W Europie nie ma już słabych drużyn, a Batubatunde potrzebuje czasu na aklimatyzację.
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Legia była... do przewidzenia. Tam najwięksi filozofowie nie odgadną jak można poczynić w tak krótkim czasie taki regres. Przypominam, Legia wywaliła z LM Sporting Lizbonę. Ciężko znaleźć w ostatnich latach bardziej skomplikowany przypadek.
Jednocześnie, ten eurowpierdol zupełnie przykrył niezłe występy innych polskich drużyn, z których można być naprawdę zadowolonym.
Cherryy pisze:
Jednocześnie, ten eurowpierdol zupełnie przykrył niezłe występy innych polskich drużyn, z których można być naprawdę zadowolonym.
Polecam zobaczyć bramki z meczu Cracovii-dość wiernie oddają poziom tego meczu, którego wprawdzie nie oglądałem w całości, ale jednak widziałem obszerne fragmenty.
Ech, no niby człowiek wiedzioł, ale jednak się łudził.
Przy odrobinie szczęście dało się to wygrać (dwie poprzeczki), ale Probierz gra bardzo prymitywny futbol, długa piłka i jakoś to będzie (między innymi dlatego uważam, że nie nadaje się na selekcjonera, poza tym ciągle przegrywa ważne mecze), DAC choć nieudolnie to jednak próbowało coś grać.
Cherryy pisze:Ciułamy punkciki do rankingu, może uda się nie spaść za Liechtenstein.
Dzieli nas tylko 1.250 punktu, więc może nie być lekko.
About Mankind
About Mankind
Powiedziałbym, że są - nasze. Ale potem sobie przypominam, że przecież mimo gównogry Legii wczoraj to Finowie nie oddali celnego strzału na bramkę i są z siebie zadowoleni, więc jednak nie jesteśmy jedynymi leszczami.
Wirus-sryrus, Liga Mistrzów gra. Oglądam rewanż Liverpoolu z Atletico i mam banana na twarzy. Ale znakomite spotkanie. Oczywiście Atletico ciągle się broni, a Liverpool napiera. Tempo niesamowite, akcja za akcją, strugi deszczu, poprzeczka, przewrotki, nieuznana bramka dla Hiszpanów (słusznie) i bardzo czysta gra. Przez pół godziny chyba nie widziałem faulu. Q
About Mankind
About Mankind
w ogóle nie pasuje mi ta Liga Mistrzów. Rozstrzygnięcia z dupy, mam nadzieję chociaż że nie będzie finału Lipsk - Lyon i że Lewy utrze nosa żabojadom, którzy nie chcą mu w tym roku dać Złotej Piłki
swoja drogą to lekka ironia, ze France Football zawiesza plebiscyt a w półfinale dwie francuskie drużyny.