Forum traci klimatNie ma sensu rozkręcać tej dyskusji od nowa
![:( :(](./images/smilies/22.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
Forum traci klimatNie ma sensu rozkręcać tej dyskusji od nowa
Związki partnerskie tak, adopcja nie. Bo tak uważam. Dobrej nocy Cherryy
Zgadzam się, Forum traci klimat!
Kilka lat temu przy okazji jakiejś dyskusji politycznej w realu zrobiłem sobie "przegląd" poglądów moich znajomych i z pewnym zaskoczeniem okazało się, że nie ma wśród nich nikogo o sympatiach lewicowych (nie licząc zwolenników PiS, którzy dla mnie też są cholernymi socjalistami
A gdzie problem?Theeck pisze: Pojawią się czwarte toalety, napisy neutralne płciowo i strach pomyśleć co jeszcze.
Pogadamy na forum za 5 lat - sam zobaczysz.
Theeck, ale gadamy na forum już od kilkunastu. Wciąż nie ma kalifatu we Francji, prawo aborcyjne jest zaostrzane zamiast liberalizowanego, związków partnerskich jak nie było tak nie ma (o adopcji nie wspominając), antykoncepcja po walczy o dostępność bez recepty, i inba jest o krzyże w urzędach stołecznych. A korwiniści i braunowski ściek są drugą kadencje w sejmie. I rosną w siłę.
A eutanazja, adopcje, zdjęcie krzyży w każdej placówce publicznej, przyjmowanie uchodźców, etc., itd. Twoja lista jest z pewnością za krótka.będą związki partnerskie
liberalizacja prawa do aborcji
pigułka dzień po
penalizacja mowy nienawiści
Zabrałbym dzieciaki i z nimi spierdalał z tego grajdoła.Guldan pisze:myśleliście sobie co byście zrobili gdyby wybuchła wojna w Polsce z Ruskimi/Białorusią?
Tak ogólnie. Mógłbym próbować do kuzynki do Szwajcarii, ale dosłownie wherever.Guldan pisze:ale masz jakiś plan, miejscówkę nagraną czy coś czy tak ogólnie "byśmy spierdiolili"?
Co zepsułeś?Ja po służbie mam tak zajebistą opinię, że raczej mnie nie wezmą drugi raz
Do teraz nie zdążyli tak na poważnie? Poza tym w UE my możemy zamykać granice, ale jak ktoś przez lasy przejdzie do Czechów czy Niemców to raczej nie udowodnią mu że nie zrobił tego 3 dni wcześniej...Matthias[Wlkp] pisze:Ile czasu zajęło Ukrainie zamknięcie granic na uciekających młodych mężczyzn? Jeśli boicie się wojny i powołania, to już lepiej teraz się pakujcie.
Ja po służbie mam tak zajebistą opinię, że raczej mnie nie wezmą drugi raz
Czyli czekaj... uciekasz na wojne, ale wrócisz jak już inni kraj obronią/przeleją krew bo patriotyzm nie pozwala Ci inaczej, tak?Theeck pisze:Razor - na czas wojny spieprzam dokądkolwiek i czekam aż Tygrysek z Donaldem wsparci Płaszczakiem mi ją wygrają. A potem wracam
Długoterminowo nie zamierzam żyć nigdzie poza Polską
Z poligonu zwoziła mnie awaryjnie dentystka karetką po tym, jak się okazało, że źle znoszę wystrzały artyleryjskie zmałej odległości. Stąd wiem, że jak ktoś chce sobie zrobić w wojsku dzień wolny, trzeba zgłosić ból zęba.Crowley pisze:Co zepsułeś?Ja po służbie mam tak zajebistą opinię, że raczej mnie nie wezmą drugi raz
czego nie rozumiesz lewaku?Razorblade pisze: ↑11 czerwca 2024, o 14:52Czyli czekaj... uciekasz na wojne, ale wrócisz jak już inni kraj obronią/przeleją krew bo patriotyzm nie pozwala Ci inaczej, tak?Theeck pisze:Razor - na czas wojny spieprzam dokądkolwiek i czekam aż Tygrysek z Donaldem wsparci Płaszczakiem mi ją wygrają. A potem wracam
Wysłane z mojego RMX3840 przy użyciu Tapatalka
Ja nie rozumiem tego, że przecież można bezpiecznie założyć, że Konfa w końcu dojdzie do władzy. Co z tego, kto rządzi teraz - jeśli nie będzie komu bronić kraju teraz, to nie będzie kraju, w którym Konfa będzie mogła wygrać...Guldan pisze: ↑12 czerwca 2024, o 09:31czego nie rozumiesz lewaku?Razorblade pisze: ↑11 czerwca 2024, o 14:52Czyli czekaj... uciekasz na wojne, ale wrócisz jak już inni kraj obronią/przeleją krew bo patriotyzm nie pozwala Ci inaczej, tak?Theeck pisze:Razor - na czas wojny spieprzam dokądkolwiek i czekam aż Tygrysek z Donaldem wsparci Płaszczakiem mi ją wygrają. A potem wracam
Wysłane z mojego RMX3840 przy użyciu Tapatalka