Na zlotach potwierdziłeśPquelim pisze:zawsze wystawianie szlo mi najlepiej.
![:cool: :cool:](./images/smilies/8.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Też się trochę obawiam, że to jedyna kwestia, która może nam zagrozić.Crowley pisze:Ja się tylko obawiam, czy taka śmieszna grupa dobrze wpłynie na głowy naszych. Przyjdzie grać z kimś mocniejszym i może być zonk.
Chyba nie pierwszy mecz a ostatni, pierwszy był z TunezjąTheeck pisze:Byłem w sierpniu w Gdańsku na meczach kwalifikacyjnych do olimpiady i pierwszy mecz ze Słowenią wygraliśmy na styk (nie chodzi o wynik, ale o naszą bezradność na bloku i boiskową). Gdyby nie mnóstwo błędów Słoweńców i ataki Leona, to mogłoby być różnie.
Bezradność na bloku była wyraźna też i wczoraj - ani drewniany Nowakowski ani Bieniu praktycznie nic nie blokowali. A jak Słoweńcy zaczną jeszcze strzelać zagrywką w Leona, to cała nadzieja w Heynenie, że wymyśli jakieś antidotum.
A rzeczywiście...Voo pisze:Jezuu to już we wszystkim możemy dostać bęcki od Słowenii?
Zolt pisze:Welcome to Zaskoczeniville. Population: nie ja, bo wiedzialem jak to sie skonczy od rozpoczecia pompowania balonika.
Jakie pompowanie balonika ?Crowley pisze:Zolt pisze:Welcome to Zaskoczeniville. Population: nie ja, bo wiedzialem jak to sie skonczy od rozpoczecia pompowania balonika.
Fragment mojej "analizy" sprzed MEzodi pisze: Serbowie - nie, dziękuję. Nic nie ugrają z Joviviciem na wystawie. Tym bardziej, że wciąż mam w pamięci ostre 0:3 jakie dostali miesiąc temu od Włochów w meczu decydującym o awansie na IO.
no własnie ja też nie mam, a tweet wydał mi się podejrzany. ale ogólnie to bezpeiczniej by mi sie patrzylo na potencjalnych rywali typu Włochy, Serbia, Bułgaria (thx FIVB), czy nawet Iran.zodi pisze:z Brazylią mamy negatywny bilans w ostatnim czasie, ale ok, nie mam tych liczb w pamięci więc nie będę dyskutował.