![:) :)](./images/smilies/1.gif)
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Zolt pisze:Gratz!
Pewnie właśnie podpisują papiery rozwodowePIOTROSLAV pisze:I jak?
I dobrze, czemu mają mieć lepiej niż my!Crowley pisze:Ludzie to się jednak nie uczą na błędach innych.
Słyszałem to ostatnimi czasy jakieś 67 razyCounterman pisze:I dobrze, czemu mają mieć lepiej niż my!Crowley pisze:Ludzie to się jednak nie uczą na błędach innych.
Ekhm... Chyba TyPquelim pisze:voo Ty stary pierniku, a jakbys nie miał rodziny tobys narzekał że nie masz i zycie jest bez sensu.
Ja bym to wykorzystał, żeby mieć pretekst, żeby nie robić wesela bez obrażania połowy rodziny. Win-win.Pquelim pisze:nie wiem jak u Was, ale ja nie mogąc zagwarantowac bezpieczenstwa gosci weselmych, po prostu nie potrafiłbym tego zrobić.
Crowley pisze:Ja bym to wykorzystał, żeby mieć pretekst, żeby nie robić wesela bez obrażania połowy rodziny. Win-win.Pquelim pisze:nie wiem jak u Was, ale ja nie mogąc zagwarantowac bezpieczenstwa gosci weselmych, po prostu nie potrafiłbym tego zrobić.
Niestety bezsenność. A może jedyna wolna chwila dla siebie. Nadaję spod LondynuMatthias[Wlkp] pisze:Albo cierpisz na bezsenność, albo nadajesz z mojej strony atlantyku... To jak jest?
No patrz, Matt nadaje z samego Londynuistredd pisze:Niestety bezsenność. A może jedyna wolna chwila dla siebie. Nadaję spod LondynuMatthias[Wlkp] pisze:Albo cierpisz na bezsenność, albo nadajesz z mojej strony atlantyku... To jak jest?
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
No to ja odwrotnie, 32 lata, od 4 lat w związku, dwa lata po slubie, przedtem różne przygody - okresy bycia samemu, w innych związkach, imprezy wyjazdy itd. I wg mnie to o tyle lepsze, że a. nie mam poczucia FOMO, nic mnie nie ominęłoistredd pisze:Ja Wam powiem, jestem 18 lat w związku, 14 formalnie. Kocham żonę, mam świetną dwójkę dzieci, w zasadzie całe życie razem, bo moja żona była też pierwszą dziewczyną. Ale, no właśnie coś powoduje, że człowiek gdzieś tam myśli dlaczego nie poznałem kogoś też innego, dlaczego wszystko stało się za pierwszym razem. Wiecie, mam 35 lat, pierwszy raz wypaliłem trawę dosłownie rok temu i chyba niczego tak nie żałuję, że nie zrobiłem tego wcześniej?
Sent from my Nokia 8.1 using Tapatalk
https://getyarn.io/yarn-clip/83a0b258-d ... 4a059c8857Halaster pisze:W sensie na tych Woodstockach szalales sypiając z innymi kobietami?bo to głównie o to chyba się rozchodzi
Dobrze, zaakceptowalibyśmy również "you can't prove that's the governor's semen."Turtles pisze:https://getyarn.io/yarn-clip/83a0b258-d ... 4a059c8857Halaster pisze:W sensie na tych Woodstockach szalales sypiając z innymi kobietami?bo to głównie o to chyba się rozchodzi
Zawsze wszystkie tematy i rozmowy sprowadzam do seksu. Żona twierdzi że jestem niewyżytym zbokiemCherryy pisze:No dobra, nie wiedziałem, że sprowadzamy temat li tylko do przygodnego seksu.
Tej, bądź bardziej precyzyjny! Gdzie, kto, jak?Voo pisze:Fajne gównoburze rozpętują się na głównejLudzie potrafią sobie skoczyć do gardeł nawet pod recenzjami jakichś gniotów z Netflixa
Kaman. 100-200 tysięcy wyświetleń miesiąc w miesiąc (a bywało już w okolicach 400 tysięcy). Główna to teraz miejsce, które odwiedzają wszystkie popularne dzieciaki.Sobies pisze:To ktoś w ogóle wchodzi tutaj na główną? Nie widzę powodu...
Sobieś jest zbyt oryginalny i hipsterski, żeby wchodzić tam gdzie inne popularne dzieciaki. Poza tym do lektury na głównej nie da się pić Dębowego Mocnego.DaeL pisze:Kaman. 100-200 tysięcy wyświetleń miesiąc w miesiąc (a bywało już w okolicach 400 tysięcy). Główna to teraz miejsce, które odwiedzają wszystkie popularne dzieciaki.Sobies pisze:To ktoś w ogóle wchodzi tutaj na główną? Nie widzę powodu...