...NOT!
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Wybacz Razor ale spodziewałem się czegoś lepszego. Wiem, że to pierwszy mecz ale styl poraził
![;P ;P](./images/smilies/6.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Sobies pisze:Po co kolejny temat jak mamy Europejskie rozgrywki piłkarskie ?
To raz, dwa to do poważnej piłki potrzebne są minimum dwa tematyhat pisze:Ten do rozgrywek ligowych a tamten do pucharów jak mniemam
Reakcja ochrony na medal...
to przelicz sobie wartosc transferow United na przestrzeni dajmy na to 3 sezonow a Realu czy BarcyPquelim pisze:Wszystko fajnie, ale jak sobie przypomnę moich kolegów-fanboysów MU hejtujących tranfsery PSG, Realu i Barcy to śmiać mi się chce.
Widziałem wczoraj w GW takie podsumowanie z 3 okienek, a nie sezonów ale więcej wydał tylko Real (koło 290mln) ale przynajmniej dużo zarobił na sprzedaży (koło 200 mln). United chyba 230 czy 260 wydali, a zarobili 12, nie licząc wczorajszego Wellbecka.Razorblade pisze: to przelicz sobie wartosc transferow United na przestrzeni dajmy na to 3 sezonow a Realu czy Barcy
Plus TorresRazorblade pisze:Zreszta taka jak nazywanie Chelsea jako Chel$ea gdzie od kilku sezonow transfery sa "delikatne" i przemyslane...
Nie wiem kto chce płakać, ale ja się śmieje. Bo właśnie to fanbojstwo wcześniej twierdziło, że Real k*** i ch** kupują piłkarzy za 50, 60, 70 mln psując rynek a u nas taki super klub, sami wychowankowie i kolektyw bez rewolucji kadrowych. Fanbojstwo nie widziało tego, ze United od paru sezonów "grało ponad stan", opowiadało o geniuszu Naniego, użyteczności Valencii i Younga, a dziedzictwie Scholesa w Cleverley'u.Razorblade pisze:Jak ktos chce tutaj plakac o "fanbojstwie"
Pomyliło Ci się z BarcąPquelim pisze:sami wychowankowie
To akurat nie było takie głupie. Mistrza zdobyli wtedy właśnie z nim i średniakami typu Evans i CleverleyPquelim pisze:po wymianie Berbatowa na Van Persiego pisali, że bo przychodzi "najlepszy napastnik na świecie."
Najgłupszy możliwy transfer Realu ostatnich lat. A sam mecz - śmieszą mnie te hasła o okrutnym rewanżu Argentyny. Piknikowy meczyk gdzie chłopaki kończą kariery w reprze, a tu podnietaPquelim pisze:Di Maria z Niemcami
Raczej szału nie będzie. Włoska liga niestety ciągnie w stronę dna. Już teraz wszędzie transmitują chętniej angielską, francuską, hiszpańską i niemiecką. Do tego lokalną (jak u nas) i włoską już się mało kto podnieca. Smutne to, bo przecież są tam kluby z wielką historią. Jak przeczytałem ostatnio, że frekwencja jest gorsza niż w Holandii... szok.PIOTROSLAV pisze:Chciałem tylko powiedzieć, że jak jutro media sportowe zmilczą o meczu Parma Milan, to są nic nie warte.
Casillas to ten słynny Kapitan Kapuś co obrażony na trenera wynosi sekrety z szatni do mediów? Ten sam, który prawie zawalił Realowi finał LM?Pquelim pisze:I widze, że Diego Lopez też pokazuje jaki to z niego kocur, że Casillasa na ławkę sadzał
Może i jestem ale ten koleś po akcji "plotki z szatni przez łózko do TV" stracił u mnie szacunek. Cały jaki do niego miałem. Pizda, a nie facet.Pquelim pisze:ten sam, chociaż chyba zapomniałeś dopisać jeszcze z 50 zdań o jego sukcesach, ale jesteś złośilwą mendą