FLEP sezon 2018/2019 zgłoszenia
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
FLEP sezon 2018/2019 zgłoszenia
Sezon piłkarski zaczyna się rozkręcać, czyli czas na FLEPa
Bawimy się w formule ligowej z minionego sezonu. Przypomnienie dla mniej ogarniętych http://fsgk.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=580
Dla zachęty dodam że organizację typowania wspomoże mistrz arkuszy gugla czyli Matthias
W tym temacie zgłaszajcie się do uczestnictwa w zabawie. Zaczniemy grać w drugiej połowie września.
Zgłoszenia przyjmujemy do niedzieli dziewiątego września
Lista zgłoszonych graczy
peterpan
hat
Matthias
Zolt
Voo
Razor
Piotro
Sith
Crowley
Cherryy
skoob
Sobieś
Bawimy się w formule ligowej z minionego sezonu. Przypomnienie dla mniej ogarniętych http://fsgk.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=580
Dla zachęty dodam że organizację typowania wspomoże mistrz arkuszy gugla czyli Matthias
W tym temacie zgłaszajcie się do uczestnictwa w zabawie. Zaczniemy grać w drugiej połowie września.
Zgłoszenia przyjmujemy do niedzieli dziewiątego września
Lista zgłoszonych graczy
peterpan
hat
Matthias
Zolt
Voo
Razor
Piotro
Sith
Crowley
Cherryy
skoob
Sobieś
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2018, o 11:56 przez hat, łącznie zmieniany 5 razy.
Re: FLEP sezon 2018/2019 zgłoszenia
Ktoś musi zająć ostatnie miejsce. Zgłaszam się.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Przekonałeś mnie hat, zgłaszam się, ale moje liczby będą totalnie losowe. Zamiast używać mojego generatora, który wykorzystuje nazwy drużyn, po prostu wylosuję ciąg kolejnych 140 liczb i wrzucę je w ciemno.
Jestem za!
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Bede grał w te gre.
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Razorblade
- Mr. Kroper
Ale ze nie zgloszony jestem z automatu?
No to sie zglaszam
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
No to sie zglaszam
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
- PIOTROSLAV
- Parmezan
Priviet
"Po co się kłócić z drugim człowiekiem, skoro można go zabić?"
- Crowley
- Pan Bob Budowniczy Kierownik
I ja! I ja!
All the good in the world
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
You can put inside a thimble
And still have room for you and me
If there's one thing you can say
About Mankind
There's nothing kind about man
Jest już dziewięciu śmiałków, do wyniku z poprzedniego sezonu brakuje jeszcze trzech
FLEP musi mieć gwiazdy, więc się zgadzam... Zgłaszam.
Since 2001.
- Voo
- Stary Człowiek, A Może
Kogo?
Urodzić się [100%] Wykształcić się [100%] Znaleźć pracę [100%] Znaleźć kobietę [100%] Założyć rodzinę [100%] Wziąć kredyt [100%] Spłodzić dziecko [100%] Wychować dziecko [100%] Spłacić kredyt [60%] Iść na emeryturę [0%] Umrzeć [0%]
- Matthias[Wlkp]
- purpurowy
Szybka ankieta dla tych, co brali udział w WC FLEPie:
Czy patrzyliście na swoje punkty w indywidualnych arkuszach? Jeśli tak, to co się przydawało?
Z mojej perspektywy było tak, że z indywidualnego arkusza korzystałem tylko, żeby wpisać typy, a punkty sobie oglądałem na zbiorczej tabelce. Jako, że mieliśmy tajne typy na mistrza, fajnie było wiedzieć, ile punktów może za to wpaść, ale teraz tego nie mamy.
FLEP Hata jest nieco bardziej skomplikowany do liczenia (punkty zależą nie tylko od tego jak gracz typuje, ale także jak typuje jego przeciwnik). Powiązanie jednego z drugim wymagałoby dodatkowego linkowania między arkuszami, które nie zawsze dobrze działa - w WC FLEPie dwa razy się zdarzyło, że sumowanie punktów było błędne i musiałem zrobić ręcznego "kopa". Więc po co dodawać coś, co może się psuć, zamylać i pewnie nie jest do końca potrzebne...
Czy patrzyliście na swoje punkty w indywidualnych arkuszach? Jeśli tak, to co się przydawało?
Z mojej perspektywy było tak, że z indywidualnego arkusza korzystałem tylko, żeby wpisać typy, a punkty sobie oglądałem na zbiorczej tabelce. Jako, że mieliśmy tajne typy na mistrza, fajnie było wiedzieć, ile punktów może za to wpaść, ale teraz tego nie mamy.
FLEP Hata jest nieco bardziej skomplikowany do liczenia (punkty zależą nie tylko od tego jak gracz typuje, ale także jak typuje jego przeciwnik). Powiązanie jednego z drugim wymagałoby dodatkowego linkowania między arkuszami, które nie zawsze dobrze działa - w WC FLEPie dwa razy się zdarzyło, że sumowanie punktów było błędne i musiałem zrobić ręcznego "kopa". Więc po co dodawać coś, co może się psuć, zamylać i pewnie nie jest do końca potrzebne...
Do takich inicjatyw zapisywać mnie z automatu!
Myślałem po cichu, że tylko ja dostrzegam, iż DaeL jest największym kretynem tego forum, ale wasze posty napawają mnie wiarą w tych smutnych czasach
Nie patrzyłem w ogóle poza wpisywaniem wynikow.
Stawiajcie przed sobą większe cele. Ciężej chybić.
Patrzyłem na rezultaty spotkań i strzelców
You give up a few things, chasing a dream.
"Ty jesteś menda taka pozytywna" - colgatte
#sgk 4 life.
Old FŚGK number is 12526
MISTRZ FLEP EURO 2024
Zamykamy zgłoszenia, zestaw zawodników jest identyczny jak w minionym sezonie.
peterpan
hat
Matthias
Zolt
Voo
Razor
Piotro
Sith
Crowley
Cherryy
skoob
Sobieś
Niebawem pojawi się temat z regulaminem i zestaw par pierwszej kolejki rozgrywek.
peterpan
hat
Matthias
Zolt
Voo
Razor
Piotro
Sith
Crowley
Cherryy
skoob
Sobieś
Niebawem pojawi się temat z regulaminem i zestaw par pierwszej kolejki rozgrywek.