Nie.Cherryy pisze:Może coś się wreszcie, kurwa, zacznie zmieniać
![:D :D](./images/smilies/3.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
Nie.Cherryy pisze:Może coś się wreszcie, kurwa, zacznie zmieniać
+1Bambusek pisze:Oczywiscie, że się nie zacznie zmieniać, bo niby co ma? W Warszawie się powkurzają, ale stwierdzą, że jest nowy trener, moze ogarnie i popracuje na tyle długo, żeby coś z tego było. W Poznaniu i Białymstoku wzruszą ramionami, że przecież Belgowie to nie ogórki i nic się nie stało, a cala reszta ligi do kwietnia będzie się bić o górną ósemkę i tyle.
Tej samej co to niedawno miała swojego przedstawiciela w finale LM?Cherryy pisze:Eleven też mam, 10 zł miesięcznie jest ceną fair za oglądanie lepszej Ekstraklasy (Serie A)
O rozstawienie. To czy trafisz na Lyon czy na PSG to nie jest pietruszkaCrowley pisze:Jaki Mortal Kombat w Amsterdamie.Pogrzało tam wszystkich. Mecz o pietruszkę, a oni chcą się pozabijać.
Kogo Barcelona ma na drodze do finału? Niby Liverpool?grel3gargamel pisze:Dobre losowanie, bo nikt nie będzie miał potem autostrady do finału (tu w każdym meczu jest wyraźny faworyt).
No ma, ale wydaje mi się, że w obecnej formie nie będzie specjalnym wyzwaniem. Barca jest na wznoszącej, a La Ligę mają wygraną.grel3gargamel pisze:No a nie?
To co zwykle, Guardiola odpadł z LMzodi pisze:Co tam się odpierdoliło w Manchesterze...![]()
a Barcelona Valverde to banda największych frajerów, którzy jednocześnie potrafią grać w piłkę, jakich ten sport jeszcze w ogóle nie widział. Rok temu Roma była szokującym wynikiem, ale dzisiaj Trent Alexander-Arnold jednym rzutem rożnym wysłał na emeryturę połowę ich składu. Coś nieprawdopodobnego, takiej bramki to nie widziałem od czasu podstawówki.Crowley pisze:Liverpool Kloppa to najlepsza rzecz, jaka się przydarzyła piłce nożnej od wielu wielu lat.
Z zeszłorocznej nie kojarzę nic poza Roma - Barca 3:0 i w sumie może prawie wywaleniem Realu przez Juve.Pquelim pisze:No nie wiem, zeszłoroczna też była sroga. I tamtą wygrał Real![]()
SithFrog pisze:Z zeszłorocznej nie kojarzę nic poza Roma - Barca 3:0 i w sumie może prawie wywaleniem Realu przez Juve.
Na pewno była bardzo dobra, jedna z lepszych z ostatniej dekady, ale przy tegorocznej bledniePquelim pisze:To pewnie kwestia kibicowania konkretnym drużynom, ale edycja była świetna imho.
Prawda, chociaż jako kibic oglądający wszystkie mecze: nie widzę tego dalej. W sensie ja nadal nie wiem co Sarri chce grać i dlaczego tak się uparł na Jorginho w środku... A teraz jeszcze Hazard odejdzie.grel3gargamel pisze:W sumie to Sarri zrobił w tym sezonie naprawdę dobry wynik biorąc pod uwagę okoliczności