![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
EURO FLEP 2020(1)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Re: EURO FLEP 2020(1)
No nieźle... Lubię oglądać takie historie, chociaż nie wiem, czy wolałbym punkty za mistrzostwo Francji
. Na teraz są chyba tylko 4 osoby, które mają szansę trafić Mistrza i Wice-Mistrza, bo wszystkie lepsze drużyny poza Anglią i Niemcami są po jednej stronie drabinki.
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Dobrze, że zmieniłem typowanie 15 minut przed meczem. Jeszcze bym jakieś punkty zdobył... :p
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
- Razorblade
- Mr. Kroper
Niemcy go home? ![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Co te niemcy?? Moje punkty!!
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
![Obrazek](https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/a4/52/55f1196b3715a_p.jpg?1441864043)
![Obrazek](https://i.imgur.com/tNOeEwQ.jpg)
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
![:cool: :cool:](./images/smilies/8.gif)
- Crowley
Dziś powinni odpaść jedni i drudzy. Usnąłem dwa razy.
About Mankind
About Mankind
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Od 10 meczy punkta nie zdobyłem...
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Proszę![Obrazek](//uploads.tapatalk-cdn.com/20210629/ae6cb5363636dc2b026a1cc4b8d48d92.jpg)
![Obrazek](http://uploads.tapatalk-cdn.com/20210629/ae6cb5363636dc2b026a1cc4b8d48d92.jpg)
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Zodi zgarnia ostatniego Jokera i wskakuje do strefy medalowej! ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
ADZIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ![:diabel: :diabel:](./images/smilies/diabelek.gif)
![:diabel: :diabel:](./images/smilies/diabelek.gif)
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Zodi, Zolt, Skoob! Wasze typy!
KURŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAAAA.
Wytypowałem dopiero w przerwie więc rozumiem, że nie zaliczone to będzie...
Wytypowałem dopiero w przerwie więc rozumiem, że nie zaliczone to będzie...
Ech, bywa
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
ufff... i tak obstawiłem Hiszpanów ![:> :>](./images/smilies/chytry_na.gif)
![:> :>](./images/smilies/chytry_na.gif)
- Crowley
6 punktów biczys!
Czy tam nawet 9.![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Czy tam nawet 9.
About Mankind
About Mankind
- Razorblade
- Mr. Kroper
18Crowley pisze:6 punktów biczys!
Czy tam nawet 9.
![Obrazek](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji14.png)
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Można już typować półfinały!
Krótkie podsumowanie przed półfinałami:
- do zdobycia pozostały maksymalnie 42 punkty (dokładne wyniki) / 28 punktów bez dokładnych wyników, zatem wszyscy poza Top 10 musząnie tylko liczyć na potknięcie liderów, ale także użyć solidnej kryształowej kuli i trafić przynajmniej kilka dokładnych wyników lub trafić co nieco w typowaniach na mistrza, vice itd...
- ... ale z tym to u nas cienko, bo wszyscy stawialiśmy (mniej lub bardziej) na Francję. Aktualnie trzy osoby mogą liczyć na punkty za Majstra, ale po półfinale ta liczba się zmniejszy, gdyż typowaliśmy Hiszpanię i Włochy...
- Z wicemistrzem wyglądamy nieco lepiej - 5 osób jest w grze. Najwięcej osób urządza porażka Anglii w finale.
- Trzecie miejsce - 3 osoby w grze.
- Ostatni typowany przez nas gracz, który ma jakiekolwiek szanse na Złoty but, to Ciro Immobile. Ma on na tą chwilę tylko dwie bramki na koncie i potrzebuje przynajmniej trzech, żeby dogonić Ronaldo i Schicka.
A co słychać w tabeli?
- Top 3 jest granicy jednego nietrafionego meczu
- Zodi na czwartym miejscu jest w granicy dokładnego wyniku za półfinał lub zwykłego trafienia za finał
- Na kolejnych miejscach bardzo ciasno - do środka stawki wpakował się Skoob, dzięki fantastycznej postawie w ostatnich meczach
- W ćwierćfinałach dominowali Razor i Crowley, którzy wywalczyli aż 30 puntów w tych meczach.
- Na końcu tabeli osobiście dotrzymuję towarzystwa Voo. Pudło jest dla nas możliwe tylko matematycznie.
Krótkie podsumowanie przed półfinałami:
- do zdobycia pozostały maksymalnie 42 punkty (dokładne wyniki) / 28 punktów bez dokładnych wyników, zatem wszyscy poza Top 10 musząnie tylko liczyć na potknięcie liderów, ale także użyć solidnej kryształowej kuli i trafić przynajmniej kilka dokładnych wyników lub trafić co nieco w typowaniach na mistrza, vice itd...
- ... ale z tym to u nas cienko, bo wszyscy stawialiśmy (mniej lub bardziej) na Francję. Aktualnie trzy osoby mogą liczyć na punkty za Majstra, ale po półfinale ta liczba się zmniejszy, gdyż typowaliśmy Hiszpanię i Włochy...
- Z wicemistrzem wyglądamy nieco lepiej - 5 osób jest w grze. Najwięcej osób urządza porażka Anglii w finale.
- Trzecie miejsce - 3 osoby w grze.
- Ostatni typowany przez nas gracz, który ma jakiekolwiek szanse na Złoty but, to Ciro Immobile. Ma on na tą chwilę tylko dwie bramki na koncie i potrzebuje przynajmniej trzech, żeby dogonić Ronaldo i Schicka.
A co słychać w tabeli?
- Top 3 jest granicy jednego nietrafionego meczu
- Zodi na czwartym miejscu jest w granicy dokładnego wyniku za półfinał lub zwykłego trafienia za finał
- Na kolejnych miejscach bardzo ciasno - do środka stawki wpakował się Skoob, dzięki fantastycznej postawie w ostatnich meczach
- W ćwierćfinałach dominowali Razor i Crowley, którzy wywalczyli aż 30 puntów w tych meczach.
- Na końcu tabeli osobiście dotrzymuję towarzystwa Voo. Pudło jest dla nas możliwe tylko matematycznie.
No i Morata, no i cześć, no i ch.j... ![:( :(](./images/smilies/22.gif)
![:( :(](./images/smilies/22.gif)
- Crowley
Morata i Olmo to są asy. Ile oni spieprzyli okazji...
About Mankind
About Mankind
Brawo Ja!
Półfinały - 0 punktów![:/ :/](./images/smilies/17.gif)
Półfinały - 0 punktów
![:/ :/](./images/smilies/17.gif)
- Crowley
Ja też. Ale to dlatego, że liczymy wyniki po 90 minutach. Inaczej miałbym dziś komplet.
About Mankind
About Mankind
- Razorblade
- Mr. Kroper
Bylo nas 3...Crowley pisze:Ja też. Ale to dlatego, że liczymy wyniki po 90 minutach. Inaczej miałbym dziś komplet.
![Obrazek](http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji28.png)
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Ostatni mecz do wytypowania! Co za emocje!
Zgodnie z zapowiedzią, drużyna która dostała mniejszy wpierdol w półfinale jest Hiszpania, bo doprowadzili do karnych. Jakby ktoś się kłócił, też wygrali ostatnie spotkanie z Danią, więc jak by nie patrzeć, zasłużyli na trzecie miejsce. Ilość osób, która obstawiała Hiszpanów na tej pozycji: 0! Brawo my!
W finale na pewno ktoś trafi, bo mamy 1x Włochów na drugim miejscu i 2x na fotelu mistrza. Do tego mamy 3x Anglików na drugim miejscu. Od razu zdradzę, że nikt nie obstawił kombinacji Włochy/Anglia, więc na pewno nie będzie jakiegoś mega-powrotu z dna tabeli.
Czego można się spodziewać? Połowa z nas obstawiła porażkę Polski w fazie grupowej za 2 pkt, a także 6 osób trafiło gówniane jokery za kilka punktów. Razem z dobrym mistrzem może się komuś wahnąć mniej więcej o 20 punktów w najlepszym wypadku. Prawie każdemu chyba coś wpadnie, więc może ktoś odrobi jakieś 10-15 punktów, jak poprawnie trafi mistrza. Czyli matematycznie wszyscy są wciąż w grze!
Jak wszyscy wiedzą, takie numery to tylko w Erze - realistycznie mamy Top 6 głównych kandydatów do trofeum, w granicy 18 punktów za dokładny wynik. Jeśli różnicę zrobi tylko ten drugi, to zawodników jest 4. Także odpalajcie kalkulatory - liczcie te dokładne wyniki! To jest to, co może zrobić różnicę!
W tym miejscu mogę przyznać nagrodę Złotego kalkulatora dla pquelima za trafienie największej liczby dokładnych wyników! Aż 10! Wyrównał on w ten sposób nasz rekord z poprzedniego FLEP-a, ale tutaj meczy było mniej, więc rekord zostaje uznany! Pq ma szansę go wyśrubować trafiając dokładnie finał!
No to jedziemy panowie!
![Obrazek](https://thumbs.dreamstime.com/b/close-up-golden-calculator-small-blank-notepad-pen-orange-surface-notepad-closed-out-focus-close-139468787.jpg)
Zgodnie z zapowiedzią, drużyna która dostała mniejszy wpierdol w półfinale jest Hiszpania, bo doprowadzili do karnych. Jakby ktoś się kłócił, też wygrali ostatnie spotkanie z Danią, więc jak by nie patrzeć, zasłużyli na trzecie miejsce. Ilość osób, która obstawiała Hiszpanów na tej pozycji: 0! Brawo my!
![lol2 :lol2:](./images/smilies/5.gif)
W finale na pewno ktoś trafi, bo mamy 1x Włochów na drugim miejscu i 2x na fotelu mistrza. Do tego mamy 3x Anglików na drugim miejscu. Od razu zdradzę, że nikt nie obstawił kombinacji Włochy/Anglia, więc na pewno nie będzie jakiegoś mega-powrotu z dna tabeli.
Czego można się spodziewać? Połowa z nas obstawiła porażkę Polski w fazie grupowej za 2 pkt, a także 6 osób trafiło gówniane jokery za kilka punktów. Razem z dobrym mistrzem może się komuś wahnąć mniej więcej o 20 punktów w najlepszym wypadku. Prawie każdemu chyba coś wpadnie, więc może ktoś odrobi jakieś 10-15 punktów, jak poprawnie trafi mistrza. Czyli matematycznie wszyscy są wciąż w grze!
Jak wszyscy wiedzą, takie numery to tylko w Erze - realistycznie mamy Top 6 głównych kandydatów do trofeum, w granicy 18 punktów za dokładny wynik. Jeśli różnicę zrobi tylko ten drugi, to zawodników jest 4. Także odpalajcie kalkulatory - liczcie te dokładne wyniki! To jest to, co może zrobić różnicę!
W tym miejscu mogę przyznać nagrodę Złotego kalkulatora dla pquelima za trafienie największej liczby dokładnych wyników! Aż 10! Wyrównał on w ten sposób nasz rekord z poprzedniego FLEP-a, ale tutaj meczy było mniej, więc rekord zostaje uznany! Pq ma szansę go wyśrubować trafiając dokładnie finał!
No to jedziemy panowie!
![Obrazek](https://thumbs.dreamstime.com/b/close-up-golden-calculator-small-blank-notepad-pen-orange-surface-notepad-closed-out-focus-close-139468787.jpg)
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Konsekwentnie grzeję tyły ale wciąż mam cichą nadzieję, że na finiszu dopadnę Matthiasa ![:D :D](./images/smilies/3.gif)
![Obrazek](https://images90.fotosik.pl/66/9ea92c55e583afc6.jpg)
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Crowley
Co myślicie o tym, żeby w kolejnej edycji lekko zmodyfikować zasady typowania podium i zrobić to dopiero po fazie grupowej? Zawsze jest wtedy chwilą przerwy, więc byłby czas. Chodzi o to, że typowanie mistrza przed rozpoczęciem turnieju to kompletne wróżenie z fusów, a tak można by się podeprzeć wynikami i układem drabinki.
No i proszę o rozważenie zmniejszenia nieco liczby punktów do zdobycia za ostatnie mecze.
A w ogóle to ładnie proszę mnie wyprzedzać. I tak będę w plecy właśnie za typowanie podium.![:maruda: :maruda:](./images/smilies/16.gif)
No i proszę o rozważenie zmniejszenia nieco liczby punktów do zdobycia za ostatnie mecze.
A w ogóle to ładnie proszę mnie wyprzedzać. I tak będę w plecy właśnie za typowanie podium.
![:maruda: :maruda:](./images/smilies/16.gif)
About Mankind
About Mankind
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Myślę, że następny FLEP zrobimy na mistrzostwa świata za rok, także mamy czas ogarnąć zmiany.
Kilka tematów, które mam na myśli:
- Czy będzie fajnie, jak wszystkie mecze będą równo? W naszym przypadku, PQ już w półfinałach by świętował wygraną. Chyba tak samo byłoby w poprzednim FLEPie.
- Co jest kluczowym elementem tej gry? Gdzie ma wyjść prawdziwy skill?
- Czy to jest po prostu gra losowa? A jeśli jest, jaki najbardziej skrajny przypadek "powrotu z ogona" jest akceptowalny?
- Czy dalej chcemy mieć część punktów ukrytą, żeby dopiero w finale było wiadomo, kto wygrał?
Po finale sobie jeszcze porozmawiamy, jak wypadło porównanie z Buko-FLEPem, który IMHO rozwiązuje sporo z powyższych dylematów, nagradza odważniejsze typowania i do tego jest w miarę prosty i przejrzysty. Nie jest bez wad, ale oferuje inne podejście. Póki co podoba mi się to, że Ci, którzy lepiej typowali na przekroju całej gry, mają do dyspozycji więcej narzędzi na koniec - mają te narzędzia, ale jak przewalą, to wciąż mogą przegrać.
Kilka tematów, które mam na myśli:
- Czy będzie fajnie, jak wszystkie mecze będą równo? W naszym przypadku, PQ już w półfinałach by świętował wygraną. Chyba tak samo byłoby w poprzednim FLEPie.
- Czy to jest po prostu gra losowa? A jeśli jest, jaki najbardziej skrajny przypadek "powrotu z ogona" jest akceptowalny?
- Czy dalej chcemy mieć część punktów ukrytą, żeby dopiero w finale było wiadomo, kto wygrał?
Po finale sobie jeszcze porozmawiamy, jak wypadło porównanie z Buko-FLEPem, który IMHO rozwiązuje sporo z powyższych dylematów, nagradza odważniejsze typowania i do tego jest w miarę prosty i przejrzysty. Nie jest bez wad, ale oferuje inne podejście. Póki co podoba mi się to, że Ci, którzy lepiej typowali na przekroju całej gry, mają do dyspozycji więcej narzędzi na koniec - mają te narzędzia, ale jak przewalą, to wciąż mogą przegrać.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
1. I bardzo dobrze. Obstawiamy mecze. Jesli pq obstawia najlepiej, to niech wygrywa i na etapie fazy grupowej.Matthias[Wlkp] pisze::
2. Ja strzelam na czuja. Jak ktoś siedzi i analizuje kursy u czterech bukmaherów, to jego sprawa. To zabawa forumowa i tyle.
- Crowley
Nie. Na pewno nie po równo. Zmniejszyłbym bonusy za dokładny wynik. Może 3/4/5/6 zamiast 4/6/8/12.Matthias pisze:Czy będzie fajnie, jak wszystkie mecze będą równo? W naszym przypadku, PQ już w półfinałach by świętował wygraną. Chyba tak samo byłoby w poprzednim FLEPie.
Nie powinno być tak, że na dwie-trzy kolejki przed końcem zagwarantuje sobie wygraną (chyba że typował bezbłędnie, to w sumie czemu nie?), ani żeby na po 1/8 ktoś nie miał nawet matematycznych szans na wygraną. Ale z drugiej strony niech ten, kto typuje solidnie przez całą fazę grupowa nie stracił całej przewagi na trzech ostatnich meczach. Generalnie jest ok i potrzebujemy ewolucji, a nie rewolucji.Matthias pisze:Czy to jest po prostu gra losowa? A jeśli jest, jaki najbardziej skrajny przypadek "powrotu z ogona" jest akceptowalny?
Tak, ale ja bym wolał, żeby było ich niewiele i tak jak pisałem wcześniej, żeby na przykład zwycięzców typować po fazie pucharowej. Mogłyby być dwie takie rundy bonusów. Część typowana na starcie, np. gówniany joker, awans Polaków, może jeszcze np. w której grupie padnie najwięcej/najmniej goli, król strzelców, a część po fazie grupowej - typowanie podium, albo drużyny, która straci najmniej goli. I te loteryjne punktowałbym oszczędnie - za 1-3 punktów. Tak, żeby coś zmieniły, ale żeby nie było tak, że na koniec ktoś odrobi naście punktów bo mu wszedł gówniany joker.Matthias pisze: Czy dalej chcemy mieć część punktów ukrytą, żeby dopiero w finale było wiadomo, kto wygrał?
Tak ja bym to widział.
About Mankind
About Mankind
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Po prostu wyniki indywidualne trzeba zrobic tajne do samego konca
- Crowley
Jeśli teraz nie wygram, to ja nie wiem. :p
About Mankind
About Mankind
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Tabela zaktualizowana za wszystko oprócz mistrza i wice
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Apropis uwag Crowleya - dokładny wynik w finale dźwignął mnie o 10 miejsc w tabeli (piszę to przed końcem meczu). Fajnie ale chyba faza pucharowa nie powinna być aż tak promowana. Progres punktowy powinien być mniejszy. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń do organizacji ![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Aha - nadal tradycyjny FLEP podoba mi się bardziej od buko-flepa![:) :)](./images/smilies/1.gif)
![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Aha - nadal tradycyjny FLEP podoba mi się bardziej od buko-flepa
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Voo pisze:faza pucharowa nie powinna być aż tak promowana
w ogóle nie powinna byc imho promowana. co najwyzej wieksza iloscia strzelcow/jokerów, ale punktacja za DW i TT powinna być taka sama.
Dziękuję za wspólną zabawę, obroniłem tytuł i już teraz oficjalnie przechodzę na emeryturę. pisałem już ostatnim razem, że typowanie wyniku zabiera mi przyjemność z emocjonowania się sportem. Toteż na ten moment mam dość, czas ustąpić miejsca młodszym mniej nasyconym
![:P :P](./images/smilies/7.gif)
A może to luksus, żyć tylko pięć lat?
since 22/4/2003
since 22/4/2003
- Crowley
Nie no serio? 3 miejsce? Prowadząc po półfinałach i z dokładnie wytypowanym finale?
Drugi raz z rzędu takie oszustwo, ale tym razem to już nie jest śmieszne.
![:( :(](./images/smilies/22.gif)
About Mankind
About Mankind
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Teraz to już nie wiem, czy ty na serio, czy nie... Nie rozumiem, dlaczego czujesz się poszkodowany, skoro obiektywnie PQ prowadzi z Tobą we wszystkich aspektach poza trafionymi wynikami, gdzie macie remis...Crowley pisze:Nie no serio? 3 miejsce? Prowadząc po półfinałach i z dokładnie wytypowanym finale?Drugi raz z rzędu takie oszustwo, ale tym razem to już nie jest śmieszne.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... d=65526021
Tutaj jest link do master-arkusza, gdzie każdy może sobie zobaczyć zbiorczo arkusze wszystkich, zobaczyć, kto gdzie i za co dostał punkty. Jak ktoś chce przeprowadzić śledztwo - zapraszam. Wszystko jest czarno na białym.
Jakbyście chcieli też zrobić symulację, jakie byłyby wyniki, gdyby punktacja była inna - też mogę to zrobić. Bez problemu mogę zmienić punkty za mecz/DW, albo zmniejszyć punkty za mistrza i wice. Np. punktacja Crowleya z połową punktów za mistrza i wice:
Kod: Zaznacz cały
Pquelim 95
Hat 88
Crowley 84
Razorblade 83
Zodi 74
Piotroslav 70
Voo 68
Cherryy 63
Ptaszor 63
MajinFox 60
SithFrog 60
Skoob 58
Zolt 57
Matthias 54
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Było fajnie! Dzięki za zabawę! Organizacja super a detale można dogadać przed następną edycją. Na pewno jestem za wysoko jak na poziom mojego typowania bo ludzie za mną mają więcej trafionych wyników.
Dzięki Matt za czas i staranie![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Lepiej też nie "ustępujcie miejsca" bo nie wiem czy zauważyliście ale nie ma komu![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Dzięki Matt za czas i staranie
Lepiej też nie "ustępujcie miejsca" bo nie wiem czy zauważyliście ale nie ma komu
Dziękuję bardzo za zaproszenie Matthiasowi. Poprzedni flep i pierwsze miejsce to dzieło przypadku, co potwierdza 10.w tej edycji. Ile nie byłoby tu uwag do gry, uwielbiam tę formę zabawy:D. Trzymajcie się i do zobaczenia za rok!
UWAGA!!! WAŻNE
Właśnie nabiłem sobie kolejnego posta, proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Dziękuję.
http://majinfox.blogspot.com/
http://przegralem-zycie.blogspot.com/
Właśnie nabiłem sobie kolejnego posta, proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy. Dziękuję.
http://majinfox.blogspot.com/
http://przegralem-zycie.blogspot.com/
Dzięki za super zabawę i duże emocje na tym nieprzewidywalnym turnieju. Szacun Matthias za organizację ![:) :)](./images/smilies/1.gif)
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Miejsce na pudle, jestem bardzo zadowolony. Organizacja jak zwykle wzorowa, bawiłem się świetnie.
No i był powód żeby znowu zaglądać na forum![:) :)](./images/smilies/1.gif)
No i był powód żeby znowu zaglądać na forum
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Dzięki. Widziałem chyba dwa mecze w tym euro...
Dobrze żarło, na końcu trochę zdechło....
Ale dziękuję za zabawę i do zobaczenia w Katarze![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Ale dziękuję za zabawę i do zobaczenia w Katarze
- Razorblade
- Mr. Kroper
+1Zolt pisze:Dzięki za super zabawę i duże emocje na tym nieprzewidywalnym turnieju. Szacun Matthias za organizację
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Pewnie widzieliście wiele razy, ale pasuje na mema tutaj jak nic:
1. FLEP-owicze: Typują Ciro Immobile na króla strzelców
2. Ciro Immobile: https://www.youtube.com/watch?v=owifumv ... thanrandy4
1. FLEP-owicze: Typują Ciro Immobile na króla strzelców
2. Ciro Immobile: https://www.youtube.com/watch?v=owifumv ... thanrandy4
Dołączam się.Razorblade pisze:+1Zolt pisze:Dzięki za super zabawę i duże emocje na tym nieprzewidywalnym turnieju. Szacun Matthias za organizację
Dzięki za organizację! Jak coś to na mundialowego flepa też się piszę ![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
11.XI.2006
Ależ się wyjebałem po fazie grupowej. Ale i tak się dobrze bawiłem, obserwując jak osuwam się w tabeli.
Since 2001.