1. Redaktorem naczelnym FSGK jest DaeL. Oznacza to, ze on jest glownym odpowiedzialnym za jakosc tekstow, ich ilosc, terminy itp.
2. Wydawca FSGK jest LLothar, czyli ja. Sprawuje piecze nad ogolnym dzialaniem strony, technikaliami itp. Staram sie, aby DaeL mial narzedzia, ktore sa mu potrzebne dla jego dzialki. Robie takze za skarbnika i statystyka.
3. Redakcja to osoby ktore napisaly pewna minimalna ilosc tekstow i maja w planie pisac regularnie.
4. Wspolpracownikiem sa ludzie, ktorzy pisza teksty, ale jest ich tylko kilka. Sa to tez ludzie od Social Media
Role te nie sa specjalnie sztywne. Nadal wyznajemy zasade, ze sila glosu zalezy od stopnia zaangazowania w dzialanie portalu w dana dziedzine. Tak wiec np. jak Larofan zarzadza Facebookiem i stawial nowy wystroj strony to ma spora dowolnosc w modyfikacji tych elementow. Ja nie bede edytowac Szalonych Teorii tak jak DaeL nie bedzie zmieniac dostawcy hostingu.
Jak ktos chce miec wiekszy wplyw na FSGK to drzwi zawsze stoja otworem. Jeden tekst regularnie co 2 tygodnie automatycznie wprowadza Cie w najwezszy krag decyzyjny
![:cool: :cool:](./images/smilies/8.gif)
Jak zawsze jestem otwarty na wszelakie komentarze.