I Oficjalny Zlot Forum ŚGK - 29-31.08.2014
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Re: I Oficjalny Zlot Forum ŚGK - 29-31.08.2014
czemu właściwie?
- Alpha_Gear
- Jawny Słoik
Mnie również nawet bardziej pasuje nowy termin. W starym przyjechałbym po 13 w sobotę dopiero.
PrzyjechaŁAbym? AlphaGear jest kobietą?Alpha_Gear pisze:Mnie również nawet bardziej pasuje nowy termin. W starym przyjechałbym po 13 w sobotę dopiero.
(..)
Drag
Keep running.
Drag
Keep running.
czas zainwestować w okulary
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Alpha_Gear
- Jawny Słoik
Dra'gon pisze:PrzyjechaŁAbym? AlphaGear jest kobietą?Alpha_Gear pisze:Mnie również nawet bardziej pasuje nowy termin. W starym przyjechałbym po 13 w sobotę dopiero.
Rozumienie pytań retorycznych, niełatwa rzecz.
Po prostu bylem zaskoczony, że pod znanym mi nickiem jest kobieta.
(..)
Drag
Keep running.
Drag
Keep running.
Dra'gon pisze:Rozumienie pytań retorycznych, niełatwa rzecz.
Weź Ty jeszcze raz przeczytaj co napiSAŁ Alpha, a jakie pytanie zadałeś
- Counterman
- Waniaaa!
Albo zacząć brać.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
Cześć.
Moja sprawa, o której pisałem w topicu o polityce i prawie jest w fazie eskalacji. No dramaty się dzieją po prostu.
Trzymam się, ale muszę być teraz z córeczką. Podjąłem też kroki prawne.
Nie moge być na zlocie, choć się zapowiadałem.
Sorry za formę, ale nie umiem o tych sprawach pisać inaczej. A uważam, że należy was powiadomić czymś więcej niż "Aha, sorry nie będę". Nie mam teraz czasu i możliwości forować więc to jedyna okazja by wam coś skrobnąć.
Trzymajcie się, wspomnijcie mnie tam na zlocie, pośmiejcie się i trzymajcie za mnie kciuki.
Dziękuję za rady i wiem, że w razie czego- w jakiś sposób- mogę na was liczyć.
Dzięki,
KOOB.
Moja sprawa, o której pisałem w topicu o polityce i prawie jest w fazie eskalacji. No dramaty się dzieją po prostu.
Trzymam się, ale muszę być teraz z córeczką. Podjąłem też kroki prawne.
Nie moge być na zlocie, choć się zapowiadałem.
Sorry za formę, ale nie umiem o tych sprawach pisać inaczej. A uważam, że należy was powiadomić czymś więcej niż "Aha, sorry nie będę". Nie mam teraz czasu i możliwości forować więc to jedyna okazja by wam coś skrobnąć.
Trzymajcie się, wspomnijcie mnie tam na zlocie, pośmiejcie się i trzymajcie za mnie kciuki.
Dziękuję za rady i wiem, że w razie czego- w jakiś sposób- mogę na was liczyć.
Dzięki,
KOOB.
Hold on, Koobs!
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Counterman
- Waniaaa!
Na zlocie wypijemy Twoje zdrówko, a jak kogoś na zlocie nie będzie to na pewno w swojej zatęchłej jaskini też to zrobi. Trzymaj się mocno.
IRON MAIDEN are KINGS
Mnie też na zlocie niestety nie będzie, ale liczę na sporo fotek i oddzielny temat "Postzlotowy" .
Trzymaj się Koobs, tak jak napisał Counter, ja też za twoją sprawę w Gdańsku wypiję .
Trzymaj się Koobs, tak jak napisał Counter, ja też za twoją sprawę w Gdańsku wypiję .
What Darwin was too polite to say, my friends, is that we came to rule the earth not because we were the smartest, or even the meanest, but because we have always been the craziest, most murderous motherfuckers in the jungle.
Kolejna porcja fotek:
BEFORE:
AFTER:
BEFORE:
AFTER:
NIESTETY, jest kolejny problem - szambo.
Okazało się, że to co jest, to co dziadek wybudował, nie nadaje się do niczego. Nie dość, że całe jest wybetonowane, to jest cholernie płytkie. I znów wszystko jest na ostrzu noża. Ponoć jest szansa, że wjedzie koparka i do tego 29 zrobi nowe szambo. Czy tak będzie? Nie wiem.
Nie wiem i nie chcę już nic obiecywać. Na pewno jak to nie będzie zrobione to ze Zlotu nici, bo nie chcę ryzykować cofki do domku. Remont już tyle siana pochłonął, że chyba by mnie rodzice w tym szambie utopili, gdyby doszło do jakiegoś fakapu. Mam zatem już trochę tych wszystkich niespodzianek dosyć i ryzykować nie chcę. Co za tym idzie, od razu zaznaczam, że jak się nie uda to pierdolę i kolejnego terminu w tym roku nie robię. W tym roku.
Ale na razie trzymamy kciukaski, że "się uda".
BEFORE:
AFTER:
BEFORE:
AFTER:
NIESTETY, jest kolejny problem - szambo.
Okazało się, że to co jest, to co dziadek wybudował, nie nadaje się do niczego. Nie dość, że całe jest wybetonowane, to jest cholernie płytkie. I znów wszystko jest na ostrzu noża. Ponoć jest szansa, że wjedzie koparka i do tego 29 zrobi nowe szambo. Czy tak będzie? Nie wiem.
Nie wiem i nie chcę już nic obiecywać. Na pewno jak to nie będzie zrobione to ze Zlotu nici, bo nie chcę ryzykować cofki do domku. Remont już tyle siana pochłonął, że chyba by mnie rodzice w tym szambie utopili, gdyby doszło do jakiegoś fakapu. Mam zatem już trochę tych wszystkich niespodzianek dosyć i ryzykować nie chcę. Co za tym idzie, od razu zaznaczam, że jak się nie uda to pierdolę i kolejnego terminu w tym roku nie robię. W tym roku.
Ale na razie trzymamy kciukaski, że "się uda".
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
to możę się w szczerym polu z namiotami rozbijemy i tyle? Bo widzę że niedługo bez bakelitowych gniazdek będziesz się nas tam wstydził zaprosić
Wiesz DW, to to nie jest kwestia bakelitowych gniazdek, tylko powiedzmy sobie szczerze - nie wiem ilu nas tam ostatecznie będzie, nie wiem czy będę w stanie zapanować nad wszystkim, a nawet jeśli to czy wszyscy będą przestrzegać zasad, bo przy obecnym stanie szamba od samego srania 15+ osób może się to wszystko cofnąć i wylać po kostki w całym domku. A prawda jest taka, że jak co do czego dojdzie, to potem Wy sobie wrócicie, a z gównem w sensie dosłownym użerać będę się ja i tylko ja.
Bonc - masz namiar na te agroturystyke w okolicy? Lokalizacja jest zajebista nie tylko dlatego ze tam masz domek, wg. mnie geogaficznie jest idealna i moznaby sie tam rozlozyc w namiotach i kwaterach i zrobic niemal rownie fajny zlot.
Tam są chyba dwa pokoje do wynajęcia, ale mogę się mylić.
http://www.stajnia-krzyzowki.pl
Edit - Sry, dopiero wstałem i zrozumiałem kempingi, a nie kwatery. :p
http://www.stajnia-krzyzowki.pl
Edit - Sry, dopiero wstałem i zrozumiałem kempingi, a nie kwatery. :p
Moja propozycja planu B, jezeli szamba nie bedzie:
http://www.rafa-jeziorsko.eu/
Kemping & osrodek niedaleko, domki do wynajecia, nad jeziorem - ceny calkiem przystepne.
Kto jest za?
http://www.rafa-jeziorsko.eu/
Kemping & osrodek niedaleko, domki do wynajecia, nad jeziorem - ceny calkiem przystepne.
Kto jest za?
Ja jestem za.
A fotki domku - wow. Chyba jakieś lepsze ciuchy zabiorę, może gajer W środku to wygląda jak niezłe mieszkanie, a nie domek w lesie
A fotki domku - wow. Chyba jakieś lepsze ciuchy zabiorę, może gajer W środku to wygląda jak niezłe mieszkanie, a nie domek w lesie
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Same, Mnie się powoli rozjaśnia sytuacja i najprawdopodobniej będę wolny na ten wyjazd. Opcja zapasowa też jak najbardziej za.
Mi sie podobala lazienka przed remontem, wygladala jak instalacja artystyczna z Testosteronu
- Counterman
- Waniaaa!
Jak będę mógł pojechać to mogę się kwaterować w propozycji Hala, nie ma problemu.
IRON MAIDEN are KINGS
Dobra, trochę się wkurwiłem, podzwoniłem, pogadałem i w piątek przyjedzie ziom od szamba, żeby dogadać szczegóły, ale na 95% jest załatwione. Dam jeszcze znać.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Re: Odp: I Oficjalny Zlot Forum ŚGK - 29-31.08.2014
We wtorek albo środę będzie szambo, więc wszystko aktualne.
To jak, ustalamy już jakąś konkretniejszą listę? Żeby było wiadomo jak z noclegami.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Ja chcę być. Mogę, tylko nie wiem jak z dojazdem i wierzę, że ktoś mógłby mnie zebrać z Łodzi - jeśli DW nadal aktualne, to super, jak nie to poszukam innego transportu.
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Ja w tym terminie jadę z Płocka - ale jak nie znajdziesz alternatywy to mogę i przez Łódź spróbować.
- Counterman
- Waniaaa!
Ja ostatecznie nie jadę. Powodów kilka i wszystkie nudne, w skrócie nie mogę. Walnę sobie browca w domu, a Wy zróbcie jakś live stream, czy coś.
IRON MAIDEN are KINGS
Weeeźcie zróbcie live stream, to będzie bardziej epickie, niż euromajdana Wy zróbcie jakś live stream
Since 2001.
Bede kurffa.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Okej.Dragon_Warrior pisze:Ja w tym terminie jadę z Płocka - ale jak nie znajdziesz alternatywy to mogę i przez Łódź spróbować.
W takim razie Łodzi/Warszawo, czy ktoś byłby mógł mnie w piątek ok. 17 zebrać z Łodzi? Ofc dorzucę się na paliwo, będę grzeczny, a może nawet dam buzi...
Potencjalnie jeżeli to wszystko ma wypalić to ja również byłbym zainteresowany odebraniem z Łodzi. Buziaka raczej nie dam, ale paliwo - wiadoma sprawa.
Inaczej wychodzi na to, że będzie mini wycieczka z Dworca Kaliskiego... do Kalisza
Inaczej wychodzi na to, że będzie mini wycieczka z Dworca Kaliskiego... do Kalisza
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Dragon_Warrior
- Brienne of Tarth
Zaraz się okaże że zupełnym przypadkiem Żabski jedzie na zlot prze Łódź i całkiem mu to po drodzeW takim razie Łodzi/Warszawo, czy ktoś byłby mógł mnie w piątek ok. 17 zebrać z Łodzi? Ofc dorzucę się na paliwo, będę grzeczny, a może nawet dam buzi...
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Nie rozumiem, nie miałem takich intencji...
W sumie to już można pytać - jak i kiedy zabiera się Warszawa? Ja biorę wolny piątek, więc cały dzień wchodzi w grę. No chyba że nikt nie chce mnie zabierać
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Alpha_Gear
- Jawny Słoik
Niestety u mnie mocno wszystko się komplikuje, jednak bardzo chce i postaram się, aby chociaż wpaść przejazdem przywitać się z każdym i odjechać w stronę zachodzącego słońca... w najlepszym wypadku przyjadę 29.tego prosto po pracy i wyjadę tuż po "śniadaniu" co też jest opcją.
Więc Jutsi jak chcesz to ja ruszam z ŁDZ i zapraszam do "czarnej mamby" tylko trzeba byłoby obgadać plan działania i byś później miał jak wrócić.
Kończę pracę 16:00 więc można wyruszyć w trasę o 17:00
Nie wiem tylko co z Pejnem
Więc Jutsi jak chcesz to ja ruszam z ŁDZ i zapraszam do "czarnej mamby" tylko trzeba byłoby obgadać plan działania i byś później miał jak wrócić.
Nie wiem tylko co z Pejnem
Ja dam jutro, albo w czwartek znać czy dostanę urlop, ale jestem optymistycznie nastawiony
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka
Bardzo chętnie i podobnie kończę. Na pewno godzina 17 to spokojna opcja. Powrót pociągiem nie mam problemu. Myślę że jeśli w niedzielę będą ludzie wracać to ktoś mnie i Sobiesia (już prawie zapomniałem o... właśnie o kim? ) podrzuci do Kalisza i pociągiem powrót nie będzie tragedią. Także tylko chcę dojechać w miarę o ludzkiej porze, a w drugą stronę to luz.Alpha_Gear pisze:Więc Jutsi jak chcesz to ja ruszam z ŁDZ i zapraszam do "czarnej mamby" tylko trzeba byłoby obgadać plan działania i byś później miał jak wrócić.
- Alpha_Gear
- Jawny Słoik
Jutsi to dogadamy się z jakiego miejsca mógłbym Ciebie zabrać. Najlepiej byłoby dla mnie z Kopernika, Gdańskiej, Włókniarzy, Zielonej, Zachodniej, Limanowskiego bo miałbym "po drodze" wyślij mi Swój aktualny nr.tel na priv.
Rozumiem, że wieczorny grill się odbędzie 29.08
WAŻNE:
Będę potrzebował i to raczej "na już" aktualną listę osób, które przyjadą bo chciałbym zrobić okolicznościowy gift dla wszystkich zgromadzonych ale muszę wiedzieć ile osób będzie, a że gifty będą się robić chwilę to też muszę mieć czas na przygotowanie wszystkiego.
TL;DR:
Proszę o przygotowanie aktualną listę osób, które będą na zlocie!!!!!!
ASAP!
Rozumiem, że wieczorny grill się odbędzie 29.08
WAŻNE:
Będę potrzebował i to raczej "na już" aktualną listę osób, które przyjadą bo chciałbym zrobić okolicznościowy gift dla wszystkich zgromadzonych ale muszę wiedzieć ile osób będzie, a że gifty będą się robić chwilę to też muszę mieć czas na przygotowanie wszystkiego.
TL;DR:
Proszę o przygotowanie aktualną listę osób, które będą na zlocie!!!!!!
ASAP!
Ja będę na 99% ale jeszcze czekam aż bonc się określi na 100% (że szambo gra i że impreza aktualna) jak już wyjdzie spod uroku Justina Timberlake'a
Jade.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
ktoś z okolic Posen może mnie zabrać?
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
Alpha - a zabrałbyś potencjalnie jeszcze jedną osobę z Łodzi?? Tak wiem, jestem nieznany przecież ranga zobowiązuje
Piszę potencjalnie bo to wszystko jak dobrze Sith napisał zależy od boncka oraz (w moim przypadku) od najbliższych dni i tego czy mi się wszystko uda zrobić jak należy
Piszę potencjalnie bo to wszystko jak dobrze Sith napisał zależy od boncka oraz (w moim przypadku) od najbliższych dni i tego czy mi się wszystko uda zrobić jak należy
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
- Jutsimitsu
- Człowiek-Reklamówka