Wypełnienie jej zajmuje jakieś 5-10 minut. Niemniej, mam nadzieję że chociaż kilku z Was znajdzie chwilę, żeby nam pomóc.
link do ankiety ---> https://www.soscisurvey.de/EU-election2014/?r=pol
z góry bardzo Wam dziękuje!
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Re: Aniekta dla rookiego
Done. Nawet ciekawa.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Ciekawa by byla gdyby Trynkiewicz reklamował UE.
... swoja droga, hehehe, korwin wrzuci to na swojego bloga i wynikamy zaskoczymy cala europe
Karamba!
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
... swoja droga, hehehe, korwin wrzuci to na swojego bloga i wynikamy zaskoczymy cala europe
Karamba!
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
- Counterman
- Waniaaa!
Poszło. Długie toto.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
- Alpha_Gear
- Jawny Słoik
Pytania są tendencyjne!
A wskaż sie na skali od prawicy do lewicy to juz w ogole
Zdałem prawo unijne, ale juz na pytanie Która instytucja kontroluje wdrażanie dyrektyw UE? nie wiedziałem jak odpowiedzieć
Cieszą mnie niepowodzenia Bono.
A wskaż sie na skali od prawicy do lewicy to juz w ogole
Zdałem prawo unijne, ale juz na pytanie Która instytucja kontroluje wdrażanie dyrektyw UE? nie wiedziałem jak odpowiedzieć
Cieszą mnie niepowodzenia Bono.
#sgk 4 life.
Zrobiłem choć niektóre pytania zupełnie z czapy. Skąd ja mogę wiedzieć czy Bono jest solidny albo uczciwy?
Powinno być tam "nie wiem". No i dlaczego pytają mnie o dochód moich rodziców, a nie mój?
Powinno być tam "nie wiem". No i dlaczego pytają mnie o dochód moich rodziców, a nie mój?
Zrobione
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Razorblade
- Mr. Kroper
poszlo... wyniki mnie nie interesuja
Pewnie powinno być dochód w gospodarstwie domowym, ale studenci są za głupi i wpisywali swoje, kiedy jeszcze nie mają go założonegoNo i dlaczego pytają mnie o dochód moich rodziców, a nie mój?
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Co prawda Robbie Williams do dla mnie tylko jakiś tam koleś z paroma pop pioseneczkami z przed lat i nie znam Bono, ale wypełniłem :p
bardzo dziękuje wswzystkim, którzy już wypełnili oraz tym którzy jeszcze to zrobią
właśnie dlatego Was poprosiłem, bo macie zupełnie inne spojrzenie na temat celebrytów, a dosyć konkretne jeśli chodzi o preferencje polityczne więc na pewno wyniki będą ciekawe.
Pytanie o Bono i Williamsa dla Was jest naturalnie z dupy, ale wierzcie mi że mnóstwo młodych ludzi myśli na zasadzie "jest znany = pewnie ma racje", w przypadku Bono to w ogóle mamy do czynienia z jakimś dziwnym kultem proroka, na którego się wykreował.
właśnie dlatego Was poprosiłem, bo macie zupełnie inne spojrzenie na temat celebrytów, a dosyć konkretne jeśli chodzi o preferencje polityczne więc na pewno wyniki będą ciekawe.
Pytanie o Bono i Williamsa dla Was jest naturalnie z dupy, ale wierzcie mi że mnóstwo młodych ludzi myśli na zasadzie "jest znany = pewnie ma racje", w przypadku Bono to w ogóle mamy do czynienia z jakimś dziwnym kultem proroka, na którego się wykreował.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Koncert U2. Nagle Bono przestaje grac wychodzi na krawdz sceny i zaczyna rytmicznie pstrykac palcami.
- za kazdym razem jak pstyrykam w afryce umiera dziecko.
Trwa to chwile, w kompletnej ciszy. W koncu ktos nie wytrzymuje i wydziera sie tak ze wszyscy slusza:
- Przestan je mordowac ty chory sukinsynu!
- za kazdym razem jak pstyrykam w afryce umiera dziecko.
Trwa to chwile, w kompletnej ciszy. W koncu ktos nie wytrzymuje i wydziera sie tak ze wszyscy slusza:
- Przestan je mordowac ty chory sukinsynu!
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Larofan
- Social Media Ninja
done
ciesza mnie niepowodzenia Bono - miszcz
dochod rodzicow.. nie podano czy to roczne czy miesieczne moze dla nas to oczywiste ze ktos nie robi 25k euro miesiecznie ale mozna przeciez tyle zarabiac wiec łotdahel
ciesza mnie niepowodzenia Bono - miszcz
dochod rodzicow.. nie podano czy to roczne czy miesieczne moze dla nas to oczywiste ze ktos nie robi 25k euro miesiecznie ale mozna przeciez tyle zarabiac wiec łotdahel
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Też wypełniłem, a wszelkie pytania np. czy cieszą cie niepowodzenia Bono, zaznaczałem na środku - czyli jak rozumiem odpowiedź "mam wyjebane".
Drodzy forumowicze, mała aktualizacja:
Nasz Uniwesytet przekorczył "próg kwalifikujący" (minimum 225) - dotychczas zebraliśmy około 260 ankiet, co stanowi niezły wynik skali w europejskiej - liderem oczywiście porządni Niemcy (ponad 5 stów), ale np na tle Włoch (90 ankiet) czy Hiszpanii (180) oraz Rumunii (150) wypadamy przyzwoicie. W związku z porblemami z zebraniem wymaganej liczby za granicą wypełnianie ankiety zostało przedłużone do najbliższego piątku, więc ktoś może jescze dorzucic swoje trzy grosze.
Widziałem wstępne wyciągi z aktualnych danych i wygląda to ciekawie. Nieufność w stosunku do UE nie jest jedynie polską cechą narodową w tym momencie.
Nasz Uniwesytet przekorczył "próg kwalifikujący" (minimum 225) - dotychczas zebraliśmy około 260 ankiet, co stanowi niezły wynik skali w europejskiej - liderem oczywiście porządni Niemcy (ponad 5 stów), ale np na tle Włoch (90 ankiet) czy Hiszpanii (180) oraz Rumunii (150) wypadamy przyzwoicie. W związku z porblemami z zebraniem wymaganej liczby za granicą wypełnianie ankiety zostało przedłużone do najbliższego piątku, więc ktoś może jescze dorzucic swoje trzy grosze.
Widziałem wstępne wyciągi z aktualnych danych i wygląda to ciekawie. Nieufność w stosunku do UE nie jest jedynie polską cechą narodową w tym momencie.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Counterman
- Waniaaa!
Wszyscy odjechali na mały skuterkach w ciemną noc.
IRON MAIDEN are KINGS
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Nie no kaman - Włosi! Przecież jak zobaczyli ile tego do wypełnienia to ich wewnętrzne lenistwo od razu zablokowało procesy ruchowe.
Ej, a jak nie zaznaczylem, ze chce wyniki, a teraz jednak myslę, ze chce... to wrzucisz cos?
#sgk 4 life.