Mam zupełnie serio pytanie, jak gdzieś jedziesz to używasz atlasów samochodowych?A co do smartfonów... Nie mam, nie używam.
Gry paragrafowe
Re: Gry paragrafowe
#sgk 4 life.
Zawsze można sprawdzić na mapsach google i wydrukować!
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Można też korzystać z Nokii e51, która teoretycznie smartfonem nie jest. Pierwszy telefon z mapami jaki miałem! Po przygodach z atlasem w Pradze, nigdy więcej!
Można też z domu nie wychodzić
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Do kościoła każdy drogę zna, a dalej to nie ma po co, bo Polska najlepszaTurtles pisze:Mam zupełnie serio pytanie, jak gdzieś jedziesz to używasz atlasów samochodowych?A co do smartfonów... Nie mam, nie używam.
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Razorblade
- Mr. Kroper
Nokia e51 to smartphone czystej postaci. Symbian to OS i to na w miare otwartej architekturzeMatthias[Wlkp] pisze:Można też korzystać z Nokii e51, która teoretycznie smartfonem nie jest. Pierwszy telefon z mapami jaki miałem! Po przygodach z atlasem w Pradze, nigdy więcej!
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
-
- czarny
Co do koleżanek mamy - nie, nie chodziło o TAKIE znajomości. Normalne dodanie do znajomych na Facebooku.
Znaczy reklamy o napalonych milfach w mojej okolicy też dostaję, ale to chyba prawie każdy.
Znaczy reklamy o napalonych milfach w mojej okolicy też dostaję, ale to chyba prawie każdy.
Mało jeżdżę samochodem, głównie w zakresie naszego/sąsiedniego powiatu, drogi znam na pamięć. Do pracy jeżdżę transportem publicznym - mam świetne skomunikowanie od domu plus z pracy zniżkę na bilety. A podróżować generalnie nie przepadam.Mam zupełnie serio pytanie, jak gdzieś jedziesz to używasz atlasów samochodowych?
Kurde, wymyśliłeś sobie, że jestem konfederatą i koniecznie chcesz ze mnie zrobić Polaka-katolika? (Cenzura - Zolt) (to mój 66 post, huehue)Do kościoła każdy drogę zna, a dalej to nie ma po co, bo Polska najlepsza
Jak chcesz doczekać 67 posta to hamuj trochę mordę, tu nie budka z piwem.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
No ale Polska faktycznie jest najlepsza. Jak ktoś lubi aktywny wypoczynek to Polska jest zajebista. Na dodatek do Polski z Polski nie trzeba lecieć, więc same plusy.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
-
- czarny
To jak mam przekonać Piotroslava, że nie jestem wielbłądem, tj. chrześcijaninem? Zresztą i tak jestem tu piątym kołem u wozu, więc pewnie wielu postów nie doczekam.Jak chcesz doczekać 67 posta to hamuj trochę mordę, tu nie budka z piwem.
Wybiórcza cenzura! Chrześcijańska mafia! Jak by napisał że chce to samo zrobić z Mahometem to by nie było tematu
-
- czarny
Mahomet nie miał otwartej rany po włóczni. Co prawda, zapewne miał inne otwory ciała, na których można by przeprowadzić stosowne operacje i niewątpliwie należałoby mu się... Ale nie miałoby to aż takiej symboliki jak zbeszczeszczenie jednej z "najświętszych ran chrystusowych".
Możesz spróbować szczęścia z Mahometem. Dawno nikogo nie banowałem.
Co do metod przekonywania ludzi - nie powiem Ci jak masz prowadzić dyskusję, sam mówisz że jesteś dorosły. Powiedziałem Ci jak masz jej nie prowadzić, od tego tu jestem.
Co do metod przekonywania ludzi - nie powiem Ci jak masz prowadzić dyskusję, sam mówisz że jesteś dorosły. Powiedziałem Ci jak masz jej nie prowadzić, od tego tu jestem.
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Aaaanyway
Fascynujące.
Pamiętacie ile to było pieprzenia się ze wszystkim? Kupowanie map miast, dopytywanie sie kazdego jak jedzie ten czy inny tramwaj. Liczenie szpilek w atlasie
Zresztą nawet nie trzeba wyjeżdzać. Ktoś mi daje jakis adres na targówku czy innych bielanach i nie przychodzi mi do głowy pytać się jak mam sie tam dostać. Niezależnie jakim transportem. Fascynujące.
Fascynujące.
Pamiętacie ile to było pieprzenia się ze wszystkim? Kupowanie map miast, dopytywanie sie kazdego jak jedzie ten czy inny tramwaj. Liczenie szpilek w atlasie
Zresztą nawet nie trzeba wyjeżdzać. Ktoś mi daje jakis adres na targówku czy innych bielanach i nie przychodzi mi do głowy pytać się jak mam sie tam dostać. Niezależnie jakim transportem. Fascynujące.
#sgk 4 life.
-
- czarny
Żegnamy niespełnionego twórcę gier paragrafowych. - zolt
Naprawdę niesamowite.
Ej ale Zolcik, nie banuj go, Adeptusie, nie odchodź.
To wszystko co pisze Adeptuś jest szalenie ciekawe
Ej ale Zolcik, nie banuj go, Adeptusie, nie odchodź.
To wszystko co pisze Adeptuś jest szalenie ciekawe
#sgk 4 life.
chwile mnie nie bylo a tu cos sie odjebalo koncertowego widze.
- Counterman
- Waniaaa!
Ktoś próbował na forum dołączyć
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
"errare humanum est" - i nie zapominajcie o tym.
https://blackmonk.pl/1661-choose-cthulh ... nstwa.html
druga ksiazka z serii Choose Cthulhu juz jest w przedsprzedazy. lacznie jest ich szesc, wiec bedzie jeszcze troche zabawy!
druga ksiazka z serii Choose Cthulhu juz jest w przedsprzedazy. lacznie jest ich szesc, wiec bedzie jeszcze troche zabawy!
Widmo nad Innsmouth na pokladzie: https://blackmonk.pl/1708-choose-cthulhu-3.html
zagralem w nie raz i uwazam i uwazam, ze jest najfajniejsze poki co: przede wszystkim nie zginalem przy jakims wczesnym glupim wyborze tylko pogralem dluzsza chwile. moze mialem szczescie a moze jest po prostu zgrabnie napisana.
zagralem w nie raz i uwazam i uwazam, ze jest najfajniejsze poki co: przede wszystkim nie zginalem przy jakims wczesnym glupim wyborze tylko pogralem dluzsza chwile. moze mialem szczescie a moze jest po prostu zgrabnie napisana.