Piastri z PP. Szukam w myślach i wychodzi mi na to, że ostatni pr,ypadek kiedy w mistrzowskim samochodzie siedziało dwóch równorzędnych kierowców to czasy Rosberga i Hamiltona w Mercedesie. Wtedy iskrzyło na maksa, oby historia się powtórzyła i to jak najszybciej
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Niesamowite kwalifikacje w Dżuddzie. Max to potęga
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Jeśli rozumiem to ona korzysta z podobnej technologii do tej, którą zaistniała i zaraz została zakazana w F1 pod koniec lat 70-tych (Brabham F1 fan car) https://en.wikipedia.org/wiki/Brabham_BT46
Wiem, że F1 i każdą poważną serię wyścigową trzeba trzymać w ryzach ale szkoda, że nie ma jeszcze jakiejś serii wyścigowej gdzie obowiązywałaby zasada "wszystko dozwolone". Ciekawe do czego doszliby konstruktorzy
Wracając do wczoraj - 4.14
Lando potrzebował 3 okrążeń na wyprzedzenie Lewisa w strefie DRS i dwóch nieudanych manewrów skończonych kontrą Lewisa. Oscar mgnienia oka. Niesamowity koleś.
Gdyby Verstappen oddał Piastriemu miejsce zaraz po starcie, mogłoby być różnie, a tak obaj pojechali praktycznie identyczny wyścig i zadecydowała ta 5-sekundowa kara. A Hamilton dwa razy zrobił Norrisa jak dzieciaka.
About Mankind
To prawda, te samochody wyglądają i brzmią obłędnie.
Bardzo żałuję, że nie jestem w stanie wygospodarować tyle czasu, żeby móc to oglądać. A przecież Kubica nie jest tam figurantem i na pewno byłby niezłe emocje. Może kiedyś...
Żeby się połapać, co się wydarzyło w tym Sprincie w Miami, to trzeba jakieś porządnej tabelki z objaśnieniami. Norris miał więcej szczęścia niż rozumu, a Antonelli i Verstappen wyratowali się po mistrzowsku.
W ogóle uważam, że w trakcie wyścigów organizatorzy powinni w losowych momentach móc polewać tor wodą.
About Mankind
Mnie rozwaliła grafika pokazująca ustawienie na starcie, jak pokazali pierwszą linię - w sensie jak zobaczyłem tych dwóch CHŁOPCÓW
Może pora, żeby Alonso się zawinął. Lubię gościa ale w sumie nic nie wynika z jego startów a młodzież napiera aż miło.