Inwazja obcych w New Jersey i nie tylko
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Inwazja obcych w New Jersey i nie tylko
Śledzi ktoś? Coś? Jakoś podejrzanie podobne do samolotów te UFO, ale % ludzi, którym odbija jest jakiś podejrzanie wysoki... Do tego przesłuchania w kongresie, komunikaty, instrukcje dla strażaków...
Co robimy?
Co robimy?
Re: Inwazja obcych w New Jersey i nie tylko
Dziwna jest to historia, bo skala zjawiska i z drugiej strony środków zaprzęgniętych do jej wyjaśnienia jest niewspółmierna do zupełnie znikomych wyjaśnień i ustaleń.
Najlepsza kampania reklamowa w historii czy trollowanie stulecia?
Najlepsza kampania reklamowa w historii czy trollowanie stulecia?
Since 2001.
ja calkiem niedawno (jakos na wiosne) widzialem jadac do pracy trasa S5 obiekt, ktory poruszal sie w sposob zupelnie mi nieznany (wysokosc i predkosc), ktorego obecnosc jednoczesnie zaklocala internet mimo pelnego zasiegu LTE. obiekt byl bialy, mocno odbijajacy swiatlo, wygladal jak kula z takim trojkatem w srodku (cos jak skrzydla ale male). gdy obiekt przelecial internet zaczal dzialac z powrotem.
Teraz już żyjemy w takich czasach, że człowiek już nie myśli czy to ju ef oł, tylko czy to "nasi" czy "oni".
Za to ja za dzieciaka pamiętam jak przebywając na wakacjach nad jeziorem Charzykowy widziałem na niebie wielką, jasną kulę, która poruszała się nazbyt wolnym, nienaturalnie płynnym lotem, następnie wykonała ostry skręt i pognała z wielką prędkością po prostu znikając. Już kiedyś o tym chyba pisałem, uznałbym to za dziecięcą wyobraźnię, gdyby nie inni świadkowie.
Cóż, nigdy nie przepadałem za wyjaśnianiem wszystkiego obcymi cywilizacjami, bo myśl, że nie poznaliśmy jeszcze dobrze wszystkich zagadek natury, vide piorun kulisty lub rzeczywiście są ludzie mądrzejsi od przeciętnej średniej, którzy pracują nad technologiami niemieszczącymi nam się na razie w głowach, jest bardziej sexy.
Za to ja za dzieciaka pamiętam jak przebywając na wakacjach nad jeziorem Charzykowy widziałem na niebie wielką, jasną kulę, która poruszała się nazbyt wolnym, nienaturalnie płynnym lotem, następnie wykonała ostry skręt i pognała z wielką prędkością po prostu znikając. Już kiedyś o tym chyba pisałem, uznałbym to za dziecięcą wyobraźnię, gdyby nie inni świadkowie.
Cóż, nigdy nie przepadałem za wyjaśnianiem wszystkiego obcymi cywilizacjami, bo myśl, że nie poznaliśmy jeszcze dobrze wszystkich zagadek natury, vide piorun kulisty lub rzeczywiście są ludzie mądrzejsi od przeciętnej średniej, którzy pracują nad technologiami niemieszczącymi nam się na razie w głowach, jest bardziej sexy.
Since 2001.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Marek Podlecki to wszystko tłumaczył. Powiedział za dużo i już go nie ma...
Wysłane z mojego V10 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego V10 przy użyciu Tapatalka
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
Paruzja coraz bliżej
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Powtórne przyjście Dzizasa utożsamiane z końcem świataGregor pisze:Co?
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.