Szczena z Chłopaków do wzięcia czyli niepełnosprawny intelektualnie i ruchowo damski bokser; Psychotrop czyli ktoś kto nie mam pojęcia kim jest poza tym, że ponoć siedział za próbę morderstwa; Tomasz Chic czyli były chyba gangus, którego obecnym hobby jest bycie non stop nafuranym i bieganie w takim stanie po Warszawie; Król Syntholu czyli inwalida z wyboru; Antykonfident czyli 1 z chyba 1000 internetowych rozkminiaczy, w wolnych chwilach miłośnik szklarni...To niektóre kilka z gwiazd gali VIP MMA2.... I sama konferencja z tego czegoś ma ponad 100 wyświetleń w kilka dni....
I to coś jest w usłudze PPV i pewnie zarobi sporą kasę...
Co najgorsze w tym wszystkim ?
.
.
.
Sam to śledzę!
Counterman pisze:zodi... o czym Ty opowiadasz w ogóle?
VIP MMA2! Przy "federacji" Najmana Fame MMA wygląda niemalże jak UFC Czlowiekowi wydaje się,że widzial już dno a tu się okazuje,że jeszcze nic tak naprawdę nie widział.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
To jest przerażające ze ktoś to ogląda, mój kolega trenuje na siłce gdzie przygotowują się te "osoby" do "walki" i mówi że np. taki lachociąg Linkiewicz dostaje za walkę 300k pln - i to jest m.in. TWOJA WINA ZODI
Hola hola! Pisząc "śledzę" miałem na myśli bezpłatne materiały jutubowe - za samą "galę" nie zapłacę ni grosza!
Samo śledzenie to już jest mój upadek ale wciąż nie na samo dno
Hola hola! Pisząc "śledzę" miałem na myśli bezpłatne materiały jutubowe - za samą "galę" nie zapłacę ni grosza!
Samo śledzenie to już jest mój upadek ale wciąż nie na samo dno
Nie ma darmowych lunchy!
Klikasz, oglądasz, promujesz dalej - > nabijasz im kabze
No niestety, takie czasy. Ostatnio stwierdziłem, że będę starał się unikać klikania w wiadomości i posty (nie mówię tu o forum, tylko fejsbuki i ogólnie) dotyczące kuriozów typu Fame MMA, reality showów, twitterowych gównoburz, itp. Nie żebym się tym interesował, ale jak gdzieś się przewija, to co jakiś czas klikałem, żeby się utwierdzić w przekonaniu, że jest źle. Tylko właśnie takie klikanie przypadkowych ludzi nabija odsłony i nakręca spiralę zdebilenia, więc postanowiłem nie dokładać swojej cegiełki do tego wszystkiego.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]