Kupię / Sprzedam / Zamienię
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Re: Kupię / Sprzedam / Zamienię
mam do sprzedania trzy bilety na ten koncert, pierwszy rzad miejsce 1, 2 i 3: https://www.biletomat.pl/bilety/kenny-g ... cin-20707/
cena za komplet: 450 zl ale mozna rozdzielic.
cena za komplet: 450 zl ale mozna rozdzielic.
Hejo,
Sprzedaję części ze starego peceta, może kogoś zainteresuje. Ofc cena dla forumowiczów będzie niższa.
Fractal Design Define R5 Black Pearl USB 3.0
Sprzedaję części ze starego peceta, może kogoś zainteresuje. Ofc cena dla forumowiczów będzie niższa.
Fractal Design Define R5 Black Pearl USB 3.0
Szansa nikła, ale wiem, że tu mnie nikt nie oszuka. Może komuś przez przypadek wpadł w ręce pierwszy integral "Płaszcz i szpony" i nie chciałby za niego milion monet? Jak coś, to chętnie.
Since 2001.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
W sumie to może ja bym w drugą stronę - importowałem z Kanady dwie kolumny Polk T50, które leżą mi w kartonach w garażu. 100% sprawne, lekko używane, bez wgniecionych stożków. W Poznaniu nawet dowiozę. Jak ktoś by chciał wypróbować i później się zdecydować, też możemy tak pokombinować. Co do ceny zakładam, że się dogadamy w okolicy 1/3 - 1/4 nowych.
Cześć,
po przesiadce na nowszy sprzedaje czytnik ebooków - Kindle 6cali z ciśnieniowymi przyciskami, może ktoś będzie zainteresowany:
https://www.olx.pl/d/oferta/czytnik-ebo ... 0HRu9.html
po przesiadce na nowszy sprzedaje czytnik ebooków - Kindle 6cali z ciśnieniowymi przyciskami, może ktoś będzie zainteresowany:
https://www.olx.pl/d/oferta/czytnik-ebo ... 0HRu9.html
Sprzedam Nintendo Switch OLED w kolorze białym w stanie idealnym (dosłownie jak nowa).
Konsolę kupiłem na wyjazdy służbowe i tak się jakoś złożyło, że nigdy jej ze sobą nie zabrałem. W efekcie konsola stoi i się kurzy, a włączyłem ją dosłownie trzy razy swego czasu by zaznajomić się ze sprzętem.
Nie widzę sensu trzymania konsoli i nie korzystania z niej - tym bardziej, że została kupiona maju 2023 (sklep X-KOM).
Gwarantuję stan IDEALNY konsoli, pudełka, wszystkich akcesoriów etc. Dodatkowo naklejona szybka zabezpieczjąca ekran od Spigen'a i torba podróżna OTVO. Dokładam oczywiście fakturę/dowód zakupu, bo konsola jest jeszcze rok na gwarancji.
Dla braci forumowej 1200 PLN'ów z możlwoścą kupna via allegro/olx.
- Alexandretta
- Współpraca GL
- Kontakt:
Na sprzedaż mam Switcha i trochę gratów dookoła. Konsola używana bardzo sporadycznie, stan wszystkiego bdb.
Dodatkowo:
Ringfit
Pro Controller
Nakładki na gałki (Zelda)
Pokrowiec
Gry: Diablo 3, Rayman Legends, Tony Hawk's Pro Skater 1+2, Little Nightmares 2
Do sprzedania wszystko razem lub osobno. Cena do dogadania, w zależności co zainteresowany sobie wybierze.
Dodatkowo:
Ringfit
Pro Controller
Nakładki na gałki (Zelda)
Pokrowiec
Gry: Diablo 3, Rayman Legends, Tony Hawk's Pro Skater 1+2, Little Nightmares 2
Do sprzedania wszystko razem lub osobno. Cena do dogadania, w zależności co zainteresowany sobie wybierze.
"Żal, że sie coś zrobiło, przemija z czasem. Żal, że się czegoś nie zrobiło, nie przemija nigdy."
Na Pograniczu
Na Pograniczu