Heroes of might & magic 3
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Re: Heroes of might & magic 3
Nie. W czwórce jak masz kopalnie, jak masz wiatraki, jak masz inne pierdoły, to się na bieżąco dodawały zasoby. A potworki przyrastają co dzień, a nie w każdy poniedziałek...
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Do tego jeszcze nie potrzebowałeś Hirołsa, żeby wojska między zamkami przemieszczać. HoMM 4 jest de best!
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
- PIOTROSLAV
- Parmezan
I kampanie są świetne - bardzo dobrze napisane historie.
Ma kilka wad. Bohaterowie na wysokich poziomach są przekokszeni. W jednej z kampanii w zasadzie gra się jedną armią złożoną z samych bohaterów - trochę to głupawe jak pięciu gości wyrzynaja całą populację w krainie - ale poza tym naprawdę dobra gra. Brakuje mi tylko kilku ścieżek muzycznych z trójki.
Ma kilka wad. Bohaterowie na wysokich poziomach są przekokszeni. W jednej z kampanii w zasadzie gra się jedną armią złożoną z samych bohaterów - trochę to głupawe jak pięciu gości wyrzynaja całą populację w krainie - ale poza tym naprawdę dobra gra. Brakuje mi tylko kilku ścieżek muzycznych z trójki.
Lepiej bym tego nie ujął.Crowley pisze:
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Do wad bym dodał też problem z balansem niektórych stworów. Np. Wampiry (lvl3) są imho lepsze niż niektóre stwory lvl 4 i jak Ci automat wygeneruje takich delikwentów gdzieś na mapie, gdzie powinieneś się łatwo dostać, to może być potem ciężko...PIOTROSLAV pisze:I kampanie są świetne - bardzo dobrze napisane historie.
-
- czarny
To version 1.6.0 to jest jakiś mod? Bo widzę na screenie sporo rzeczy, których nie znam
To wersja HoTy, juz jest kolejna a wszyscy czekamy na nowy zamek
#sgk 4 life.
- PIOTROSLAV
- Parmezan
byłem na koncercie...
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
Słuchałbym!
All the good in the world
About Mankind
About Mankind
Jaki ma być nowy? Mi się ten piracki nie podoba
Ten też raczej Ci nie podejdzie
Ma byc Factory w stylu westernowo/postapo z tego co rozumiem
https://www.youtube.com/watch?v=UnsprGGgSYw
Ma byc Factory w stylu westernowo/postapo z tego co rozumiem
https://www.youtube.com/watch?v=UnsprGGgSYw
#sgk 4 life.
Co to za turniej?
Ja Wam powiem że wprowadzenie trzech zmian w HOTA całkowicie zrewolucjonizowało moje podejście do Hirołsow jako idealnej gry pod multi online:
1. Lobby
2. Szybka auto walka dla chętnych
3. Tury symultaniczne
Dzięki tym usprawnieniom od początku kwarantanny rozegrałem z kumplami już ponad 10 partii i gra się super, oczywiście wciąż panuje zasada im mniej graczy tym lepiej - po pierwszym spotkaniu wyłączają się tury symultaniczne i tempo bardzo siada.
Dowód - rozgrywka na dwóch, mapa XL z podziemiami, czas trwania nieco ponad 3h
Żeby jeszcze moja żona była bardziej wyrozumiała..
Ja Wam powiem że wprowadzenie trzech zmian w HOTA całkowicie zrewolucjonizowało moje podejście do Hirołsow jako idealnej gry pod multi online:
1. Lobby
2. Szybka auto walka dla chętnych
3. Tury symultaniczne
Dzięki tym usprawnieniom od początku kwarantanny rozegrałem z kumplami już ponad 10 partii i gra się super, oczywiście wciąż panuje zasada im mniej graczy tym lepiej - po pierwszym spotkaniu wyłączają się tury symultaniczne i tempo bardzo siada.
Dowód - rozgrywka na dwóch, mapa XL z podziemiami, czas trwania nieco ponad 3h
Żeby jeszcze moja żona była bardziej wyrozumiała..
najwiekszy i chyba najglosniejszy turniej w polsce - mistrzostwa polski xD https://mistrzostwa.heroes.net.pl/home
Wow gratulacje!
Dobra dobra, napisz kiedy breakujesz?
Żeby nie było ja nigdy nie grałem w multi, ale jakieś streamy czasem lubię obejrzeć
Żeby nie było ja nigdy nie grałem w multi, ale jakieś streamy czasem lubię obejrzeć
#sgk 4 life.
kiedy breakuje? otoz... nigdy. nie grywam tego najpopularniejszego i najprostszego szablonu, tak bardzo uzaleznionego od rng, gdzie liczy sie tylko tempo, tempo i jeszcze raz tempo, pozbawionego wielu aspektów gry lategame'u, którego doświadczyc można na chociazby h3dm1 i szablonach rozmiaru XL+U. na szczescie pula map jest wystarczajaco roznorodna, by tego nie grac natomiast ogladanie, jak robi to ktos inny, to co innego... fajnie jest zobaczyc jak jakis pros pokroju szopy czy dawidu zmagaja sie z trudna mapa i tworza niewiarygodne wrecz, idealne chainy ahh tury boga, cos pieknego xd
apropos szopy, dawida i tegoz szablonu. w sobote o 16 na h3.gg na twitchu odbedzie sie showmatch z ich udzialem. 2 polskich prosów vs 2 rosyjskich. bedzie sie dzialo ;D
apropos szopy, dawida i tegoz szablonu. w sobote o 16 na h3.gg na twitchu odbedzie sie showmatch z ich udzialem. 2 polskich prosów vs 2 rosyjskich. bedzie sie dzialo ;D