U mnie też i awans z szesnastego na ósmeSobies pisze:Dokładny wynik JOKER'a trafiony. Dziękuję dobranoc
Śledzenie wyników na żywo jest fajne, kudosy dla Matta za pomysł i wykonanie
Moderatorzy: boncek, Zolt, Cherryy
U mnie też i awans z szesnastego na ósmeSobies pisze:Dokładny wynik JOKER'a trafiony. Dziękuję dobranoc
+hattrickSobies pisze:Ja od siebie sprzedam ciekawostkę, że jest to tak zajebiście zrobiona edycja o jakiej nigdy bym nie pomyślał.
Wyobrażam sobie siebie teraz liczącego punkty... aż mi sie chce płakać. Witaj nowoczesność
Matthias ogromne ukłony z mojej strony!
Matthias pisze:Póki co, w każdym meczu ktoś punktował. W meczu z Iranem, honor Forum uratował Zolt. Chwilę później, przez niego nie trafiliśmy zespołowo meczu Francji z Australią, gdyż z powodów znanych tylko sobie, postawił na kangury...
Po polsku - sztuczka hata.zodi pisze:hattrick
Ktoś tu zapomniał już o traumie z ostatniej edycji?Zolt pisze:Oddzielilismy mezczyzn od chlopcow
Tak, będzie w raporcie . Mogę też zaspojlerować, że jest jeden śmiałek, który nie postawił na Brazylię .Sobies pisze:Ktośkolwiek postawił na Meksyk - Matthias?
Jak znam życie, to ten sam, co stawiał na wygraną IslandiiCrowley pisze:Przyznać się, który lamus postawił na remis Brazylii?
Tak było.Sobies pisze:Balonik to pęknie w Polsce we wtorekzodi pisze:U Sobiesia balonik pękł....
Ostatni będą pierwszymiVoo pisze:Widzę, że maleje ilość graczy, którym jeszcze nie udało się trafić Dragon Warriora (DW). Ciekawe kto ostanie się ostatnim takim asem
Poszło.Matthias[Wlkp] pisze:Brakuje mi typów na jutro od tych graczy:
- Sobieś
- SithFrog
- MajinFox
- Jarecki
Kod: Zaznacz cały
Ksywka/Punkty/DW/TT
10 hat 31 4 11
11 PeterPan 31 3 14
12 Voo 31 3 14
13 Zodi 31 3 11
+1Pquelim pisze:jeszcze trochę, a Matthias będzie przyznawał czerwoną koszulkę dla lidera klasyfikacji górskiej, premie na czasówkach i dla najlepszych sprinterów