Już my tam rozruszamy ten profil
![:diabel: :diabel:](./images/smilies/diabelek.gif)
Moderatorzy: boncek, Zolt, Turtles, DaeL
Nie nie nie. Poszedłbym w naszą specjalność. Homoadopcja.Gregor pisze:Nic tak nie rozrusza tego profilu jak porządna dyskusja o Hitlerze
Korwin też tak mazodi pisze:Gdyby wybory rozstrzygały się w necie mandat miałbym w kieszeni
Theeck pisze:Korwin też tak mazodi pisze:Gdyby wybory rozstrzygały się w necie mandat miałbym w kieszeni
Jak zostanę cesarzem to wydam edykt, zgodnie z którym co smaczniejsze fragmenty tematów światopoglądowych, politycznych, zostaną wydane w formie podręcznej książeczki (jeszcze nie zdecydowałem tylko jakiego będzie koloru). Będzie to również lektura szkolna!LLothar pisze:Ale to powazna sprawa. Jak zodi zostanie juz kanclerzem czy tam cesarzem, to jak to forum ktos znajdzie w 2050 roku to bedzie niezly problem. Przeciez bedziemy wygladac jak totalni nazi-rasisci-koprofile, czlonkowie zydowskiego kondominium kablowego.
Kiedy tworzymy bojowki brunatnych tenczy?Razorblade pisze:Jal to jakiego koloru? Brunatno-teczowego!
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Ha, czyli ustawione to będzie. W nocy wyniki, a głosowanie niby dopiero w niedzielę. Mamy Cię!zodi pisze:Wyniki będę znał w nocy.
Ja bym już na tą godzinę mógł napisać elaborat jak to wygląda fatalnie od kuchni, to by wam uszy zwiędły.To co wspominasz też miałemHalaster pisze:Gość z komisji przez 4 minuty ściął mojego nazwiska na kartce gdzie bylo 10 nazwisk, a ja swoje do góry nogami zauważyłem po 2 sekundach.
Trudniej jest oszukać mojego psa ze rzucam piłkę niż zrobić jakieś wałki w komisji z takimi "orłami"