Wszyscy tutaj pewnie kupiliście cd action z DaeLem i dzięki temu macie kod na miesięczny Game Pass. A jak nie, to możecie włączyć 14-dniową wersję próbną. Po co? Żeby popykać w Sea of Thieves! Harrr!
Grałem na początku, tak właśnie z tydzień. Super pomysł i wykonanie tylko zawartości mało. Odkopałem kilka skarbów, zaatakował mnie kraken i dotarłem do skarbca pirackich szkieletów - i wszystko już. Plus jakieś ubranka (na siebie albo na statek) można za tamtejsze złoto kupować.
Cośtam pewnie dodali i będą dodawać. Ale jak na początek to dosyć niewiele wsadzili do tej gry poza sandboxem z pływaniem (który jest świetny).
Eat your greens,
Especially broccoli
Remember to
Say "thank you"
Pograłem parę godzin przez weekend i niestety w tej grze wieje nudą na kilometr. Przez cześć rozgrywki po prostu szedłem do kuchni zrobić sobie herbatę albo kanapkę, bo moi współtowarzysze siedzieli nad mapą szukając wysepek z questów. Innym razem chciałem podpłynąć do wyspy obok, ale jeden z playerów nie pozwalał mi podnieść kotwicy, bo chciał postrzelać do kościotrupów.
Szkoda bo grafika, klimat, no jest potencjał, ale mam wrażenie, że gram w jakąś alphę. Nie wiem czy do niej wrócę. Na razie nie polecam.