I ty zostaniesz sołszal medja nindżą!
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles
I ty zostaniesz sołszal medja nindżą!
Szybkie pytanko - czy ktoś jest chętny by wspomóc naszą wspaniałą ekipę w dodawaniu zajawek na FB? Zapewniamy pracę w miłej ekipie, z ciekawymi wyzwaniami, z możliwością rozwoju zawodowego i za darmo. Dobra, żarty na bok - sprowadza się to tylko do zrobienia na profilu FB kopiuj-wklej z podesłanego tekstu, więc średnio daje to ok. 1 minuty pracy dziennie. Ale po prostu dotychczasowa ekipa nie może tego robić codziennie (a trzeba usiąść ok. południa), więc przydałby nam się jeszcze ktoś.
Są chętni?
Są chętni?
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
Re: I ty zostaniesz sołszal medja nindżą!
Dziękuję za szeroki odzew. To znaczy Crowleyowi dziękuję, bo tylko on się odezwał
CD-Action, RETRO i cdaction.pl
Ja jestem dyrektorem generalnym jednoosobowego działu FSGK Twitter, jestem odpowiedzialny, wiem gdzie jest mój limit.
Since 2001.
Crowley dołączył do zacnego grona
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Więcej osób nie mogło dołączyć bo grono redaktorów i współpracowników stałoby się liczniejsze niż grono czytelników
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- LLothar
- A u nas w Norwegii
Tej, czyta nas naprawde sporo osob.Voo pisze:Więcej osób nie mogło dołączyć bo grono redaktorów i współpracowników stałoby się liczniejsze niż grono czytelników
- Larofan
- Social Media Ninja
Fix'dLLothar pisze:Tej, czyta DaeLa naprawde sporo osob.Voo pisze:Więcej osób nie mogło dołączyć bo grono redaktorów i współpracowników stałoby się liczniejsze niż grono czytelników
Sent from my OnePlus 5t using Tapatalk
Wiem, że to prawda, ale za każdym razem jak wypominasz - serce boli pozostałych skromnych redaktorów...Larofan pisze:Fix'dLLothar pisze:Tej, czyta DaeLa naprawde sporo osob.Voo pisze:Więcej osób nie mogło dołączyć bo grono redaktorów i współpracowników stałoby się liczniejsze niż grono czytelników
- Larofan
- Social Media Ninja
Jeśli cię to pocieszy to ja tych tekstów o plio nie czytam bo jakoś mnie nie jarają natomiast wasze recki chętnie i często się nimi kieruje jak myślę co by obejrzećSithFrog pisze:Wiem, że to prawda, ale za każdym razem jak wypominasz - serce boli pozostałych skromnych redaktorów...Larofan pisze:Fix'dLLothar pisze:Tej, czyta DaeLa naprawde sporo osob.Voo pisze:Więcej osób nie mogło dołączyć bo grono redaktorów i współpracowników stałoby się liczniejsze niż grono czytelników
- Razorblade
- Mr. Kroper
Pamietaj Zaba - jak smutno Ci ze malo osob czyta Twoje teksty, to pamietaj tak po polskiemu ze to zawsze wiecej niz moje
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Dzięki, ale jesteś teraz jak mąż co bije, a potem przeprasza jak wytrzeźwiejeLarofan pisze:Jeśli cię to pocieszy to ja tych tekstów o plio nie czytam bo jakoś mnie nie jarają natomiast wasze recki chętnie i często się nimi kieruje jak myślę co by obejrzeć
Ja się wyrzekłem polskości więc to raczej sprawia, że mi smutno bardziej, bo mało ludzi czyta Twoje dobre teksty.Razorblade pisze:Pamietaj Zaba - jak smutno Ci ze malo osob czyta Twoje teksty, to pamietaj tak po polskiemu ze to zawsze wiecej niz moje
- Razorblade
- Mr. Kroper
Ojjjj.... az mi sie cieplo zrobilo Zabciu :*. Ale ja sie tym serio nie przejmuje - i tak cud ze czyta cos co napisalem wiecej osob niz 50
Ja też się nie przejmuję dopóki mi nie wypłaci z liścia taki Larofan słowem, które rani...
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Miecz oburęczny?SithFrog pisze:Ja też się nie przejmuję dopóki mi nie wypłaci z liścia taki Larofan słowem, które rani...
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"