O k..., ludzki panprzymykałem nawet oko na głosowanie na PiS i bycie bardzo zaangażowanym katolikiem
Co do reszty, to mam takich samych ancymonów. Przestałem się po prostu nimi przejmować.
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
O k..., ludzki panprzymykałem nawet oko na głosowanie na PiS i bycie bardzo zaangażowanym katolikiem
No litości, ważne jest kogo się poznało, a nie gdzie.Piccolo pisze:"poznałem żonę na obozie katolickim"
ThimGrim pisze:Restart Windowsa po instalacji.
cos takiego to by wymagalo hard reseta defibratoremDogy pisze:Bardziej taki ludzki bluescreen
Z jednej strony śmieszne, a z drugiej nieśmieszne.Crowley pisze:Zachipowany! Po powrocie do domu od razu zaktualizował mi się Windows, dostałem zniżkę na Gamepassa i zamówiłem XBoxa, ale poza bólem w okolicy wkłucia (jakbym miał tam siniaka), nie widzę żadnych skutków ubocznych. Bill milczy.
Zapisz zonena 5.07 i 26.10Matthias[Wlkp] pisze:No to zapisałem się na osobiste LTE od Chajzera - pierwsza dawka - 13.06, druga dawka 03.10.
Dla znajomych Zenka. Albo Zeneca.Matthias pisze:Jakiego znowu Zenona???
Przeciez to (reinfekcja) bylo oczywiste.DaeL pisze:Ciekawostka. Mój wujek na początku roku przechodził Covid. Nie jakoś strasznie, no ale też nie bezobjawowo. Spędził nawet trochę czasu w szpitalu na obserwacji, bo zasłabł podczas wizyty u lekarza. Test potwierdził, że to Covid. No, ale minęło pół roku, wczoraj miał wylatywać na wakacje, zrobił sobie test i... znów ma wirusa. Wczoraj jeszcze objawów nie było, ale dziś go zaczyna rozkładać. Czyli reinfekcja po 6-7 miesiącach od normalnego przejścia choroby.
Tak z ciekawości: wujek nie zdążył się zaszczepić po przechorowaniu?DaeL pisze:Ciekawostka. Mój wujek na początku roku przechodził Covid. Nie jakoś strasznie, no ale też nie bezobjawowo. Spędził nawet trochę czasu w szpitalu na obserwacji, bo zasłabł podczas wizyty u lekarza. Test potwierdził, że to Covid. No, ale minęło pół roku, wczoraj miał wylatywać na wakacje, zrobił sobie test i... znów ma wirusa. Wczoraj jeszcze objawów nie było, ale dziś go zaczyna rozkładać. Czyli reinfekcja po 6-7 miesiącach od normalnego przejścia choroby.
Wiesz co, nawet się nie pytałem, bo już sama reinfekcja po przechorowaniu wydawała mi się dość nieprawdopodobna. Ale przypuszczam, że się szczepił, bo po pierwszym przejściu choroby opowiadał, że przyjemne to nie jest i ze zwykłą grypką ma mało wspólnego.Gregor pisze:Tak z ciekawości: wujek nie zdążył się zaszczepić po przechorowaniu?
Po co pytasz, skoro już wiesz [SADZAC PO TRESCI W NAWIASIE]?Theeck pisze:Co Wy na to?
+1Matthias[Wlkp] pisze:Jakby rzeczywiście 20 mln Polaków przeszło przez Covid, to bym się z tym zgodził. Oficjalne dane mówią o 3 mln, także nie wiem, skąd im się nagle wzięło aż tyle.
Od początku pandemii szacuje się, że na 1 przypadek wykryty przypada od 5 do 10 bezobjawowych albo nisko objawowych (niezgłoszonych), stąd taki wynik.Matthias[Wlkp] pisze:Jakby rzeczywiście 20 mln Polaków przeszło przez Covid, to bym się z tym zgodził. Oficjalne dane mówią o 3 mln, także nie wiem, skąd im się nagle wzięło aż tyle.
Bo czekam aż złożysz publiczną samokrytykęTurtles pisze:Po co pytasz, skoro już wiesz [SADZAC PO TRESCI W NAWIASIE]?