I Oficjalny Zlot Forum ŚGK - 29-31.08.2014
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Odp: I Oficjalny Zlot Forum ŚGK - 29-31.08.2014
jutsi&sith official
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Re: I Oficjalny Zlot Forum ŚGK - 29-31.08.2014
D_W wyciągnął miecze z samochodu...
Halaster wrócił stopem z monopolowego (około 500 metrów)
Włóż wstał, a Alpha pojechał przedwcześnie.
Aktualny topic - Sith opowiada o Kinekcie.
W ogóle Sith opowiada o wszystkim.
Jesteśmy zaskoczeni sobą samym. Sobiesia nadal nikt nie kojarzy.
Halaster wrócił stopem z monopolowego (około 500 metrów)
Włóż wstał, a Alpha pojechał przedwcześnie.
Aktualny topic - Sith opowiada o Kinekcie.
W ogóle Sith opowiada o wszystkim.
Jesteśmy zaskoczeni sobą samym. Sobiesia nadal nikt nie kojarzy.
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
a pq siedzi sam przed laptopem z piwem
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Okej. Wlasnie skonczylismy o kopanej. Teraz wspominki ludzi z foruma z lat dawnych i co sie dzialo.
Po niedzieli proponuję zrobić z tego wpis/relację na głównej .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Nie jest to dobry pomysl... Nikt tu nie jest trzezwy. A no tak Halu wlasnie jedzie na zakupyPiccolo pisze:Po niedzieli proponuję zrobić z tego wpis/relację na głównej .
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Ha! Nie da rady. Woz Zolta i ma blokade na ppedaly... 4ty nie wejdzie.
Mówię o postach i zdjęciach .
Najwyżej wprowadzimy jakąś małą cenzurę .
Najwyżej wprowadzimy jakąś małą cenzurę .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
#jedzjablka na złość Putinowi!
D_W ma łuki! Został królem imprezy.
A Hal wrócił właśnie z zaopatrzeniem
A Hal wrócił właśnie z zaopatrzeniem
since 22/4/2003
since 22/4/2003
zaczyna padać, ale #fsgk się nie łamie. Wbrew parszywej propagandy defetystów idziemy grać w piłkę.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
wynik (sith, Pq, Sobiech, Jutsi) 4-0 (Turtles, Zolt, Gregor, Hal, D_W)
i wygonił nas deszcz.
Teraz jedziemy na dwa baty z Jutsim.
i wygonił nas deszcz.
Teraz jedziemy na dwa baty z Jutsim.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2014, o 16:49 przez Pquelim, łącznie zmieniany 3 razy.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Nie wierzę, że Wy tam naprawdę jesteście. Zmówiliście się, a DW klei foty w photoshopie.
Since 2001.
HA SPISEG!!!!!!
A jak tam Bonc, szambo nie wybija?
Powiem szczerze - tyle razy byłem rozentuzjazmowany wizją zjazdu (po czym, na kilka tygodni przede deadlinem okazywało się, iż zjazdu nie będzie), że teraz jakoś mam problemy z przetrawieniem tego wszystkiego. Mam wrażenie, że to jest jakaś ściema i wrzucacie jakieś stare zdjęcia
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
Spoko Dael, ja tu jestem, a i tak mam wrażenie, że to się nie dzieje naprawdę
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Jutsi i Sith ładna para
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
na koniec jeszcze oszukalem pkp z Sithem. Wracam(y).
Tylko bonc ma przegwizdane, bo musi jeszcze sprzatac.
Panowie, mowilem to kazdemu, powtorze rowniez tutaj:
Ogromny SZACUN za to, ze po tylu burzliwych latach na forum, zmianach personalnych, przeprowadzkach I problemach hostingowych nadal tu jestecie, ze zebrala sie konkretna ekipa pozytywnych wariatow i pojawila sie na pierwszym oficjalnym zlocie. This shit is real! Przez caly weekend towarzyszyla nam surrealistyczna atmosfera samego faktu, ze oto obok siedzi zywy SithFrog, Jutsi gra na konsoli a Turtles z Piterem napierdalaja sie mieczami. Bezcenne. Udowodnilismy, ze FSGK ponad wszelka watpliwosc jest zjawiskiem fenomenalnym w skali calego Internetu. Chapeu bas!
Tylko bonc ma przegwizdane, bo musi jeszcze sprzatac.
Panowie, mowilem to kazdemu, powtorze rowniez tutaj:
Ogromny SZACUN za to, ze po tylu burzliwych latach na forum, zmianach personalnych, przeprowadzkach I problemach hostingowych nadal tu jestecie, ze zebrala sie konkretna ekipa pozytywnych wariatow i pojawila sie na pierwszym oficjalnym zlocie. This shit is real! Przez caly weekend towarzyszyla nam surrealistyczna atmosfera samego faktu, ze oto obok siedzi zywy SithFrog, Jutsi gra na konsoli a Turtles z Piterem napierdalaja sie mieczami. Bezcenne. Udowodnilismy, ze FSGK ponad wszelka watpliwosc jest zjawiskiem fenomenalnym w skali calego Internetu. Chapeu bas!
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Melduje że Łòdź dojechała juz mam pierwszą rzecz której nie zabrałem. Bonc, sprawdź czy w łazience nie lezy taka zielona torebeczka z szczoteczka do zębów i maszynką do golenia?:) pal licho szczoteczke ale ostrze do golenia to fail straszny
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Łódź dotarła skacowana i ciągle oniemiała, że był zlot foruma.
Pierwsze i najważniejsze: ogromne podziękowania dla Boncka, który zahostował cały nasz bajzel. Mam ogromną nadzieję, że nie zrobiliśmy wielkiego syfu i że nie jesteś wkurwiony na nas.
Po drugie, uważam że było przezajebiście. Wracając cały czas miałem banana na mordzie (jak ja znowu się podkładam... głupi ja), działo się i na pewno jest co wspominać. Osoby które nie przyjechały mogą tylko żałować, bo to była po prostu genialna impreza.
No i na dodatek chyba teraz będę musiał w grach pisać posty w ten sposób:
[jestę developerę][doktor gier][mówi powoli, podkreślając każde słowo] Tekst [/jestę developerę][/doktor gier][/mówi powoli, podkreślając każde słowo]
Pierwsze i najważniejsze: ogromne podziękowania dla Boncka, który zahostował cały nasz bajzel. Mam ogromną nadzieję, że nie zrobiliśmy wielkiego syfu i że nie jesteś wkurwiony na nas.
Po drugie, uważam że było przezajebiście. Wracając cały czas miałem banana na mordzie (jak ja znowu się podkładam... głupi ja), działo się i na pewno jest co wspominać. Osoby które nie przyjechały mogą tylko żałować, bo to była po prostu genialna impreza.
No i na dodatek chyba teraz będę musiał w grach pisać posty w ten sposób:
[jestę developerę][doktor gier][mówi powoli, podkreślając każde słowo] Tekst [/jestę developerę][/doktor gier][/mówi powoli, podkreślając każde słowo]
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Zapomniałbym.
Jedna z rzeczy która mnie rozjebała, to fakt że wychodząc z namiotu Sith zrobił tripple posta na forum. To się nazywa mistrz spamu.
Jedna z rzeczy która mnie rozjebała, to fakt że wychodząc z namiotu Sith zrobił tripple posta na forum. To się nazywa mistrz spamu.
Pamiętajcie
420 !!!
420 !!!
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Zapomniałeś o "Blaze it"
Dojechałem. Teraz dylemat: wracać do rzeczywistości, czy kontynuować.
knk Panowie, knk.
knk Panowie, knk.
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Sith jest taki fajny, że podwiózł mnie pod samą chatę (chociaż nie wiem jak się z tym czuć, że teraz wie gdzie mieszkam). Dzięki za to, że mogłem się zabrać takim czarnym autem
Kac przeszedł na tyle, że zauważyłem, że mam guza na głowie po którymś pierdolnięciu mieczem i obtartą rękę od łuku
Medal dla boncka, że ugościł naszą hołotę Mam nadzieję, że teraz tego nie żałuje
Nie ogarniam, że tam byłem
Kac przeszedł na tyle, że zauważyłem, że mam guza na głowie po którymś pierdolnięciu mieczem i obtartą rękę od łuku
Medal dla boncka, że ugościł naszą hołotę Mam nadzieję, że teraz tego nie żałuje
Nie ogarniam, że tam byłem
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Oho, no to można za chwilę spodziewać się spamu na forumieGregor pisze:Sith jest taki fajny, że podwiózł mnie pod samą chatę (chociaż nie wiem jak się z tym czuć, że teraz wie gdzie mieszkam). Dzięki za to, że mogłem się zabrać takim czarnym autem
Nie będę oryginalny. Ogromne dzięki bonc za gościnę, niesamowitą i komfortową miejscówkę i tonę tolerancji dla nas. Należy Ci się jakiś nobel z fizyki za dokonanie niemożliwego. Zlot fsgk wydawał mi się mniej realny niż wielki zderzacz hadronów. Jeszcze raz wielkie, wielkie podziękowania dla Ciebie.
Bawiłem się rewelacyjnie, kupa ludzi zaskoczyła mnie in plus. Fajnie, że tacy ludzie istnieją. Mało nas ale to podbudowuje wiarę w przyszłość tego kraju.
Wiem gdzie mieszka Gregor, spokojna głowa, przyda się ta informacja Pod koniec nie chciał, żebym wiedział więc zaatakował auto ścianą deszczu i gradem ale nie ze mną te numery
W ogóle mam jakieś dziwne przeświadczenie, że to się nie wydarzyło, abstrakcja panie, abstrakcja!
Huśtawka zakupiona? Zmontowana?
Tyle na razie ode mnie. Pozdro sześćset*!
Najbardziej Wiekowy Zlotowicz
* - żartowałem, oczywiście, że pozdro szterysta dwajścia!
Bawiłem się rewelacyjnie, kupa ludzi zaskoczyła mnie in plus. Fajnie, że tacy ludzie istnieją. Mało nas ale to podbudowuje wiarę w przyszłość tego kraju.
Wiem gdzie mieszka Gregor, spokojna głowa, przyda się ta informacja Pod koniec nie chciał, żebym wiedział więc zaatakował auto ścianą deszczu i gradem ale nie ze mną te numery
W ogóle mam jakieś dziwne przeświadczenie, że to się nie wydarzyło, abstrakcja panie, abstrakcja!
Huśtawka zakupiona? Zmontowana?
Tyle na razie ode mnie. Pozdro sześćset*!
Najbardziej Wiekowy Zlotowicz
* - żartowałem, oczywiście, że pozdro szterysta dwajścia!
Wstawcie jakieś fotki, żeby inni też mogli się pośmiać
Since 2001.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
ja też już jestem i nawet zjadłem coś co nie było z grilla. Przy czym dla odmiany 15km przed płockiem była droga zablokowana po jakimś żałośnie niegroźnym wypadku a 20 strażaków kręciło się w kółko i nie wiedziaóło czy mogą puścić samochody.
Zlot, Zlot i po Zlocie. Jadę, jak będę we Wro to wrzucę zdjęcia.
Syndrom facebooka: widzę posta na forum i odruchowo szukam przycisku "Lubię to!".
boncek, serdecznie dziekuje za propozycje, zaproszenie i organizacje. Bylo swietnie.
ps - Miecze DW wymiataly
ps - Miecze DW wymiataly
No, dojechałem i rozwiozłem stołeczne pokemony po całym mieście. Dzięki bonzo raz jeszcze za organizację, stalowe nerwy i wyrozumiałość, a reszcie za dobry klimat
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Daaamn, strasznie żałuję, że nie mogłem jechać .
Panowie, udało się raz, może uda się jeszcze raz ? Za rok? Za dwa?
Panowie, udało się raz, może uda się jeszcze raz ? Za rok? Za dwa?
o, zielona huśtaweczka
since 22/4/2003
since 22/4/2003
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
looks totally like photoshop
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Mina Hala bezcenna...
- Razorblade
- Mr. Kroper
Olaboga.... coscie zrobili Halasterowi
Skutki picia do białego rana i może z 2 godziny snu
- Alpha_Gear
- Jawny Słoik
Właśnie dotarłem do domu... szkoda, że na zlocie 29-30, ale było warto!boncek pisze:SUPER CIOS!!!
Trzeba Alphę i Katarzynę dofotoszopować, żeby był pełen skład
A Halu na zdjęciu nadal bawi się w kalambury. Chodzi o film Rainman albo serial Dzień za dniem
A Halu na zdjęciu nadal bawi się w kalambury. Chodzi o film Rainman albo serial Dzień za dniem
JESTEM! Zjebanym jak pies, bo od Ostrowa jechałem w strugach deszczu. Ale na szczęście koło nie odpadło.
Tak na szybko napiszę, że jestem mega zadowolony, iż wszystko się udało pomimo tych ciągłych niespodzianek i przeszkód. Nie ukrywam, że trochę miałem stresa, choć starałem się tego nie pokazywać, ale wszystko wyszło wzorowo. Sąsiedzi zza płotu nic dzisiaj nie mówili, więc chyba też im posiadówy do 4-5 nie przeszkadzały. Nie ukrywam, że trochę mi rano ciśnienie skoczyło jak zobaczyłem połamaną kanapę, ale też prawdę pisząc może niepotrzebnie tak się spiąłem. Ale ja już tak mam, szybko się wkurwiam i szybko mi przechodzi. W każdym razie zachowaliście się z klasą i w ogóle nie mam pytań. Nawet potem się śmialiśmy, że może należałoby z tego zrobić tradycję i co roku rozpierdalać kanapę.
Bo, że będzie za rok to wiadomo. Mam już trochę przemyśleń jak to wszystko usprawnić, choć trochę boję się większej ilości ludzi, ale w końcu wszystko jest do zrobienia. Oczywiście wtedy wstrzelimy się bardziej w środek wakacji, bo choć pogoda była bardzo korzystna jak na ostatni weekend sierpnia, to jednak trochę nam te przelotne opady pokrzyżowały plany.
W każdym razie padam na ryj, więc zdjęcia wrzucę jutro. Jeszcze tylko uspokoję Sobiesia, tak mam Twoją kosmetyczkę, napisz mi adres na prov, to wyślę. Mam też koszulkę Hala (R2D2) i zawieszkę Turtlesa (ta od D_W).
A tymczasem idę spać, bo jutro wracamy do rzeczywistości.
Tak na szybko napiszę, że jestem mega zadowolony, iż wszystko się udało pomimo tych ciągłych niespodzianek i przeszkód. Nie ukrywam, że trochę miałem stresa, choć starałem się tego nie pokazywać, ale wszystko wyszło wzorowo. Sąsiedzi zza płotu nic dzisiaj nie mówili, więc chyba też im posiadówy do 4-5 nie przeszkadzały. Nie ukrywam, że trochę mi rano ciśnienie skoczyło jak zobaczyłem połamaną kanapę, ale też prawdę pisząc może niepotrzebnie tak się spiąłem. Ale ja już tak mam, szybko się wkurwiam i szybko mi przechodzi. W każdym razie zachowaliście się z klasą i w ogóle nie mam pytań. Nawet potem się śmialiśmy, że może należałoby z tego zrobić tradycję i co roku rozpierdalać kanapę.
Bo, że będzie za rok to wiadomo. Mam już trochę przemyśleń jak to wszystko usprawnić, choć trochę boję się większej ilości ludzi, ale w końcu wszystko jest do zrobienia. Oczywiście wtedy wstrzelimy się bardziej w środek wakacji, bo choć pogoda była bardzo korzystna jak na ostatni weekend sierpnia, to jednak trochę nam te przelotne opady pokrzyżowały plany.
W każdym razie padam na ryj, więc zdjęcia wrzucę jutro. Jeszcze tylko uspokoję Sobiesia, tak mam Twoją kosmetyczkę, napisz mi adres na prov, to wyślę. Mam też koszulkę Hala (R2D2) i zawieszkę Turtlesa (ta od D_W).
A tymczasem idę spać, bo jutro wracamy do rzeczywistości.
boncek pisze:Bo, że będzie za rok to wiadomo
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Wait, rozjebaliście kanapę ? Jak ?