Na pewno wielu z nas bedzie chcialo powiedziec: "Ja wiedzialem, ze tak bedzie". Tak wiec proponuje wpisywac swoje przewidywania dotyczace najblizszych ~6 miesiecy.
![:roll: :roll:](./images/smilies/4.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
Pfff wszystko się zaczelo od artykulow henrykowskich.Matthias[Wlkp] pisze:Wszystko się zaczęło od stanu wojennego! Ot co!
Zawsze im coś skapnie z pańskiego stołu. Dopiero jak ktoś przelicytuje PiS w obietnicach, będzie w stanie zasiąść na tronie. Obawiam się, że w przyszłości może tego dokonać Zoidberg i wtedy naprawdę poczujemy, co to socjalizm.ThimGrim pisze:Wierzę, że sporo ich wyborców potrafi się wydobyć z tego religijnego kieratu głosowania na PiS, ale najpierw muszą się znaleźć w sytuacji bez wyjścia, by zdobyć się na refleksję.
Myślicie, że ktoś odbierze władzę PISowi ? Inaczej - myślicie, że PIS ją odda ? Bo ja wątpię.Crowley pisze: Obawiam się, że w przyszłości może tego dokonać Zoidberg i wtedy naprawdę poczujemy, co to socjalizm.
Najprędzej klęski żywiołowej z powodu suszy.grel3gargamel pisze: będzie stan wyjątkowy/klęski żywiołowej (nie wiem który)
Najlepsze jest to, ze Poczta wola ABW, a zgodnie z prawem to nie jest zaden pakiet wyborczy tylko ot taki sobie wydruk do niczego nie sluzacy.ThimGrim pisze:Już można sobie drukować, problem rozwiązany dla zagraniczniaków.