Napisałbym, jak długo już siedzę w Warszawie, ale będzie foch.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
About Mankind
About Mankind
About Mankind
Trochę jakbym kończył rok szkolny i jechał na kolonie w nieznane.
About Mankind
Halaster pisze:Troche jak rozstanie z dziewczyną, co?
Ale Crow sam się zwolnił a nie został zwolniony
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
I na razie prezes nie kazał mi oddać domu i połowy samochodu.
About Mankind
Nie no, znalazłem innego wyzyskiwacza, a odchodzę kulturalnie za porozumieniem stron.
Na rzucenie wszystkiego i wyjazd w Bieszczady nie mam odwagi. Jeszcze.
About Mankind
Nie, ale niedaleko. Bliżej Wyszkowa znalazłem robotę, ale będę się kręcił po okolicy. Na razie muszę sobie jeszcze zbudować dom.
About Mankind
Nad Afryką popsuł się samolot z politologami. Pech chciał, że samolot spadł w pobliżu plemienia kanibali. Kanibale zjedli wszystkich politologów z wyjątkiem Pq, bo wodzem plemienia kanibali był prof. Stelmach.
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
ThimGrim pisze:Nad Afryką popsuł się samolot z politologami. Pech chciał, że samolot spadł w pobliżu plemienia kanibali. Kanibale zjedli wszystkich politologów z wyjątkiem Pq, bo wodzem plemienia kanibali był prof. Stelmach.
Politologów mogą żreć, ja zostałem medioznawcą
A prof. Stelmach powiedział, że istnieją już wyraźne przesłanki mogące świadczyć o tym, że nie jestem głupi
Co będziesz leczył?
Ciąglę mam nadzieję, że ludzką głupotę
peterpan pisze:Graty. Powodzenia w polowaniu na granty;)
LLothar pisze:Gratki pq. Mam nadzieje, ze tez tak sie bede mogl pochwalic za niecale 3 lata
Powodzenia!
I obyś wiedział co robisz, tam u Was w Norwegii. W Polszy to wyczerpujące, zbiurokratyzowane i wymagające gówno. W ogólnym rozrachunku raczej slaby deal. No i czasowo - mnie zajeło znacznie dłużej
LLothar pisze:Gratki pq. Mam nadzieje, ze tez tak sie bede mogl pochwalic za niecale 3 lata
Powodzenia!
I obyś wiedział co robisz, tam u Was w Norwegii. W Polszy to wyczerpujące, zbiurokratyzowane i wymagające gówno. W ogólnym rozrachunku raczej slaby deal. No i czasowo - mnie zajeło znacznie dłużej
Dzieki . U nas w Norwegii robienie doktoratu to jest po prostu rodzaj pracy. Jestem normalnie zatrudniony na "typowej" pensji. Wiadomo, jest nadal wymagajace - inaczej by doktoraty w czipsach dawali - ale jak na razie jestem super zadowolony.
Gregor pisze:When miganie się od pracy gone too far!
kolego, ja od 7 lat zbieram doświadczenie w marketingu i reklamie. na samym doktoracie to mogłem sobie co najwyżej śmietniki sąsiadów powybierać tu nie Norwegia chociaż od nowej ustawy się zmieniło i już po 2 latach biedowania, po otwarciu przewodu, doktoranci mają dostawać 3k na rękę. Luksus!
Gratki Pq, będziesz prał umysły kolejnego pokolenia?
Ja zmieniłem pracę, rzuciłem bankowość. Robię serwisy internetowe. Ogółem jestem zadowolony, ale trafiłem w sam środek ognia z trudnym klientem, więc od prawie miesiąca nie mam czasu na nic.
IRON MAIDEN are KINGS
"Jedynym właściwym stanem serca jest radość" Terry Pratchett R.I.P.
Gratulacje. Jak będą potem o Tobie film robić ("Rekin finansjery znad Wisły"?), to ciekawe jak forum pokażą . Wydłubją komentarze, że jesteśmy ukryci jak siatka pedofilska i dopiero będzie zabawa.
Gratki Halu, trzymamy kciuki za nowy projekt. Liczymy też na zniżki przy zakupie lub leasingu samochodów!
Bo wiesz, jak nie dasz zniżek to LLo coś tam na pewno znajdzie w otchłani archiwum...
Gratulujację Halaster! Uważam, że to dobra decyzja!
Ja po 12 latach u siebie też postanowiłem odejść i zaczynam szukać pracy Mam 35 lat i jak nie zmienie środowiska to zacznę dziadzieć i osiadać na laurach (a mam bardzo fajnie teraz)
Więc mam nadzieję wkrótce się tu pochwalić, chociaż w moim obszarze jest sytuacja odwrotna niż ogólna na rynku pracy to nie mogę się tym przejmować!