O to toThimGrim pisze:Generalnie trzeba dążyć do parytetów zbrodni. Nie może być tak, że głównie to mężczyźni np. zabijają, a kobiety dobre tylko do garów i chowania dzieci.
Wysłane z mojego RMX3771 przy użyciu Tapatalka
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
O to toThimGrim pisze:Generalnie trzeba dążyć do parytetów zbrodni. Nie może być tak, że głównie to mężczyźni np. zabijają, a kobiety dobre tylko do garów i chowania dzieci.
Theeck pisze:Jeśli chodzi o antyszczepionkowców, to dzisiaj bardziej kompromitujące jest chyba przyznawanie się do bycia szczepionkowcem
nic się nie zmieniło, po prostu nie gadamy o wojnie hybrydowejTurtles pisze: Co sie zmieniło Rooki, że mogę się podpisać pod każdą literą z Twoich postów?
Nie, to po prostu oznacza, że najwyraźniej mamy inne definicje antyszczepionkowca. Ja się odnosiłem do postu Ilu a propos Konfy. Konfa była przeciwna lockdownowi i przymusowi szczepień, więc założyłem, że taka jest definicja. Zatem szczepionkowiec to zwolennik lockdownu i przymusowych szczepień. Przymusowych bo narracja była, że zaszczepieni nie zarażają i nie przenoszą. Co było nieprawdą, a przed KE okazało się, że szczepionki Pfizera nawet nie były testowane na okoliczność nieprzenoszenia. Więc sorry Pq, kulą w płotPquelim pisze:no, to jest przesłanka na to że żyjesz w jakiejś oderwanej od rzeczywistości bańce.Theeck pisze:Jeśli chodzi o antyszczepionkowców, to dzisiaj bardziej kompromitujące jest chyba przyznawanie się do bycia szczepionkowcem
Ale on ma racje. Brauny i spolka od od lat pierdola glupoty o szczepionkach i covid nie ma nic do rzeczy. Podpieli sie pod covida potem robiac sobie glupi PR.Theeck pisze:Człowieku, ale ja piszę tylko o przymusie szczepień covidowych w kontekście Konfy. Weź może coś na uspokojenie (szczepionkę ), bo tracisz zdolność czytania ze zrozumieniem. Nie odpowiadasz na konkretne pytania, insynuujesz i próbujesz obrażać. To charakterystyczne dla osób nie posiadających argumentów na poparcie swoich tez - nie jesteś aby w młodzieżówce jakiejś partii?
Na które niby? I jakie moje się jej doczekały?Theeck pisze:Nie odpowiadasz na konkretne pytania, insynuujesz i próbujesz obrażać.
Theeck pisze:że nie mam pojęcia co Braun wygadywał
Theeck pisze:ja naprawdę nie mam zielonego pojęcia jakie on miał i ma w tej kwestii poglądy
Theeck pisze: ani go nie czytam, ani nie oglądam
Nom.Theeck pisze:Toż to djaboł wcielony wyłania się z tego
W tej kwestii opieram się na relacji posła Liroja Marca. Relację tę oceniam jako wiarygodną, bo wpisuje się w inne wypowiedzi Januszka Korwina Mikkego.Theeck pisze:Ale zastrzeliłeś mnie tym antypolonizmem.
Tak jak pisałem. Cały świat zrobił to samo. Prawica, lewica, liberały, zamordyści, komuniści itd.Theeck pisze:. Póki co to są Twoje przypuszczenia.
Nie chcę obrażać moich bliskich, nie każ mi błagam Pisałem zresztą chyba parę stron temu co myślę o tym.Theeck pisze: Jak nazwiesz ludzi wierzących, że tym razem Tusk dotrzyma obietnic?
Urodziłeś się w Polsce na pewno? Gdzie są wyroki dla kogokolwiek z PiS lub PO za te wszystkie mega afery? Gdzie jest Trybunał Stanu, który w tym wieku nie skazał NIKOGO? Daj Pan spokójTheeck pisze:Czy naprawdę uważasz, że jeżeli byłyby choćby słabiutkie przesłanki do uznania Konfederacji za partię faszystowską, to PiS by tego nie eksploatował?
Radą z bańką dobra, polecam Niechęci nie mam żadnej, już się tego wyzbyłem w temacie polityki. Racjonalny ogląd na sytuację mną tylko kieruje.Theeck pisze:Może spróbuj wyjść trochę ze swojej bańki niechęci do Konfederacji
Po pierwsze znów radzę by niczego nie zakładać Po drugie, to znaczy tylko tyle, że nie czytasz tego co trzeba i nie doczytujesz tego co trzebaTheeck pisze:zakładam, że dużo więcej od Ciebie oglądam, czytam i słucham Konfederatów i naprawdę nie znajduje tych treści, o które wszyscy ich posądzają.
No proszę, do wyliczanki można dodać jeszcze otwarcie mówiących o tym faszystówIluvatar pisze:https://youtu.be/kp2P0trjI2c?si=KTOUxpRMJ8jUyA_L
Dawno mnie nic tak psychicznie nie zmęczyło. Trzeba wyjątkowo często przymykać oko, zasłaniać uszy i zatykać nos by nie mieć z tym problemu. Pocieszam się, że po '45 większość ludzi ma jednak inny odruch.