No i chciałem nowy wątek założyć, bo coś cicho tutaj ostatnio
![;) ;)](./images/smilies/2.gif)
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
Ech, jak ludzie z branży medycznej tak postępują, to czego wymagać od zwykłych Svenów i Januszy?LLothar pisze:okulista był we Włoszech na wakacjach. W niedzielę miał objawy, ale w poniedziałek i wtorek zdążył przyjąć ponad 100 pacjentów. Teraz ścigają pacjentów żeby ich testować. Tylko jeden z współpracowników się zaraził.
Crowley pisze:makaron i mąkę
Matthias pisze:30 różnych konserw z gotowymi daniami z fasoli z mięsem
Matthias pisze:20 puszek z owocami konserwowymi
Jak dla mnie podstawowa zasada - kupuj, co zjesz normalnie, a nie zapasy na apokalipseThimGrim pisze:Jakie konserwy polecacie?
ThimGrim pisze:Jakie konserwy polecacie?
Pani z TVN mówiła wczoraj, że we Włoszech w sklepach pustki, a w najdroższej Bolonii spadają ceny.LLothar pisze:Raport ze sklepu, półki pełne.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
U mnie jest wytyczna zeby przez dwa tygodnie "obserwować swoj stan zdrowia"Alexandretta pisze:Nie wiem, czy to przypadek, czy jednak nie, ale Frisco jest zawalone zamówieniami. Normalnie zamawiam zakupy koło środy i na sobotę rano spokojnie są terminy. Dziś wchodzę i co? Zero terminów. Ani 6 rano, ani 23. Nic. Dopiero na niedzielę, ale mam wrażenie, że te też się zaraz skończą.
A w pracy nam zainstalowali dozowniki środka dezynfekującego i instrukcję mycia rąk, są też wytyczne że jak ktoś wrócił z "podejrzanych chorobowo" rejonów to zaleca się żeby przez dwa tygodnie pracował z domu. I jak ma objawy przeziębienia to też ma nie przyłazić.
Ciekawa jestem kiedy ta cała "epidemia" się skończy. Plus jest taki, że ludzie zaczęli się myć