![Obrazek](https://i.psnprofiles.com/games/77dc6c/trophies/1L367a8d.png)
South Park The Fractured But Whole
Spędziłem z grą około 25 godzin, gdzie non stop śmiałem się z tego co się dzieje, albo z przedmiotów które zbieram
![:) :)](./images/smilies/1.gif)
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Jesteś fanem SP? MUSISZ zagrać - nie kręci Cię taki humor - nie masz czego tu szukać.
Mam i ja. Wróciłem na 2 h do gry, żeby wymaksować i odkryłem, że w ogóle nie tęskniłemPtaszor pisze:![]()
50/50, mi się średnio podobało, bo z jednej strony klimat super, z drugiej: trochę wzięli z Mass Effect (eksploracja kosmosu), trochę z Dark Souls (walka), ale ogólnie wyszła mocno średnia gra z ciekawym światem. No i fabuła (pewnie w niezamierzony sposób) przypomina Epizod IX. Na jednej planecie zdobądź taki wihajster, żeby użyć go na innej. Na innej nie użyjesz, bo musisz znaleźć gościa X i może wtedy, ale jego nie ma już w tym zamku i... nagle gra się kończy. Nie grałem na siłę i trochę sobie pomachałem lightsaberem, ale do KOTORów czy Jedi Knightów nie ma startu. Nawet Force Unleashed było lepsze (pierwsze, bo drugie to abominacja).Halaster pisze:Jak ten dżedaj, warto?
Uuuu, czyli jak nie znam DBZ to raczej nie?Sobies pisze:To i ja się pochwalę platyną od niepamiętnych czasów
Dragon Ball Z: Kakarot
Bardzo dobrze wykonana gra w uniwersum Dragon Ball. Zrobienie platyny zajęło 37 godzin i było bardzo przyjemneDużo nostalgii w czasie grania. Pozycja zdecydowanie tylko dla fanów.